Маратон-200км.

Този форум е за обмен на информация, свързана с всички видове колоездене извън планинското и велосипеди, различни от маунтин байк - шосейни, пистови, градски, туристически, и т.н., и т.н. Той обаче не е предвиден за обсъждане на най-евтините масови велосипеди, предлагани в изобилие в България! Моля, не занимавайте аудиторията излишно с тях!

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 900 / 900 / 10

Маратон-200км.

Мнениеот Митко Ruse » Сря Сеп 03, 2008 3:09 pm

Заключителния маратон за 2008г. е на 27.09.2008г. Сливен-Казанлък-Сливен за подробности званете на Лазар Владиславов на 0888708639, 044637395, 044633195.Живот и здраве ще участвам с цялата си компания.Карането е лесно и става за карачи с различна подготовка.Не се бойте кара се туристическата с почивки за заверка освен някой ненакарал се през сезона се хвърли и другите се хванат.
Митко Ruse

Рейтинг: 2000

Мнениеот PARJ0 » Сря Сеп 03, 2008 3:21 pm

аз съм от казанллък и ще гледам ;)
обещавам да не пиша глупости само не ми даваите ''-''
Аватар
PARJ0

Рейтинг: 991

Пфу

Мнениеот peritroper » Пет Сеп 05, 2008 9:06 am

Аз лично съм участвал 3 пъти на това мероприятие - супер приятно каране в добра компания. За жалост този път се обърках че е на 20 -ти :crap: а за 27 няма да мога. Направо умирам от яд.
Пожелавам ви приятно каране и попътен вятър :wavey:
И понеже няма да участам мисля да направя 200 на 14-ти някъде към Трън.
Ще бъда много благодарен, ако някой ме посъветва за маршрут, че не съм ходил никога на там. (Старт от София :))
Принципно сме двама, ако има и други дето не им се ходи чак до Сливен са добре дошли.
Аватар
peritroper

Рейтинг: 1260

Re: Пфу

Мнениеот DstupidBastarD » Съб Сеп 06, 2008 7:22 am

peritroper написа:Аз лично съм участвал 3 пъти на това мероприятие - супер приятно каране в добра компания. За жалост този път се обърках че е на 20 -ти :crap: а за 27 няма да мога. Направо умирам от яд.
Пожелавам ви приятно каране и попътен вятър :wavey:
И понеже няма да участам мисля да направя 200 на 14-ти някъде към Трън.
Ще бъда много благодарен, ако някой ме посъветва за маршрут, че не съм ходил никога на там. (Старт от София :))
Принципно сме двама, ако има и други дето не им се ходи чак до Сливен са добре дошли.

До Трън е много готино карането. Ние сме го правили през Люлин, Божурище (тука се търси лев завой некъде в началото на селцето, ориентир е водната кула, която е от лявата страна, малко след като свиете), после има неколко селца, малко баир (Вискяр има до 8-10% на некои места), Брезник (тука ше питате за пътя, щото и да го обясна, не вервам да е разбираемо, търси се път от центъра уеко надоле у лево и после се изправя ... ъъъ, мда). След Брезник също е готино, прав път, жестоки гледки, нема много движение. Като стигнете Трън, може да продължите до ждрелото на Емра, ма с шосейки нема да може да издрапате особено (поне ние не го направихме). Връщането ние го направихме за разнообразие през Врабча (тука също има баир, затва не преяждайте в Трън или х.Ерма!!!), Габер, Драгоман и оттам на магистралата за София. Ако нещо се преебе карането в Сливен, нищо чудно да се примепим към вас, тамън ми се караше натам. :bigeyes:
Аватар
DstupidBastarD

Рейтинг: 1932

Благодаря

Мнениеот peritroper » Съб Сеп 06, 2008 8:05 am

Еиииий, знаех си че има сериозни. Благодаря ти за инфото. Само не разбрах колко километра е цялото това нещо? Аз доколкото гледам на GPS-а до Трън през брезник са 110км и после още 70 Трън-Драгоман-София та общо 180км.
А не е ли гадно по магистралата, нема ли вариант през селата и да се излезе на Костинброд (Така ще станат точно 200 :))?
Ма май май ще требва да се пробваме пък после ще пуснем тук по готиния маршрут.
Аватар
peritroper

Рейтинг: 1260

Re: Благодаря

Мнениеот DstupidBastarD » Съб Сеп 06, 2008 1:27 pm

peritroper написа:Еиииий, знаех си че има сериозни. Благодаря ти за инфото. Само не разбрах колко километра е цялото това нещо? Аз доколкото гледам на GPS-а до Трън през брезник са 110км и после още 70 Трън-Драгоман-София та общо 180км.
А не е ли гадно по магистралата, нема ли вариант през селата и да се излезе на Костинброд (Така ще станат точно 200 :))?

