peritroper написа:Аз лично съм участвал 3 пъти на това мероприятие - супер приятно каране в добра компания. За жалост този път се обърках че е на 20 -тиа за 27 няма да мога. Направо умирам от яд.
Пожелавам ви приятно каране и попътен вятър![]()
И понеже няма да участам мисля да направя 200 на 14-ти някъде към Трън.
Ще бъда много благодарен, ако някой ме посъветва за маршрут, че не съм ходил никога на там. (Старт от София)
Принципно сме двама, ако има и други дето не им се ходи чак до Сливен са добре дошли.
peritroper написа:Еиииий, знаех си че има сериозни. Благодаря ти за инфото. Само не разбрах колко километра е цялото това нещо? Аз доколкото гледам на GPS-а до Трън през брезник са 110км и после още 70 Трън-Драгоман-София та общо 180км.
А не е ли гадно по магистралата, нема ли вариант през селата и да се излезе на Костинброд (Така ще станат точно 200)?
Ма май май ще требва да се пробваме пък после ще пуснем тук по готиния маршрут.
DstupidBastarD написа:peritroper написа:Еиииий, знаех си че има сериозни. Благодаря ти за инфото. Само не разбрах колко километра е цялото това нещо? Аз доколкото гледам на GPS-а до Трън през брезник са 110км и после още 70 Трън-Драгоман-София та общо 180км.
А не е ли гадно по магистралата, нема ли вариант през селата и да се излезе на Костинброд (Така ще станат точно 200)?
Ма май май ще требва да се пробваме пък после ще пуснем тук по готиния маршрут.
Не помня точно, но мисла, че от Дружба се върза около 170км по вече споменитая маршрут (ако Ицо има данни, нека се включи). Магистралата е доста добре, като изключим колите, ма ние сме си свикнали, та шофьорите вече ни имат за част от пейзажа. Има опция от Драгоман да се кара през Костиброд (излиза се тамън на Бучин проход), но след тва пак караш по нещо като магистрала (видинския път си е бая натоварен). Се пак, ако търсите 200км, мисла, че тоа вариант не е лош, щото селцата след Драгоман са готини, пътят - прилично лош, като цяла опцията е приемлива.
Назад към Други видове колоездене
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта