За агресията сред хората, мутрите и паветата...

За теми, които не са свързани с планинското колоездене. Използвайте го за всичко извън любимия ни спорт (други хобита, развлечения, прояви, интереси, проблеми и т.н.), за които искате да споделите/побъбрите/поспорите с останалите членове на форума.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 700 / 700 / 5

Мнениеот shepo » Пон Сеп 08, 2008 4:48 pm

има време и тук ще стане :crap:
shepo

Рейтинг: 1606

Мнениеот Alpina » Пон Сеп 08, 2008 4:51 pm

Пфф
C'est la vie
Аватар
Alpina

Рейтинг: 2000

Мнениеот codename47 » Пон Сеп 08, 2008 10:08 pm

Ако приемете ограниченията си, ще успеете да ги прескочите и да минете отвъд тях!
Аватар
codename47

Мнениеот Demo 9 » Вто Сеп 09, 2008 1:03 am

Besen na Kolelo написа:Хулигани винаги ще има,това е чара на футбола ;) даже в Англия са доста тегави типчета,особено кежуалите :) Но там е интелигентна работа,те са си побойници,но се разбират с др агитка,виждат се и се млатят,смазват се от бой,но др не страда,това е цивилизована работа,отиваш да се биеш,защото ти харесва и си се разбрал с др такива малоумници като тебе,само че симпатизанти на др отбор и си стават лудница,са вярно,че полицията пак ги гони,размирици ала бала,но не е като тука понеже си фен на др отбор и минаваш със шала скапано говедо да ти вика: "дай шала" е как па не и стават тупаница,хубавото е ,че говеждата агитка са ламери и не могат да се бият,но това е др тема :) всички трябва да сме живи и здрави :)

................Ти с това описание,ако ме видиш мен с мойте приятели от даскало (защотото уча в спортно училище) и мен ще ме вземеш за мутра.Недей така ! Са вярно,че са постъпили тъпо и са били за бой и е трябвало да ги биеш,толкова ли нямаш бухалка в колата ? Удряш 1 и те ще се разбягат ,гранатирам ти го,ако е мутра като мутрите ще те застреля,няма да се знанимава ама изобщо,камо ли да слиза и да блъска коли и к'во ли не,не са чак толкова тъпи,колкото си мислите ;)

скапаното говедо не може ли да е скапан чорбар също...
фен съм на Левски но всичките сте ми едни и същи.. тъпи селянчета... стойте си вкъщи да си гледате мача и като ви се доправи някоя селяния звънкайте на някое говедо/чорбар и марш на тупаници...
докато ги има такива по мачовете ще е така :(!:
И Бесен.. що не каза че си такъв лош и толко се биеш бре... изобщо нямаше да пиша :crap:
Изображение
Аватар
Demo 9

Рейтинг: 1986

Мнениеот bluskanie » Вто Сеп 09, 2008 1:24 am

Понеже няма вече какво съществено да се каже по темата, ще се позаяждам малко с хората:

Бесния освен, че ходи на всяко гостуване на чорбата и е от най-опасните побойници, е ходил и в Англия на разменни начала с фирмата на Ливърпул и знае как стоят нещата там. Врял и кипял е в не една и две битки ;)
Е, аз в Англия не съм бил, но имам приятел от Манчестър. Фен е на Манчестър Сити (а между другото в този град над 70% са фенове на Сити!), та ми е разправял някои хулигански историйки от острова. Например в деня на мача м/у сити и юнайтед млада жена с червен шал си минава край сини лумпени и отнася няколко шамара (само, защото е момиче, иначе не ми се разправя) и си заминава без шал. Такива неща се случват доста често, но около и по стадионите е изключено да има размирици. Просто полицияра е добре организирана и не позволява. Отделно бие и арестува (а после съда - съди), та лумпените избягват да се изявяват на публични места. Тва с р5азбирането м/у агитките отдавна не е ставало и почти не се случва, щото пораженията са големи и после всички отиват в затвора.

Спомням си Ботев и Локо Пловдив си бяха спретнали една срещичка преди години 25 на 25. Ботев отишли 25, а локо 50 с тояги. Бяха го заснели... хахах :D
Лау кучетия...
Аватар
bluskanie

Мнениеот rarekin » Вто Сеп 09, 2008 2:45 am

bluskanie, пиле. Де си?

http://www.dnes.bg/article.php?id=56994

Не бе, няма мутри. Честно. ВЕрвайте ми.
Планинското колоездене може да бъде опасен спорт! Винаги карайте с каска! Никоя екипировка не може да гарантира колоездача срещу падане и тежко нараняване!
rarekin

