P.S. До сега карах това и съм доста недоволен .....
spirit написа:Няма смисъл от толкова пари за ръкавици ,всички се кусат много бурзо .Отиди в мосю бриколаж и си вжеми за 17 има едни много аки кожени .Те се водят строителни но имат доста приемлив и изчистен дизайн ,а и се проветряват.От две години съм с такива и още нямат скъсано .Чиста кожа ,мисля че има и други от форума с такива.Сега као искаш да са маркови е друг въпрос.

Така че да знаете да не се прецакате. lyaskov написа:Преди 2 седмици си взех Dakine Covert. След 5 карания станаха на нищо... пълен боклук!Така че да знаете да не се прецакате.
![]()
skiman написа:lyaskov написа:Преди 2 седмици си взех Dakine Covert. След 5 карания станаха на нищо... пълен боклук!Така че да знаете да не се прецакате.
![]()
Ами аз карам вече 2 месеца с такива и не са мръднали....![]()
50-50......нещо обобщенията?
Capoeira написа:От тези Dakine имам чувството че от OneDistribution внасят някакви леко бракувани, карам Dakine CossX и лявата след второто каране вече се виждаше че се изнася в 10-ки пъти по бързо от лявата, след 1 месец лявата вече е на парцал дясната почти не е мръднала. А сега ми кажете какво е това, гриповече са еднакви с двете ръце боравя еднакво, не съм падал.. Сега съм с едни Shimano Saint и за 1 месец и повече и двете не са мръднали, просто се внесли некакви боклучави бройки явно бракувани и тука ни цакат с "топла бира".
DarKFate написа:Карам вече 2 месеца с CrossX гореспоменатите Dakine... Еми аз си ги взех от БАС и съм адски доволен. Даже са и много проветриви. Не съм очаквал такова нещо. Почти не ми се потят ръцете. Даже на 100км около Витоша бях с тях и не ми се запотиха ръцете. За здравина не мога още да говоря, мисля че 2 месеца са малко.Но като цяло съм предоволен.
П.П.: И от други съм чувал и чел за тях, много доволни има.

lyaskov написа:Capoeira написа:От тези Dakine имам чувството че от OneDistribution внасят някакви леко бракувани, карам Dakine CossX и лявата след второто каране вече се виждаше че се изнася в 10-ки пъти по бързо от лявата, след 1 месец лявата вече е на парцал дясната почти не е мръднала. А сега ми кажете какво е това, гриповече са еднакви с двете ръце боравя еднакво, не съм падал.. Сега съм с едни Shimano Saint и за 1 месец и повече и двете не са мръднали, просто се внесли некакви боклучави бройки явно бракувани и тука ни цакат с "топла бира".
абсолютно същото положение е при мен с лявата и дясната!
Capoeira написа:трябва да има нещо по което да се различват скапаните от нормалните Dakine честно ви казвам искаше ми се да изкарат много, супер ми харесваха, но просто лявата беше боклучава самата сива изкуствена кожа точно където ти започват пръстите започна веднага да се бели и протрива, постепенно отворите за проветрение се увеличиха и след месец се съединяваха. Дясната няма такива проблеми

GECKO написа:Нямат ненужни протектори... реално и нямат нужда (кой пада на юмруци)
Като взема заплата ще пробвам 661 ражи.

DarKFate написа:GECKO написа:Нямат ненужни протектори... реално и нямат нужда (кой пада на юмруци)
В движение като отнесеш някой клон или цяло дърво? Нали кокалчетата са ти напред.![]()
Но и аз съм привърженик на ръкавици без протектори.
A по темата и аз гласувам за SX-1
Пробвай и ти някой път GECKO написа:DarKFate написа:GECKO написа:Нямат ненужни протектори... реално и нямат нужда (кой пада на юмруци)
В движение като отнесеш някой клон или цяло дърво? Нали кокалчетата са ти напред.![]()
Но и аз съм привърженик на ръкавици без протектори.
A по темата и аз гласувам за SX-1
Е... аз се старая да гледам къде карам все пакПробвай и ти някой път
![]()
Attention-rider написа:В крайна сметка - кои ръкавици можете да препоръчате при които няма това късане? Държа да са удобни, не пречи дали са с протектори или без такива. Цената не е проблем, а и няма да се купуват веднага.Мерси предварително!
Attention-rider написа:В крайна сметка - кои ръкавици можете да препоръчате при които няма това късане? Държа да са удобни, не пречи дали са с протектори или без такива. Цената не е проблем, а и няма да се купуват веднага.Мерси предварително!
Назад към Продукти за спускане и фрийрайд
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 9 госта