Besen na Kolelo написа:Хулигани винаги ще има,това е чара на футболадаже в Англия са доста тегави типчета,особено кежуалите
Но там е интелигентна работа,те са си побойници,но се разбират с др агитка,виждат се и се млатят,смазват се от бой,но др не страда,това е цивилизована работа,отиваш да се биеш,защото ти харесва и си се разбрал с др такива малоумници като тебе,само че симпатизанти на др отбор и си стават лудница,са вярно,че полицията пак ги гони,размирици ала бала,но не е като тука понеже си фен на др отбор и минаваш със шала скапано говедо да ти вика: "дай шала" е как па не и стават тупаница,хубавото е ,че говеждата агитка са ламери и не могат да се бият,но това е др тема
всички трябва да сме живи и здрави :)
................Ти с това описание,ако ме видиш мен с мойте приятели от даскало (защотото уча в спортно училище) и мен ще ме вземеш за мутра.Недей така ! Са вярно,че са постъпили тъпо и са били за бой и е трябвало да ги биеш,толкова ли нямаш бухалка в колата ? Удряш 1 и те ще се разбягат ,гранатирам ти го,ако е мутра като мутрите ще те застреля,няма да се знанимава ама изобщо,камо ли да слиза и да блъска коли и к'во ли не,не са чак толкова тъпи,колкото си мислите![]()
bluskanie написа:Направи първо разлика между мутрите от 90-те, дето бяха опасност за всеки, който се разхожда и тези с черните коли, дето се стрелят. После разбери в тая тема за какво говорим и тогава цръкни един пост
bluskanie написа:Човек все пак трябва и да умее да се пази от такива ситуации. Да избира местата, където ходи и т.н.
parapiteka написа:Агресията при нас идва не защото имаме напомпани безмозъчни типове;повече от другите държави а защото има БЕЗ наказаност.
PtD написа:![]()
![]()
Antares написа:Разбира се, може
1. да се съберем
2. да ги смачкаме от бой
3. да изпозастреляме по-опасните
4. да премажем от бой/застреляме тези, които не са съгласни с нашите идеали
5. да заемем мястото им
codename47 написа:0. ще трябва да изчакаме да се нагушат с пари
did написа:PtD написа:![]()
![]()
и да вдигаш пръстчета, все тая. покровителите на мутрите ще управляват тук и след следващите избори.
До автора,не си налетял на мутри,не си ги представяй така нещата,налетял си на разглезени момченца дето карат колите на тати.
parapiteka написа:Съфорумници= съмишленици за промяна на безумното статутково.
ТУК има носители на интелект и европейско мислене.
Но................
Няма го обществения резултат; който ни е нужен за да променим нещичко.
Липсва ни агресията и революцията и то защото Интелектът е мисловна дейност а не поведение нужно за Бухалката; която променя
Besen na Kolelo написа:редактирам си поста.... че няма смисъл,няма да ме разберете пакЕлате ме бийте на НДК
мн добре знаете кой съм,не се крия,биите,радвайте се,горете шалове квото искате правете,пък после ще се разбираме
![]()
ПП и да знаете,че насилието е най - тъпото нещо,казвам ви го като човек с мн белези от предишни години,никога ама никога не прибягвам до това нещо,то е прекалено първично,а сме в 21 векно понеже като гледам заради една дума "говеда" тука се разпалихте,явно се бъркам не сме в 21 век или просто вие сте още в първобитнообщинен строй,ба ли го.... Просто разберете,че ние сме чорбари вие сте говеда,а ако става за въпрос тука(в този случай) изобщо не трябва да има ние и вие,защото сме спортисти
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 4 госта