Това което показаха по новинити преди малко ме разби.
Полицай помогна със съвет за това как опитващия се да играе ролята на крадец да се справи със веригата

Темата я правя отделна от тази за крадените колела с цел да не свети излично последната.
Alpina написа:Полицай помогна със съвет за това как опитващия се да играе ролята на крадец да се справи със веригата
bikerider написа:Alpina написа:Полицай помогна със съвет за това как опитващия се да играе ролята на крадец да се справи със веригата
Нещо те изненадва ли? При положение, че сам знаеш как е на Женския пазар
Alpina написа:Ами не много, но преди 3 години в рамките на няколко месеца ме спираха два пъти полицаи и разпитваха от къде ми е колелото, мога ли да докажа, че не е крадено, искаха и да видя какво нося в раницата...
Alpina написа:Може, но пък аз съм на мнение, че няма какво да крия и с радост бих я показал, ако нямам нещо особено лично вътре![]()
Alpina написа:За съжаление това няма как да попречи или да бъде причина за намаляване на кражбите.
Ако Левски... найкове, Ботев... фулфейс...bikerider написа:Ако полицаите знаеха/спазваха закона
Alpina написа:Обаче когато се "похваля" на някой и ми казва "много смотано да издаваш така хората"
Незаконното ще свършим веднага. Неконституционното изисква малко повече време.
usagi написа:
Ето едно интересно клипче icon_smile.gif
http://gothamist.com/2006/07/14/video_of_the_da_27.php
Вече е пускано и познай - даже и в тази тема icon_smile_wink.gif
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 348 госта