Demo 9 написа:а пък като видя някой да мине на слалом и на газ между няколко жени с колички го псувам доста та дори и да карам с него и да ми е приятел![]()
rivanov написа:80% процента от велосипедистите из София карат без каска и пресичат на пешеходните пътеки на колелото, а имат претенции
subritual написа:PS:Demo 9 написа:а пък като видя някой да мине на слалом и на газ между няколко жени с колички го псувам доста та дори и да карам с него и да ми е приятел![]()
ОК ама ако децата са в количките според мен няма нужда да си толкова суров
Alpina написа:Забога!!! Унищожавайте малките деца!!!
Те ядат хляба!!! Крещят!!!
Въртят се като щугави на едно място не могат да застанат!!!
Чупят всичко!!!
За това ви призовавам УНИЩОЖАВАЙТЕ МАЛКИТЕ ДЕЦА!!!
Забога!!! Унищожавайте малките деца!!!
Те ядат хляба!!! Крещят!!!
Въртят се като щугави на едно място не могат да застанат!!!
Чупят всичко!!!
За това ви призовавам УНИЩОЖАВАЙТЕ МАЛКИТЕ ДЕЦА!!!
subritual написа:rivanov написа:80% процента от велосипедистите из София карат без каска и пресичат на пешеходните пътеки на колелото, а имат претенции
А сега си представи на светофар,например да се престроя на лентата за ляв завой с изпъната на ляво ръка и да премина? За каските съм съгласен.
Всеки да си знае мястото.
Ситуацията е ясна,но поне да си направим труда и да се опитаме да се борим за правата си.
subritual написа:А сега си представи на светофар,например да се престроя на лентата за ляв завой с изпъната на ляво ръка и да премина?
subritual написа:Всеки да си знае мястото.
subritual написа:Ситуацията е ясна,но поне да си направим труда и да се опитаме да се борим за правата си.
Ъъъъ.. Само аз ли нямам проблем с левия завойrivanov написа:subritual написа:rivanov написа:80% процента от велосипедистите из София карат без каска и пресичат на пешеходните пътеки на колелото, а имат претенции
А сега си представи на светофар,например да се престроя на лентата за ляв завой с изпъната на ляво ръка и да премина? За каските съм съгласен.
Всеки да си знае мястото.
.
Най-разумно е да слезеш от колелото, да пресечеш с пешеходците и да си продължаваш по пътя. Също е и най-безопасния вариант.
Няма условия за велосипед, съгласен съм.
А в парка има ли велосипедни алеи? Алеите са за всички. И сте ме разбрали погрешно - нямам нищо против децата. Да играят, да се забавляват, тях не ги съдя. Ядосах се, не на тях, а на родителите им, които не ги контролират и после ми крещят на мен. Децата са си деца - не знаеш какво ще направят, но един родител би трябвало да го пази. И още нещо - "състезателя велосипедист,rivanov написа:А да ти е хрумвало, че нямаш работа с колело над 14 годишна възраст (ако не съм съвсем точен някой да ме поправи) по пешеходните алеи?!
Прочети закона... започни да го спазваш и после имай претенции...
80% процента от велосипедистите из София карат без каска и пресичат на пешеходните пътеки на колелото, а имат претенции...
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 340 госта