Мнениеот bluskanie » Вто Сеп 09, 2008 5:15 am

Направи първо разлика между мутрите от 90-те, дето бяха опасност за всеки, който се разхожда и тези с черните коли, дето се стрелят. После разбери в тая тема за какво говорим и тогава цръкни един пост ;)
Лау кучетия...
Аватар
bluskanie

Мнениеот Antares » Вто Сеп 09, 2008 7:50 am

Абе сега е по-малко зле. Поне се пуцат основно един-друг. Не стрелят срещу теб, щото не ги кефат обувките ти. Ако не ги кефат обувките ти - просто ще те ступат ;]
Карикатурите ми
He who sacrifices freedom for security deserves neither!
Ben Franklin
Аватар
Antares

Мнениеот kotka12 » Вто Сеп 09, 2008 9:10 am

Пешо, не ме кефят обувките ти :D
The best-laid schemes o' mice an' men gang aft a-gley

http://s2.bg.gladiatus.com/game/c.php?uid=54478
Аватар
kotka12

Рейтинг: 1980

Мнениеот rarekin » Вто Сеп 09, 2008 9:48 am

bluskanie написа:Направи първо разлика между мутрите от 90-те, дето бяха опасност за всеки, който се разхожда и тези с черните коли, дето се стрелят. После разбери в тая тема за какво говорим и тогава цръкни един пост ;)

Много добре си давам сметка както за това, каква е разликата със средата на 90-те години, така и с това, за какво става дума ;). Интересно, обаче, ще бъде, да се озовеш на такова място в момента на случването на "събитието", и после, ако имаш шанса да се разминеш невредим, да обявиш дали се чувстваш в безопасност. Преди няколко месеца имах абсолютно неволен сблъсък с "момчетата". Разминах се относително леко, което не пречи да кажа, че дори в София (а какво остава за по-малки градове) не е безопасно в това отношение. Да не говорим, че това си е чисто улична ситуация. Фокусът отдавна е другаде. Хайде лека.
Планинското колоездене може да бъде опасен спорт! Винаги карайте с каска! Никоя екипировка не може да гарантира колоездача срещу падане и тежко нараняване!
rarekin

Мнениеот Alpina » Вто Сеп 09, 2008 10:00 am

Аз пък мисля, че сме си даже добре на фона на много други.
Да, може и по-добре да е, да, не трябва да се залъгваме по този начин

Но какво правим?
C'est la vie
Аватар
Alpina

Мнениеот bluskanie » Вто Сеп 09, 2008 11:13 am

rarekin, не помня да съм казал, че е безопасно и розово. Само казах, че вече не е както преди и все пак може и да не те набият ако се разхождаш. Даже е почти сигурно.

Човек все пак трябва и да умее да се пази от такива ситуации. Да избира местата, където ходи и т.н. И все пак, напълно безопасно място няма.
Лау кучетия...
Аватар
bluskanie

Мнениеот rarekin » Вто Сеп 09, 2008 12:25 pm

bluskanie написа:Човек все пак трябва и да умее да се пази от такива ситуации. Да избира местата, където ходи и т.н.

Just for the record: ситуацията се разви на ул. "Граф Игнатиев" (срещу Колоните) в 5.30 следобяд ;)
rarekin

Мнениеот parapiteka » Вто Сеп 09, 2008 12:39 pm

Агресията при нас идва не защото имаме напомпани безмозъчни типове;повече от другите държави а защото има БЕЗ наказаност.
Няма възмездие за така наречените лоши; това е.
Нима в Америка 30 те не се е ширила бруталност и престъпност?
Но са си подредили кочинката в един момент.
Безнаказаност....това е
И остава да чакаме на Съдбата под формата на куршум........няма съд чакаме съдбата
ТУК,ТАМ и НАВСЯКЪДЕ......
parapiteka

Рейтинг: 1367

Мнениеот PtD » Вто Сеп 09, 2008 1:44 pm

parapiteka написа:Агресията при нас идва не защото имаме напомпани безмозъчни типове;повече от другите държави а защото има БЕЗ наказаност.

:agree: :agree: :agree:
Дреболия, обикновено нещо!
Аватар
PtD

Мнениеот did » Вто Сеп 09, 2008 1:49 pm

PtD написа: :agree: :agree: :agree:

и да вдигаш пръстчета, все тая. покровителите на мутрите ще управляват тук и след следващите избори.
Аватар
did

Мнениеот Antares » Вто Сеп 09, 2008 2:08 pm

Разбира се, може да се съберем, да ги смачкаме от бой, да изпозастреляме по-опасните, да премажем от бой/застреляме тези, които не са съгласни с нашите идеали и да заемем мястото им :)
Карикатурите ми
He who sacrifices freedom for security deserves neither!
Ben Franklin
Аватар
Antares

Мнениеот did » Вто Сеп 09, 2008 2:11 pm

Antares написа:Разбира се, може

1. да се съберем
2. да ги смачкаме от бой
3. да изпозастреляме по-опасните
4. да премажем от бой/застреляме тези, които не са съгласни с нашите идеали
5. да заемем мястото им

поне до точка 1. сме я докарали, даже го правим всяка седмица.

