Хулигани винаги ще има,това е чара на футбола

даже в Англия са доста тегави типчета,особено кежуалите

Но там е интелигентна работа,те са си побойници,но се разбират с др агитка,виждат се и се млатят,смазват се от бой,но др не страда,това е цивилизована работа,отиваш да се биеш,защото ти харесва и си се разбрал с др такива малоумници като тебе,само че симпатизанти на др отбор и си стават лудница,са вярно,че полицията пак ги гони,размирици ала бала,но не е като тука понеже си фен на др отбор и минаваш със шала скапано говедо да ти вика: "дай шала" е как па не и стават тупаница,хубавото е ,че говеждата агитка са ламери и не могат да се бият,но това е др тема

всички трябва да сме живи и здрави
Мутри... мутри вече няма,едно време си спомням още статиите "2 мутри започнаха престрелка в центъра на София , 7 невинни загинали" До автора,не си налетял на мутри,не си ги представяй така нещата,налетял си на разглезени момченца дето карат колите на тати.Ти с това описание,ако ме видиш мен с мойте приятели от даскало (защотото уча в спортно училище) и мен ще ме вземеш за мутра.Недей така ! Са вярно,че са постъпили тъпо и са били за бой и е трябвало да ги биеш,толкова ли нямаш бухалка в колата ? Удряш 1 и те ще се разбягат ,гранатирам ти го,ако е мутра като мутрите ще те застреля,няма да се знанимава ама изобщо,камо ли да слиза и да блъска коли и к'во ли не,не са чак толкова тъпи,колкото си мислите
Иначе като цяло съжалявам за главата ти,съжалям за последствия,но тъжния факт е че стават такива неща,не може да се избегнат,тъпа работа.Но с писане нищо не става,не трябва само да пишем и да говорим,защото това писане и говоре ,ако се превърне в действие ще е доста по - успешно от само да си говорим ,как бихме направили еди какво си,как било станало еди що си,нали така ?
Това ме дразни най - много в България (сега не говоря за теб специално,за всички ни говоря,защото всички сме такива) мн устати хора и в същото време пълни мишки,нищо не могат да направят,даже за себе си да направят нещо,да не се оплакват,да спрат собсвтените си "мъки" и като се появи човек ,който не мълчи и си оправя живота (мутра) става крив на другите,защотото на него не му пука и прави всичко за да си оправи живота и др не говорят така гадно и тъпо за мутри заради нещо друго,а заради злоба,заради това,че ги е яд,че те не са такива,за да могат да си оправят живота,а само говорят и се възмущават.Са вече друг е въпроса,че мутрите след като оправят живота си не помагат с нищо на страната,но то ако се замислите реално кой би помогнал ? Всичко(доста тъжен факт,но е така) българи сме на принципа "нали на мен ми е добре,к'во като на съседа му е зле" ; " и сам да съм в автобуса,пак ще се бутам" и куп такива изцепки,те са реални,което е тъжното.
Вината за станалите случки с теб и семейството ти изобщо не ги търси някъде другаде освен в държавата.За всички тези неща сме си виновни ние и чак тогава управляващите и мутрите,защото ние сме избирали управата,а те са позволили на мутрите да са мутри
Надявам се ме разберете правилно,да не решите,че взимам мутренската страна или каквато и да е страна,просто съм обективен

Благодаря за вниманието !