skiman написа:Отивай директно в 108-ми кабинет. Няма да ти искат пари.
Питай на регистратурата вляво от вратата, да не са сменили номерацията на кабинетите, но си е там. Можеш да идеш когато пожелаеш. И в 3 през нощта.
skiman написа:Вече не се чака, защото са минали на снимки по мрежата и става много бързо. Не повече от 5 мин.
За снимка се чака доста, поне около 1 час защото има много хора
Quiz написа:Натъртването ще отмине докато се усетиш.
Antares написа:Аз съм скорпион. За нас болката е опиатЧичо Ози да каже :Р
Иначе си наблюдавам плавното подобрение, е, на Беглика няма да правя дропове, скокове и други опити за акробатики, че при самото издърпване на предницата ме срязва. Лекаря каза да се въздържам от физически натоварвания просто защото ще ме боли. Не че ще ми стане нещо. Ама то е хубаво да се контузва от време на време човек. Че има тенденцията да забравяме (айде, поне аз), че сме смъртни...
Condition: mint & shiny
Antares написа:Post factum info...
Първо се оказа, че ребрата ми не са за Травматологията(108), ами за хирургията(105). После се оказа, че изминалото време е прекалено много за "спешност" и кихнах 25лв. Поне в тях се оказа, че е включен и рьонтгена. Прегледаха ме, снимаха ме и накрая, за моя радост се оказа, че ми няма нищо. Само съм се натъртил.
Отново благодаря за подкрепата.
skiman написа:Иначе ако има много хора иди в ИСУЛ. Там винаги е по-спокойно, а лекарите не отстъпват. Там също има спешен кабинет-в дясно от вратата по коридора icon_smile.gif
skiman написа:По-подтискащо беше преди години в ИСУЛ, като ме видеха травматолозите и ме питаха-Пак ли ти бре
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 7 госта