леко-полеко ще вървим напред по списъка :D

codename47 написа:0. ще трябва да изчакаме да се нагушат с пари

тва го умеем чудесно :D
Последна промяна did на Вто Сеп 09, 2008 2:15 pm, променена общо 1 път
Аватар
did

Мнениеот codename47 » Вто Сеп 09, 2008 2:12 pm

did написа:
PtD написа: :agree: :agree: :agree:

и да вдигаш пръстчета, все тая. покровителите на мутрите ще управляват тук и след следващите избори.

ще трябва да изчакаме да се нагушат с пари - когато тръгнат да си легализират бизнеса ще имат интерес от спазване на законите.
Ако приемете ограниченията си, ще успеете да ги прескочите и да минете отвъд тях!
Аватар
codename47

Мнениеот argon » Вто Сеп 09, 2008 2:36 pm

[quote="rarekin .... Да не говорим, че това си е чисто улична ситуация. Фокусът отдавна е другаде... quote]
Така си го мислих и аз :beer: Понеже не ми е ежедневие, и затова го споделих, не с цел да изненадам някого с нещо. То е ясно, че 90-те вече минаха и голяма част от "хората" спадащи към тези прослойки са се видоизменили и мутирали, дори интегрирали се в обществото....времената са други....хората са променени....но, постъпките им често принадлежат на друго време, и преди миграцията на мутрите....
Like Steven Segal I'm hard to kill....
Аватар
argon

Мнениеот argon » Вто Сеп 09, 2008 3:05 pm

До автора,не си налетял на мутри,не си ги представяй така нещата,налетял си на разглезени момченца дето карат колите на тати.

Е, явно не тълкувам видяното толкова добре, не ме бива :beer: За мен определението за мутра е някъде между, трол, дебеловрат и малоумен бизнесмен (заниващ се с "интригуващ' бизненес), просто малоумен и дебеловрат (без да има "интригуващ' бизненес), прост малоумен и дебеловрат, добиче с достатъчно свободно време и агресивно поведение ....явно съм или с остаряла представа за нещата или нещата са остарели :) Май, с времето тези определения са станали отделни измерения на обществото.
Може би звуча, идентично с човек , наричащ и смятащ за колоездене и DH и XC, и Free Ride, и Urban и "онези с тънките гуми".... :beer:
Like Steven Segal I'm hard to kill....
Аватар
argon

Мнениеот Besen na Kolelo » Вто Сеп 09, 2008 7:12 pm

редактирам си поста.... че няма смисъл,няма да ме разберете пак :) Елате ме бийте на НДК :) мн добре знаете кой съм,не се крия,биите,радвайте се,горете шалове квото искате правете,пък после ще се разбираме :)

ПП и да знаете,че насилието е най - тъпото нещо,казвам ви го като човек с мн белези от предишни години,никога ама никога не прибягвам до това нещо,то е прекалено първично,а сме в 21 век :) но понеже като гледам заради една дума "говеда" тука се разпалихте,явно се бъркам не сме в 21 век или просто вие сте още в първобитнообщинен строй,ба ли го.... Просто разберете,че ние сме чорбари вие сте говеда,а ако става за въпрос тука(в този случай) изобщо не трябва да има ние и вие,защото сме спортисти ;)
Последна промяна Besen na Kolelo на Вто Сеп 09, 2008 7:32 pm, променена общо 1 път
I spit on the face of the people who don't want to be cool
Аватар
Besen na Kolelo

Мнениеот parapiteka » Вто Сеп 09, 2008 7:22 pm

Съфорумници= съмишленици за промяна на безумното статутково.
ТУК има носители на интелект и европейско мислене.
Но................
Няма го обществения резултат; който ни е нужен за да променим нещичко.
Липсва ни агресията и революцията и то защото Интелектът е мисловна дейност а не поведение нужно за Бухалката; която променя
ТУК,ТАМ и НАВСЯКЪДЕ......
parapiteka

Рейтинг: 1367

Мнениеот Besen na Kolelo » Вто Сеп 09, 2008 7:28 pm

parapiteka написа:Съфорумници= съмишленици за промяна на безумното статутково.
ТУК има носители на интелект и европейско мислене.
Но................
Няма го обществения резултат; който ни е нужен за да променим нещичко.
Липсва ни агресията и революцията и то защото Интелектът е мисловна дейност а не поведение нужно за Бухалката; която променя

