Държавно първенство-шосе мастърс

Този форум е за обмен на информация, свързана с всички видове колоездене извън планинското и велосипеди, различни от маунтин байк - шосейни, пистови, градски, туристически, и т.н., и т.н. Той обаче не е предвиден за обсъждане на най-евтините масови велосипеди, предлагани в изобилие в България! Моля, не занимавайте аудиторията излишно с тях!

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 900 / 900 / 10

Държавно първенство-шосе мастърс

Мнениеот Митко Ruse » Пон Юли 28, 2008 5:22 pm

Да Ви кажа чак не ми се пише.Май ще започна пак туристическо каране.Ама ади да разкажа.
Часовника тръгнах добре с 46 км./добър пулс/ и така около 2 км./видно от записа на комп./ след това влязох в една вихрушка после дъжд/настана една лизгавица/ на обращалото като се лъзнах та го задминах с 10 метра.После надолу като се намокриха очилата и мокрия асфалт място дето съм го минавал с 50 км минах с 30км..Ади накрая да компенсирам като скочих на едни педали та съм карал с 102% последните 2 км. и на финала дъжда спря.Времето добро ама първите и последните като караха на сухо та направиха едни времена да ти се завие свят.С времето дето миналата година станах втори сега съм четвърти.
Видяхме се с Тодор Тодоров от София дето пише тук.Кара момчето и мисля, че добре кара.От София имаше още един пич Николай Колев/гледам протокола/ над 40г..На общия старт пуснаха и над 30г. с жълти номера.
Общия старт като се почнаха едни атаки още от начало.Избягаха двама после още двама и то все от моята група.Тези от Добрич/писъл съм,че са силен отбор/нещо се забавиха с настигането и избягалите си завършиха в медалите.Аз нали съм хитър и чакам другите да водят а аз да им скоча ама се оказа,че не съм познал.Това е шосейното колоездене трябва и акъл.И първия а особенно втория изобщо не са най-добрите но това е положението.
Ади от утре съм на море с колелото разбира се.
Митко Ruse

Рейтинг: 2000

Мнениеот DstupidBastarD » Пон Юли 28, 2008 8:31 pm

Баце, кви беха времената, бе? Искам ги, та да сравниме с теа, дето правим тука на подобен терен с бате Любо. При нас не е 5 равно, 2,5 нагоре и 2,5 надоле, а 5 нагоре и толкова надоле и засега аз съм около 15:10-15:15, а бате Любо е плътно до 15-те мин. Кажи, кви медали зимахме с теа резултати при вас? Приятно каране до морето, времето се очертава да бъде готино! :^:
Аватар
DstupidBastarD

Рейтинг: 1932

Мнениеот todor todorov » Пон Юли 28, 2008 10:12 pm

Малко и от мен.
Аз за разлика от Митко не мога да споделя много данни, защото нямам навика да пазя подобни записи. Още повече, че така и не чух какво е времето ми, защото се бях улисал в раздумка с разни хора. Но пък и в крайна сметка резултатът нямаше особено значение - изживяването беше приятно ;) . Както стана ясно от поста на Митко - валя дъжд. Това особено ли ще учуди Росен - той знае, че където се появя и обикновено околността и той се навлажняват :rofl: . Този път си спестих градушката поне! :D

Иначе беше много приятно - видях много хора които обичат да карат колело и го правят добре и бързо. Видях и хубави велосипеди. Но най-ме зарадваха хората - те наистина са си МАСТЪРС!!!
Митко, ако успее някак да се прокрадне и идеята за моята възрастова група и ако успяваме повече хора да ходим ще бъде много, много добре!

Малко и за организаторите - съвсем бегъл контакт с Неделчо, но съм му задължен! Много отзивчиви и гостоприемни хора, да знаете...
todor todorov

Рейтинг: 1680

Мнениеот Митко Ruse » Вто Юли 29, 2008 5:40 am

За времената не може да се каже точно до какво ще доведат.Сегашното ми време миналата година ми донесе сребро а сега съм четвърти.Пък вашата група сигурно ще има по яки времена,че нали сте млади.На общия старт караха всички млади, който бяха дошли.Съдиите ги пуснаха с жълти номера и те караха отзад без да водят.Ако Тошко бе останал щеше да кара.В междупрочем да го похваля.Зглоби три готини колелета за цялото си семеиство и всички започнаха да загряват.Радвам се че му хареса нашата компания и колелета за съжаление не могахме де си говирим вечелта на бира. Сега се сетих то и за жени трябва да има състезания.UCI задължава нашия колоездачен съюз да организира колоездене за всички.Влезте в сайта и вижте правилата.Не помня дали не се похвалих вече но от 24-31 август се провежда световно първенство мастърс и съм поканен и аз да участвам.Ще ходим шест човека нещо като националан отбор.Така,че сезона още не е свършил и ще се тренира.
Митко Ruse

Мнениеот DstupidBastarD » Вто Юли 29, 2008 9:22 am

todor todorov написа:Малко и от мен.
Аз за разлика от Митко не мога да споделя много данни, защото нямам навика да пазя подобни записи. Още повече, че така и не чух какво е времето ми, защото се бях улисал в раздумка с разни хора. Но пък и в крайна сметка резултатът нямаше особено значение - изживяването беше приятно ;) . Както стана ясно от поста на Митко - валя дъжд. Това особено ли ще учуди Росен - той знае, че където се появя и обикновено околността и той се навлажняват :rofl: . Този път си спестих градушката поне! :D

Иначе беше много приятно - видях много хора които обичат да карат колело и го правят добре и бързо. Видях и хубави велосипеди. Но най-ме зарадваха хората - те наистина са си МАСТЪРС!!!
Митко, ако успее някак да се прокрадне и идеята за моята възрастова група и ако успяваме повече хора да ходим ще бъде много, много добре!

Малко и за организаторите - съвсем бегъл контакт с Неделчо, но съм му задължен! Много отзивчиви и гостоприемни хора, да знаете...

Баце, не съм очаквал от тебе нещо различно от дъжд, първо место и да представиш столицата ни в най-добра светлина. Ние с бате Любо потренирахме на височина над 1500м, за да сме с повече еритроцити на равното. Не, че искам да те дразним, но оня ден качих Мальовица 4 пъти. :^:
Аватар
DstupidBastarD

Мнениеот DstupidBastarD » Вто Юли 29, 2008 9:24 am

Митко Ruse написа:За времената не може да се каже точно до какво ще доведат.Сегашното ми време миналата година ми донесе сребро а сега съм четвърти.Пък вашата група сигурно ще има по яки времена,че нали сте млади.На общия старт караха всички млади, който бяха дошли.Съдиите ги пуснаха с жълти номера и те караха отзад без да водят.Ако Тошко бе останал щеше да кара.В междупрочем да го похваля.Зглоби три готини колелета за цялото си семеиство и всички започнаха да загряват.Радвам се че му хареса нашата компания и колелета за съжаление не могахме де си говирим вечелта на бира. Сега се сетих то и за жени трябва да има състезания.UCI задължава нашия колоездачен съюз да организира колоездене за всички.Влезте в сайта и вижте правилата.Не помня дали не се похвалих вече но от 24-31 август се провежда световно първенство мастърс и съм поканен и аз да участвам.Ще ходим шест човека нещо като националан отбор.Така,че сезона още не е свършил и ще се тренира.

Бате, не си ме разбрал или аз кофти съм питал, просто ме интересуваха времената в абсолютни стойности. Примерно: първия го зе за 12:23, втория - 13:56, третия - 18:97 и т.н. Ние тука тренираме на подобно, но малко по-тегаво трасе и ше гоним ваще времена, за да сме сигурни, че като дойдем, ше ни гледате гърба с респект и омраза. :^:
Аватар
DstupidBastarD

Мнениеот DstupidBastarD » Вто Юли 29, 2008 9:25 am

П.П. Успех на световното, баце, ако през тва време не се излъжеш да дойдеш до София за по бира, малко баир и чист софийски въздух. :bowdown:
Аватар
DstupidBastarD

Мнениеот todor todorov » Вто Юли 29, 2008 5:59 pm

Митко, кой е сайта на Световното първенство - Мастърс?
todor todorov

Мнениеот Митко Ruse » Пет Авг 08, 2008 1:38 pm

Здравейте пичове.Върнах се от морето.Много ми хареса,че навъртях 520км. за осем тренировки.Почти не съм се къпал в морето щато миналата година се посрах като карпатски вълк/и така десет дни/.Не можах да залича характерната колоездечна разлика на тена но затова видях какво е постоянен морски вятър.
Сайта на Световното е http://www.masterswm.org/v4/?start/en.
Митко Ruse

Мнениеот todor todorov » Нед Авг 24, 2008 12:05 am

Митко, ти спомена за бревет към края на септември. Можеш ли да дадеш още малко информация - дата, маршрут, записване, за да мога да си го сложа в календара?
todor todorov

Назад към Други видове колоездене