Колоездачен Клуб "ИСПОЛИН" - Габрово

Форум за организирани или неорганизирани несъстезателни карания, срещи и дейности на клубове, неформални групи и др., както и общи теми за карания, обединени по даден признак (например регионални).

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 500 / 500 / 5
Правила на форума
В различните форуми и подфоруми на раздел "Мероприятия" действат особени правила, които можете да прочетете в тази тема, т. ІІІ.

Напомняме на всички потребители в раздел "Мероприятия", че в рамките на МТБ-БГ има Календар на събитията, който включва дори и индивидуални карания, стига инициаторите им да желаят това, т.е. да са вписали карането си там. По принцип в Календара ще намерите всички състезания и официално организирани карания. Календарът е на този адрес: http://www.mtb-bg.com/index.php/events/calendar .
Повече подробности за Календара можете да научите от тази статия: http://www.mtb-bg.com/index.php/other/o ... 7-calendar

Мнениеот Popa » Съб Авг 16, 2008 12:03 am

Хубаво си го измислил тоз маршрут , ама той с много нисък коефицент на трудност :) , но нищо ще покараме и там . Ако КОСИАНИ чете ще го замолвам да ми даде старите си външни гуми , да жуля по хасвалта с тях. :rofl: :rofl:
Никога не спори с глупак - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит!
Аватар
Popa

Рейтинг: 1862

Мнениеот nicky bike » Пон Авг 18, 2008 8:53 pm

Много убуу караме стана ама спускачите казаха 50 км. нагоре и 30 надолу ... само снимки и нищо повече :beer: :popcorn:
фиууууууууууууу....ууууууууу.... пляаааас..... :popcorn:
Умния човек не говори много, а действа, простия ... само пише, когато няма какво друго да направи!
Аватар
nicky bike

Рейтинг: 2000

Мнениеот cholla » Вто Авг 19, 2008 5:26 am

мда много хубаво каране, такова което си струва до последната капка пот... Николайчо кви са тез Фулл Файс артикули?! Почваш да ме усъмняваш :popcorn: :beer: имаше ли заключителна част в Гб - Бира+Бира? Ех славни години рока беше там...
cholla

Мнениеот nicky bike » Вто Авг 19, 2008 7:24 am

cholla написа:мда много хубаво каране, такова което си струва до последната капка пот... Николайчо кви са тез Фулл Файс артикули?! Почваш да ме усъмняваш :popcorn: :beer: имаше ли заключителна част в Гб - Бира+Бира? Ех славни години рока беше там...

Бирата беше само в колата на Рамщайн. Няма ги вече тия традиции да се пие бира след каране в пицарията.
Умния човек не говори много, а действа, простия ... само пише, когато няма какво друго да направи!
Аватар
nicky bike

Мнениеот Popa » Вто Авг 19, 2008 3:36 pm

Тоз маршрут отдавна го обмислям , ама мислех да го правя за 3 часа , но нищо и за 1 ден бива. А относно РАмщайна , малко послъгва НИколайчо че го е слушал , ама нищо, най важното е че нямаше КАЛЧИЦА. :rofl: :rofl: :beer:
Никога не спори с глупак - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит!
Аватар
Popa

Мнениеот nicky bike » Вто Авг 19, 2008 7:54 pm

Само не разбрах де ще караме тая седмица.
За рива ли да одим или да идем по Козя Стена? - това е въпроса ???
Попе кажи си думата. :beer: :popcorn:
Аватар
nicky bike

Мнениеот cholla » Сря Авг 20, 2008 12:46 am

Дай да видим козите стоят ли още по тез стени ...

П.С. Не е хубаво такова каране да остане без подобаващо заключение... къде отиват коментарите кой, как, през какво минал, къде ще е следващата касапница и т.н.? :popcorn: Навремето на тези вечеринки и ТВ репорти си имахме - да снимат за поколенията :D
cholla

Мнениеот nicky bike » Сря Авг 20, 2008 8:52 pm

cholla написа:Дай да видим козите стоят ли още по тез стени ...