Не помня точно, но мисла, че от Дружба се върза около 170км по вече споменитая маршрут (ако Ицо има данни, нека се включи). Магистралата е доста добре, като изключим колите, ма ние сме си свикнали, та шофьорите вече ни имат за част от пейзажа. Има опция от Драгоман да се кара през Костиброд (излиза се тамън на Бучин проход), но след тва пак караш по нещо като магистрала (видинския път си е бая натоварен). Се пак, ако търсите 200км, мисла, че тоа вариант не е лош, щото селцата след Драгоман са готини, пътят - прилично лош, като цяла опцията е приемлива. :popcorn:
Аватар
DstupidBastarD

Рейтинг: 1932

Re: Благодаря

Мнениеот CR1 » Пон Сеп 08, 2008 9:03 am

DstupidBastarD написа:
peritroper написа:Еиииий, знаех си че има сериозни. Благодаря ти за инфото. Само не разбрах колко километра е цялото това нещо? Аз доколкото гледам на GPS-а до Трън през брезник са 110км и после още 70 Трън-Драгоман-София та общо 180км.

Не помня точно, но мисла, че от Дружба се върза около 170км по вече споменитая маршрут (ако Ицо има данни, нека се включи). Магистралата е доста добре, като изключим колите, ма ние сме си свикнали, та шофьорите вече ни имат за част от пейзажа. Има опция от Драгоман да се кара през Костиброд (излиза се тамън на Бучин проход), но след тва пак караш по нещо като магистрала (видинския път си е бая натоварен). Се пак, ако търсите 200км, мисла, че тоа вариант не е лош, щото селцата след Драгоман са готини, пътят - прилично лош, като цяла опцията е приемлива. :popcorn:

Имам спомени, че на мен ми се върза около 180 км. (което означава, че при теб е било малко повече :) ). Като цяло пътя Драгоман - София е натоварен, но е широк и няма проблеми с колите, пък и позволява добра висока постоянна скорост - тамън за разпускане на края :D .
И от мен съвет НЕ яжте мазна супа или наденица на Ерма, после Врабча ще ви се стори АД :xx(:
Аватар
CR1

Рейтинг: 1315

Лошооо

Мнениеот choko73 » Пон Сеп 08, 2008 2:11 pm

Май ще го пропусна, защото организираме на 27 и 28 велорали Средна гора. Жалко, но аз така и така пропуснах всички тази година. 2009 се надявам да не съм така ангажиран и да присъствам.
Е поздрави на всички, а с тези които дойдат на нашето мероприятие ще пием по нещо протеиново /бирка де/.
choko
choko73

Рейтинг: 1280

Мнениеот alhimik » Съб Сеп 20, 2008 7:51 pm

здравейте
искам да попитам сигурни ли сте че на 27-28 ще е велорали Средна Гора защото аз от две години карам маратоните вкл. и 200км а тази година исках да се пробвам и на това в Средна Гора и ще е много жалко ако датите съвпаднат! :bawling:
alhimik

Рейтинг: 1283

Мнениеот Ozzie » Съб Сеп 20, 2008 8:35 pm

Още не може да се каже със сигурност на кои дати ще е велорали "Средна гора".
За повече информация ти препоръчвам да следиш долната тема.
http://mtb-bg.com/forum/viewtopic.php?t=42468
По-добре с хубава жена на надуваем матрак, отколкото с надуваема жена на хубав матрак...
Аватар
Ozzie

Рейтинг: 1698

Мнениеот choko73 » Нед Сеп 21, 2008 10:51 am

Със сигурност велоралито в Стара Загора няма да е на 27 и 28, така че смятам ако не вали да съм в Сливен.
choko
choko73

Мнениеот alhimik » Пон Сеп 22, 2008 6:23 pm

и аз ще съм в Сливен ако ще да валят камъни пак ще карам!!!! ;)
alhimik

Мнениеот choko73 » Сря Сеп 24, 2008 10:26 am

Аз карам за кеф, а като падат камъни нещо не ми е кеф. Не мога да си го обясня, :dunno: но сигурно щото съм недосетлив. :crap:
Така че ако се съберем хора и не вали ще дойдем до Сливен да покараме. :beer:
choko
choko73

Мнениеот alhimik » Сря Сеп 24, 2008 8:08 pm

честно казано ако вали нещо предпочитам да са камъни вместо дъжд няма по ужасно нещо на пътя от гаден студен дъжд!!
ще се обадя където трябва и ще поръчам слънчево време! ;)
alhimik

Назад към Други видове колоездене