bikerider написа:Да бе вярно, че какво става по тротоарите е по-маловажно от това какво става на пътя...
subritual написа:PS. Искам да поздравя членовете на форума за тяхната висока култура,тя е нехарактерна за българина
PtD написа:bikerider написа:Да бе вярно, че какво става по тротоарите е по-маловажно от това какво става на пътя...
Е, да, еднакво важно е... Гледам всеки ден десетки пешеходци гинат под колелата на велосипедите по тротоара
Alpina написа:Дали пък % от пешеходците разминавайки се на йод с колоездачи по алеите и тротоарите, после като седнат зад волана си мислят, защо да не им покажа сега пък аз какво мога![]()
PtD написа:Нашенецът зад волана *винаги* иска да покаже какво може.
bikerider написа:PtD написа:Нашенецът зад волана *винаги* иска да покаже какво може.
Ех тия обобщения. Колко е просто всичко с тях
PtD написа:bikerider написа:Да бе вярно, че какво става по тротоарите е по-маловажно от това какво става на пътя...
Е, да, еднакво важно е... Гледам всеки ден десетки пешеходци гинат под колелата на велосипедите по тротоара
bikerider написа:Аха ясно. Колко точно човека/деца трябва да пострадат, за да признаеш, че не си прав? 1? 10? 100? 1000? Всъщност има ли значение бройката ако се смятаме за човеци?
vladimir.dzhuvinov написа:Нека все пак пазим бебешоците в парка - кой мислите, че ще ни плаща пенсиите като одъртеем?![]()
Пишлеме йок контра!
vladimir.dzhuvinov написа:Нека все пак пазим бебешоците в парка - кой мислите, че ще ни плаща пенсиите като одъртеем?![]()
Пишлеме йок контра!
LooneyToon написа:Мен ми се струва, че и когато станем пенсьонери, тая тема още ще е отключена..Не бях прав, ще карам по-бавно и ще пазя децата, мир?
PtD написа:Съвсем логично е: ако ти гори и къщата и клозета на двора, кое ще започнеш да гасиш първо?
bikerider написа:PtD написа:Съвсем логично е: ако ти гори и къщата и клозета на двора, кое ще започнеш да гасиш първо?
Естествено, че къщата.
Тва е само защото позьорите не са достигнали критична маса.PtD написа:...засега смъртни случаи "велосипед помля трима на автобусна спирка" май няма...
Newone написа:vladimir.dzhuvinov написа:Нека все пак пазим бебешоците в парка - кой мислите, че ще ни плаща пенсиите като одъртеем?
Ако не се лъжа, в момента си ги плащаме.....за после! Младите само ще ни помагат в харченето им....
Ptd написа:засега смъртни случаи "велосипед помля трима на автобусна спирка" май няма...
PtD написа:bikerider написа:PtD написа:Съвсем логично е: ако ти гори и къщата и клозета на двора, кое ще започнеш да гасиш първо?
Естествено, че къщата. <dismissed argments>
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 340 госта