П.С. Не е хубаво такова каране да остане без подобаващо заключение... къде отиват коментарите кой, как, през какво минал, къде ще е следващата касапница и т.н.? :popcorn: Навремето на тези вечеринки и ТВ репорти си имахме - да снимат за поколенията :D

Нема нема такива работи то вече има и "други" те може да праят такива неща. Снимките само ... от горите и билата ама те май там са по готини. :beer:
Аватар
nicky bike

Мнениеот Popa » Чет Авг 21, 2008 8:33 pm

Какви са тез 'други '?Имали сред тях един избягал от Севлиево , от оная сграда до битака? А? :rofl: Да се чуди човек на някои хора как не им омръзна да карат се по едни и същи маршрути. :nono:
Аватар
Popa

Мнениеот L-E-G-O » Пет Авг 22, 2008 12:36 pm

:offtopic: Попе недей така, че тази сграда за която говориш е през две къщи до удома :D
Вода и RAM тръгнат ли ... нямат спиране
Аватар
L-E-G-O

Рейтинг: 1367

Мнениеот nicky bike » Пет Авг 22, 2008 8:12 pm

L-E-G-O написа::offtopic: Попе недей така, че тази сграда за която говориш е през две къщи до удома :D

Само унимавай да не се преместиш да живееш срещу у вас :agree: :beer: ;)
Аватар
nicky bike

Мнениеот Popa » Нед Авг 24, 2008 7:01 pm

Ей Ники, кара ли ве? Щот аз цяла нощ съм....................карал. Ся съм много доволен и........ изморен. :beer: :beer:
Аватар
Popa

Мнениеот nicky bike » Пон Сеп 01, 2008 9:33 pm

...... не ми се говори писах им вече на "....други" ето малко снимчици
пък ЧАК по Родопите пак ще идем :) дай боже по скоро. :bowdown:
П.П. Боби чакам темата. :beer: :beer: :beer:
Аватар
nicky bike

Мнениеот kosiani » Вто Сеп 02, 2008 6:53 pm

Из габровската МТВ общност се лансира идея за междинен отчет на сезона в края на тази седмица.Мястото е същото където закривахме миналия сезон.Поканени са всички съпричастни. :beer:
Аватар
kosiani

Рейтинг: 1347

Мнениеот nicky bike » Чет Сеп 04, 2008 1:15 pm

kosiani написа:Из габровската МТВ общност се лансира идея за междинен отчет на сезона в края на тази седмица.Мястото е същото където закривахме миналия сезон.Поканени са всички съпричастни. :beer:

Правилно си разбрал Косе.Сбирката ще се състои утре 05.09.2008г. от 19:30ч. в кръчмата на пазара.Всички които ги влекат масите да заповядат.Косе понеже ти си инициатор ще ти оставим възможността ти да платиш сметката. :beer: :popcorn:
Заповядайте никого няма да върнем.. :rofl: :bowdown:
Аватар
nicky bike

:)

Мнениеот SNS » Чет Сеп 04, 2008 8:34 pm

Ихаааааааааааа ам ще има ли ...."амазонки" да хващам трена :rofl: :beer:
"И тъй да умра......завинаги яростно сграбчил мига....."
SNS

Рейтинг: 1235

Re: :)

Мнениеот nicky bike » Чет Сеп 04, 2008 9:10 pm

SNS написа:Ихаааааааааааа ам ще има ли ...."амазонки" да хващам трена :rofl: :beer:

:rofl: Амазонките ги сбира "....други" еуемент. Иначе ще има и участнички на колелца и без колелца. Хващай кллото че нощем нема трен , иначе трябва да си търсиш дом с амазонка за нощуване. ;) :beer:
Аватар
nicky bike

Мнениеот SStoeV » Чет Сеп 04, 2008 9:24 pm

Ще има някоя друга амазонка пък иначе който каквото доведе :beer: :beer:
Аватар
SStoeV

Мнениеот kosiani » Пет Сеп 05, 2008 7:06 am

То с пари всеки може.Аз си помислих,че ще е за сметка на заведението. :beer:
Аватар
kosiani

екипировка

Мнениеот Todor » Съб Сеп 06, 2008 8:02 pm

Исках да попитам има ли оригинална екипировка на нормална цена в България,защото доколкото гледах цени е невороятно скъпа.става въпрос за Трек,Скот,Giant,Cannondale,Shimano.Не вижам и официален представител на Трек?
Todor

Рейтинг: 1195

Мнениеот kosiani » Съб Сеп 06, 2008 8:11 pm

Всичко има ,но от Щатите ще ти излезе много по-тънко.Ако имаш тази възможност не се чуди. :beer:
Аватар
kosiani