Еми... то и берлинската стена не е бутната директно,1во са мислили,ми се струва,но по - нагоре прочетох отговора на темата "БЕЗНАКАЗАНОСТ"... Няма какво да се коментира по темата ;)
I spit on the face of the people who don't want to be cool
Аватар
Besen na Kolelo

Мнениеот agent_Jekov » Вто Сеп 09, 2008 9:22 pm

Besen na Kolelo написа:редактирам си поста.... че няма смисъл,няма да ме разберете пак :) Елате ме бийте на НДК :) мн добре знаете кой съм,не се крия,биите,радвайте се,горете шалове квото искате правете,пък после ще се разбираме :)

ПП и да знаете,че насилието е най - тъпото нещо,казвам ви го като човек с мн белези от предишни години,никога ама никога не прибягвам до това нещо,то е прекалено първично,а сме в 21 век :) но понеже като гледам заради една дума "говеда" тука се разпалихте,явно се бъркам не сме в 21 век или просто вие сте още в първобитнообщинен строй,ба ли го.... Просто разберете,че ние сме чорбари вие сте говеда,а ако става за въпрос тука(в този случай) изобщо не трябва да има ние и вие,защото сме спортисти ;)
:agree:
On a mountain bike you can cover a great distance in a short period of time, or a short distance in a great period of time.In mountain biking there is no destination.Just a bike, a rider, and a place to ride!
Аватар
agent_Jekov

Рейтинг: 1204

Мнениеот kotka12 » Сря Сеп 10, 2008 7:58 am

та какво за полицията :popcorn:
The best-laid schemes o' mice an' men gang aft a-gley

http://s2.bg.gladiatus.com/game/c.php?uid=54478
Аватар
kotka12

Рейтинг: 1980

Мнениеот PtD » Сря Сеп 10, 2008 8:55 am

A.C.A.B.?
Дреболия, обикновено нещо!
Аватар
PtD

Мнениеот sto100jan » Чет Сеп 11, 2008 7:22 pm

Ако може , и аз да се изокам .
Значи , за футболни запалянковци нищо не мога да кажа , защото за последен път бях на мач в гимназията - щото целия клас избяга да гледа ,,Пирин - Черно море" , та и аз , да не се цепя от колектива .
За мутрите , обаче мога да изразя некои съображения .
Нямало ги - има ги и още как ! Който не ги е виждал , независимо в София или в провинцията , значи не излиза от къщи.
Поумнели били - нищо подобно , кротка мутра е само мъртвата мутра . Мутрите , почти без изключения шмъркат ,,бело" , освен че къркат постоянно. А кажете , колко възпитан може да е нашмъркан и накъркан човек ? Безнаказани са , и затова се държат като еничари , те се себедоказват , като пречат на другите . Който не е виждал паркирана мутърска кола напреко на улицата , в положение в което най-много ще пречи , значи не се движи по улиците .
Сега стигаме до най-болния проблем , споменат по-горе . А именно - защо всеки селджук , с Голф на 12 години , в заведение се държи като мутра , изглежда като мутра , говори като мутра , и ходи като мутра , а , и се изживява като мутра .
Ами защото съвсем целенасочено , от около 10 години чалга културата си отгледа чалга поколение , внуши им че са голяма работа , че са ,,играчи" , че са ,,играчки" , че това е ,,живота свой" , че е много яко да си як , а всъщност те са безмозъчно стадо , без никаква морална основа за своето съществуване . Идеала им е - чалготека , секс в кенефа , почивка в Слънчев бряг , а ако може и да се ,,набута" в Пътна полиция , да стане катаджия , и да ,,щави" такива като него - е това вече е върха на сладоледа . За момичетата - да седи по цял ден на дясната седалка на някоя ,,тупалка" , да прави по 8 фаса на час , а вечер с изправената коса да гледа лошо , облегната на 130 килограмов , брадясал , гологлав тупАн в някоя чалготека .Повече не искат , това беше целта на въздействието , и тя е постигната за поне 80% от българите под 30 години . Не че по-старите са по-умни , просто простотията им е в малко по-друга посока .
Велобалкантурист
Аватар
sto100jan

Рейтинг: 1507

Мнениеот did » Чет Сеп 11, 2008 7:27 pm

Стояне, така е. Прав си на 100%!

но... какво ще стане, след като го написа?

всъщност, какво ще промени тази тема в обществото?

нищо!
Аватар
did

Мнениеот TOYAGA » Чет Сеп 11, 2008 7:41 pm

Боже, колко мъка има по тоя свят, боже!
Дръж се земьо, шоп те гази!
Аватар
TOYAGA

Рейтинг: 1634

ПредишнаСледваща

Назад към Други