cholla написа:мда много хубаво каране, такова което си струва до последната капка пот... Николайчо кви са тез Фулл Файс артикули?! Почваш да ме усъмняваш![]()
имаше ли заключителна част в Гб - Бира+Бира? Ех славни години рока беше там...
cholla написа:Дай да видим козите стоят ли още по тез стени ...
П.С. Не е хубаво такова каране да остане без подобаващо заключение... къде отиват коментарите кой, как, през какво минал, къде ще е следващата касапница и т.н.?Навремето на тези вечеринки и ТВ репорти си имахме - да снимат за поколенията
L-E-G-O написа::offtopic: Попе недей така, че тази сграда за която говориш е през две къщи до удома
kosiani написа:Из габровската МТВ общност се лансира идея за междинен отчет на сезона в края на тази седмица.Мястото е същото където закривахме миналия сезон.Поканени са всички съпричастни.
SNS написа:Ихаааааааааааа ам ще има ли ...."амазонки" да хващам трена![]()
Todor написа:И така отново кое е по добре за МТБ-ера.Срам дали наистина е срам или дългогодишния Шимано,които лично аз съм признал за качество и издръжливост.Като сметнете окачването ,кесети,дереилъри и шифтери.Вие какво мислите също как е превключването при едното и другото.Въпрос от САЩ - СРАМ са Американска компания
Назад към Клубове, групи и организирани карания
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта