Значи момчета идвам с малко резултати от един тест който направих.
Няма да крия че преди 2-3-4 години не помня колко точно като почнах да си бръсна краката си казах кво пък.. и си обръснах и гъза... тва преди, от тогава не съм ги махал, но не са станали по-гъсти, дълги, черни, остри или по-накъдрени. както и да е по принцип вчера като пусках темата.. вече ги бях махнал космИте в една малка зона от гъза, тази на която сядам на седалката, както е показано на фигурата долу
Фиг.1
и сега нека коментирам.
1. дид, може сега да ми е отвратително на гъза и да ми боцка дори когато просто ходя, когато си слагам гащи, когато пърдя, но ми е по-добре отколкото само да ме скубе и да ме боли и да си седат там просто и да са си дълги (бтл сега като пръцкам е по шумно и усещането е по яко, щото ако досега бяха завързани двете бузки помежду си сега тези 'въжета' ги няма и като пръцна бузките ми правят така

, но по-бързичко и шумничко. а и вече не хабя килограм тоалетна хартия за да се избърша след 'кафяв акт'). фактически сега ме боцка и ме боли, а досега ме скубеше и ме болеше. малко разнообразие, нищо повече явно. пак боли, пак сърби..
2. варианта на джим, сега седейки и боцкайки ме, като се замисля може би е най-добрият, но явно ще трябва да почакам да порастнат малко космИте да го тествам и него, както виждате аз съм тестер за просташки експерименти, за които никой не иска да говори.
ПП: @VALKS виждал съм едни много яки машинки такива за постригване на косми в нос, като тази на опростената фигура долу
Фиг.2
ППП:космите влизат в ония отвори горе. мога и по подробно да го измисля ама вече ме домързява
И тва ми е в списъка с нещата, които трябва, а и искам да си купя. Само пари трябват
codename47 написа:http://www.maxefect.com/bb/majkata-epilatsiya.html
изчетох го не пише нищо за гъза.