mitakaman написа:Значи първо обвиняваш швалбе за "грешното" изявление (независимо целта му да предотврати лоши последствия) и после и веломания, защото не са предвидили че ще се получи фабричен дефект и не са се запасили с гуми, които при нормална ситуация не биха могли да продадат ?
Capoeira написа:Маа му стара започвате да не дразните, прочети малко преди да пишеш точно обратното е, обвинявам Веломания затова че не са си преработили изявлението така че да отговаря на реалната ситуация
Capoeira написа:Нормално би било в момента на предоставяне на това изявление заедно с него да бъдат изпратени и реални количества от квларените гуми
tailor написа:.........Във Веломания - склада до вчера имаше налични 4 гуми Big Betty 2,4 кевлар, но вече са разменени - съжалявам че не си бил сред първите 2-ма. В момента има само Big Betty DH и Black Shark Mudq които са със стоманено въже. В момента няма с какво да заменим гумата.....
Capoeira написа:купувача го отнася загробвайки 150лв за два месеца в продукт който не може да използва.
Capoeira написа:Типично по български нали, като не ти харесва съди ме...
Alpina написа:Capoeira написа:купувача го отнася загробвайки 150лв за два месеца в продукт който не може да използва.
E нали каза по-рано, че никъде не ти забраняват да спреш да ги ползвашCapoeira написа:Типично по български нали, като не ти харесва съди ме...
Хайде не с такива изказвания, защото това е типично по Европейскосъюзно
Capoeira написа:Alpina написа:Capoeira написа:купувача го отнася загробвайки 150лв за два месеца в продукт който не може да използва.
E нали каза по-рано, че никъде не ти забраняват да спреш да ги ползвашCapoeira написа:Типично по български нали, като не ти харесва съди ме...
Хайде не с такива изказвания, защото това е типично по Европейскосъюзно
Да и никъде не казват, такива работи просто ти казват че са дефектни и че може да се претрепеш карайки ги, предупреден си.
Типично по европейско ако не се налагаше да чакаш 5-7 години. Принципно това изявление и получилата се ситуацияс с липсата на замяна, води деиректно до въстановяване на парите. Защото с касовата си бележка аз имам гаранция върху продукта в момента в който той е признат от просизводителя за дефектен, той трябва да бъде ремонтиран или заменен в срок от 20 работни дни след това си искаш парите обратно и подаваш иска до комисията за защита на конкуренцията.
Capoeira написа:ми като възникват случай в някой бройки да знаеса гумата и да ми кажат дали тази гума е от тези бройки, това е изцяло по вашата логика...
Capoeira написа:Това за Кока Кола не ми го пробутвай, роднини работят в правния отдел на представителството им и нямаш си и представа подобни изцепки как се заливат с пари, само и само да не се раздува...
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 333 госта