[quote="Jacket"]
Дам наистина както казах графитната грес е абразивна и е възможно да отвори луфт във фтулките след време, но пък наистина след хубаво смазване раздвижва доста. Мойта вилка вече направи луфт, ама аз доста се постарах със шкурката, а и преди краката не вървяха успуредно (болтовете на оста ги стягаха леко и се изкривяваше целия тулумбарник

), та сега след като сложих две шайби на оста от вътрешната страна на ушите се оказа че си имам доста приличен луфт, но пък вилката работа x2 по-добре. Съмнява ме обаче луфта да е станал от греста, както ме и съмнява да скапва по някакъв начин (по химичен път) уплътненията (които при мен и без това липсват

). Любо, трябва да я пробвам тази тефлоновата, но по-добре направо да ми кажеш от къде да си я купя, че ние само за карания се виждаме и не ми се разнася по джобовете, пък и ще ми трябва повечко, че втулките ми са към 6-7см. Във сряда май ще ходя на пазар за маншони и ще мина и за грес
*П.С. Любо, сега гледам си добавил маршрута от Германския манастир, ама за си отрязал качването до в. Половрак и денивелацията е два пъти по-малка така

То най-големия екшън май си беше от върха надолу, макар че беше доста за кратко...
[/quote]
Аз си я купих от един магазин на ул.Пиротска, ама не знам на кой номер точно. Струваше около 10лв. и като количество май е 500 грама.
Не е нужно да слагаш тонове грес по вилката си – така може дори повече мръсотия да събереш. Слага се само съвсем тънък слой – например на върха на отвертката, след което го размазваш с пръст, така че да се образува тънък филм върху подпорната тръба.
П.С.:
Що се отнася до маршрута, този, който го публикувах е съвсем друг. Питай Цвети – нея я водих по него заедно с Мите Пасков и Jokata. А този до връх Половрак по принцип не се прави така, а се тръгва от Лозен – тогава изкачването е много по-малко. Абе всъщност в Лозенска планина могат да се направят страшно много комбинации.
Животът е кратък, карай бързо!