LooneyToon написа:Ядосах се, не на тях, а на родителите им, които не ги контролират и после ми крещят на мен. Децата са си деца - не знаеш какво ще направят, но един родител би трябвало да го пази.
Мда, например да го върже с верига за пейката...
LooneyToon написа:Ядосах се, не на тях, а на родителите им, които не ги контролират и после ми крещят на мен. Децата са си деца - не знаеш какво ще направят, но един родител би трябвало да го пази.
bikerider написа:LooneyToon написа:Ядосах се, не на тях, а на родителите им, които не ги контролират и после ми крещят на мен. Децата са си деца - не знаеш какво ще направят, но един родител би трябвало да го пази.
Мда, например да го върже с верига за пейката...
did написа:Кога двуколесните джигити ще проумеят, че те НЯМАТ никакви права спрямо пешеходците, освен ако не са на ВЕЛОАЛЕЯ?
did написа:Кога двуколесните джигити ще проумеят, че те НЯМАТ никакви права спрямо пешеходците, освен ако не са на ВЕЛОАЛЕЯ?
Admin написа:did написа:Кога двуколесните джигити ще проумеят, че те НЯМАТ никакви права спрямо пешеходците, освен ако не са на ВЕЛОАЛЕЯ?
Ти като отидеш в парка буташ ли си колелото или го караш?
did написа:карам, но с ясното съзнание, че не съм с предимство пред никого и никой не е длъжен да ми прави път.
Анелия написа:Днес за да стигна до едно заведение се качих на тротоара за малко и едни жени се държаха супер неадекватно, размахваха ръце, движиха на зиг-заг... Аз си спрях и си ги изчаках най-спокойно, а едната ми се извини, от което на мен ми стана още по-кофти, защото освен че ги притесних по тротоара, ми се извиняватМястото на пешеходците е по тротоара, моето не е там. За сметка на това много се изнервам от пешеходци или шофьори на пътя дето хич не гледат
![]()
За децата...как ще вържеш 4-годишно в количка. Просто не мога да си го представя. Или да бягаш с негоПък и възрастните не е казано че се държат адекватно и ще успеят да реагират. Бъдете много внимателни на местата с хора и няма да имате инциденти.
Admin написа:Пешо, аз не казвам, че не трябва да се съобразяваме с ограниченията. Даже се стремя да го правя.Нито пък коментирам дали са справедливи или не.
Казвам обаче, че в повечето случаи такива ограничения няма или, най-малкото, никъде не са посочени по ясен и достъпен начин, т.е. все едно ги няма. Та в подобни случаи откъде да знам, че имам ограничения, освен като изхождам от собствения си здрав или нездрав разум?
Disorder написа:Наистина е не много правилно да караме там, но ще бъде така докато шофьприте не се научат да ни пазят.
Disorder написа:... и да преча на хората от колкото да рискувам да бъда блъснат от кола.
did написа:Има ли в началото на парка този знак?„Задължителен път само за пешеходци"
did написа:"...тази забрана не се отнася за велосипедисти на възраст до 12 години."
jivkonik написа:Ами има разлика от ПАРК до ПАРК в крайна сметка!
bikerider написа:Да бе вярно, че какво става по тротоарите е по-маловажно от това какво става на пътя...
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 341 госта