Така дойде и моето време. Преди да опиша проблема искам да кажа, че прегледах темите в ЧЗВ, не намерих нищо сходно с точно моят проблем.
Колелото ми е HT.1 2008г. модел с касета PG-830 8speed и курбели Truvativ X-Flow PS 3.0 42-32-22. Проблема се появи месец след като го купих. По спомен април месец закупих велосипеда. Проблема е като се изправя на педалите, десния е напред, а левия остава назад и съответно едно мощно пук се усеща в левия педал. Като направя един оборот и левия педал пак препуква. Отидох в БАС и попитах и тогава чичкото ми каза, че това е от педалите (с колелото ги взех, не ги знам някакви на VP за 9 лв...). Но преди около седмица понеже не ми бяха удобни педалите си взех нови. Но проблема пак се появи. След малко по-сериозно каране проблема се появява. Но примерно от вчера нямам такъв проблем. Предимно изчезва когато е оставено да "почине" 1-2 дена. Но странното в случая е че го усещам точно в педала да пука. Когато се приложи тежест. Но очевидно не е от педалите. Какво трябва да направя в моя случай? Да не би е от смотана поддръжка на колелото или нещо такова?