Мнениеот nicky bike » Вто Сеп 09, 2008 10:18 pm

Ей дружино де се губите? Пръснахте се като пилци след тоя "велокупон". На мен бая трудно ми беше на другия ден. Ама сигурно е било от снимките
:drunk: :drunk: :drunk: :hbang:
При нас карането мина перфектно. Изкачването бяхме ние четиримата от отряда Vlassadar от София и много много много "туристи" (повече от центъра на Габрово). И коджа убави планинарки имаше :agree:. Беше малко повече тикане ама с ниска трудност. А по билото.... нямам думи - красотаааа... Ревахме от .... - не знам що? А пък спускането ... меко казано страхотно. УАУАУАУА ... Минахме само с една лека човка и нито един дефект, освен запалване на феродо на Влади.
Апаратчето ми показа 200 - 300.... снимки бе вие да не си помиослихте километра, те бяха 29.9. Така ми показа Гарминчето :banana: :banana: :banana: Нямаше отделили се. Вероятно защото на всички им е харесал маршрута. :popcorn: ;)
Изображение
Аз съм много доволен за другите не знам.
Ето и още малко километри
:offtopic: ...опс пропуснах да натисна копченцето "преглед"...
Аватар
nicky bike

Мнениеот cholla » Сря Сеп 10, 2008 2:33 am

Евалата Ефенди :agree:
И веселбата убава и гората също, като преди да'го и ... нема - празен weekend
Трябва да кажа на Дългия да се обажда на Владо от СФ ако ще правите още карания, да не разпуска мноо завалията.
Всичко НАЙ
cholla

Мнениеот nicky bike » Чет Сеп 11, 2008 9:34 pm

Пак по Родопите... От мястото където ще е маратона.
Звърта се през с. Храбрино - с. Чурен - с. Храбрино който иска нека заповяда. Никого няма да върнем. :banana: :banana: :banana: :banana: :banana: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
Аватар
nicky bike

SRAM v/s Shimano

Мнениеот Todor » Вто Сеп 16, 2008 2:27 am

И така отново кое е по добре за МТБ-ера.Срам дали наистина е срам или дългогодишния Шимано,които лично аз съм признал за качество и издръжливост.Като сметнете окачването ,кесети,дереилъри и шифтери.Вие какво мислите също как е превключването при едното и другото.Въпрос от САЩ - СРАМ са Американска компания
Todor

Рейтинг: 1195

Re: SRAM v/s Shimano

Мнениеот nicky bike » Вто Сеп 16, 2008 7:36 am

Todor написа:И така отново кое е по добре за МТБ-ера.Срам дали наистина е срам или дългогодишния Шимано,които лично аз съм признал за качество и издръжливост.Като сметнете окачването ,кесети,дереилъри и шифтери.Вие какво мислите също как е превключването при едното и другото.Въпрос от САЩ - СРАМ са Американска компания

Приятелю! Не смятам че това е мястото във форума за подобни теми. Ако не вярваш виж ТУК
:beer: :beer: :beer:
Аватар
nicky bike

Мнениеот SStoeV » Пон Сеп 22, 2008 3:22 pm

Днес (22.09) В 17:00ч. ще ходим да покараме до Богданчовци,на който му се кара леко маршрутче да заповяда пред магазина :) :beer: с касчици ;)
Аватар
SStoeV

Мнениеот nicky bike » Пон Сеп 22, 2008 6:08 pm

Прибрахме се благополучно. Нямаше повреди. Бяхме само тримата. Аз Христо и DJ-я (SStoeV). Явно другите са се уплашили.... :popcorn:
:banana: :banana: :banana:
Ето и малко снимчици ,а то май съм забрайл да снимам. :dunno:
Аватар
nicky bike

Мнениеот Popa » Пон Сеп 22, 2008 10:45 pm

Охоо , че вие сте направили яко каране , дано да не е имало калчица , познавам един ФЕН който обича да го бута този маршрут( надолу) ,то май забравих да сложа ОЛИГО пред фен , ама айде друг път. :rofl:
Аватар
Popa

Мнениеот SStoeV » Вто Сеп 23, 2008 7:44 am

:rofl: :rofl: Айде като завали пак там.. ама ще вземем и тоя Ооофрен да поноси надолу :rofl: :rofl: Попе ти пак ли беше за риби ? :popcorn:
Аватар
SStoeV

ПредишнаСледваща

Назад към Клубове, групи и организирани карания