jivkonik написа:Иди при личния ти лекар и му обясни, вероятно ще се наложи да ти пусне изследване за кръвната захар!!!!
Това постоянно пресъхване на устата не ми харесва.....

jivkonik написа:Иди при личния ти лекар и му обясни, вероятно ще се наложи да ти пусне изследване за кръвната захар!!!!
Това постоянно пресъхване на устата не ми харесва.....
azsa-bachinito написа:...дъра-бъра, два чадъра...
Newone написа:С цялото ми уважение за труда, който си положил да напишеш този пост, но, според мене, си подценил малко аудиторията...
Newone написа:azsa-bachinito написа:...дъра-бъра, два чадъра...
С цялото ми уважение за труда, който си положил да напишеш този пост, но, според мене, си подценил малко аудиторията...
pascoff написа:skiman написа:Rancid написа:Да попитам един въпрос,който идва малко офтопик.По колко пъти седмично горе-долу ядете месо?Щото аз ям всеки ден и се чудя до каква степен е вредно?Все пак гледам да ям по-чисто месо като пилешко или риба,ама все пак...
Всеки ден. Минимум по 2 пъти. Гледам поне 2 хранения от 5-те да са ми с месо. Не мога без месо. Организма си ми го изисква. Имам чувството, че са ме закърмили с пържола, вместо с мляко.
Дядо ми навремето беше месар. В къщи имаше количества месо, салами.....никога не съм имал проблеми. А вече съм на години. Баща ми и дядо ми също само с месо са се хранили. Единият почина(бог а го прости) на 92 години, другият е още жив и в добро здраве. Някак си не мога да се наям, когато ям храната на храната
Може ли да ми кажеш каква кръвна група си? (да предположа нулева?) Има една теория (не яско колко е вярна) за връзката между кръвната група и храната. През последните 2 години експериментирам върху себе си за да видя дали има ефект ... за сега извода ми е, че има ... искам да разбера при другите хора как е. Аз съм нулева и се храня предимно с месо и зелечуци и се чувствам добре ... кажете какво обичате да ядете и какво не и кръвната ви група съответно за да събера повече практично инфо по въпроса. Няма да се обидя ако разбиращите дадат малко по-теоретична информация дали е възможно това да е вярно или е поредната "зарибявка" на някой луд доктор по натурална медицина
skiman написа:Има връзка. И да, точно 0-ева съм. Имаше цели научни трудове по въпроса. Просто при някой хора има нужда от повече месо, при други не. Жена ми например може да кара съвсем без месо, докато аз .....ако съм вечерял нещо постно се налага към 2 часа през нощта а ставам да си дояждам. Всичко е въпрос на метаболизъм.
Примерно зелена салата не мога да усвоявам. Много обичам, но ми създава проблеми.
Alpina написа:Какво мислите за http://www.instructables.com/id/Make-Yo ... rts-Drink/
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 370 госта