OneSickBastard написа:За мен двата термина са сходни пистов-шосеен бегач,но и за да не будя двусмислици с моята некомпетентност съм дал пример с Darg-Blade-а че такъв тип колело търся...
fall_out написа:...той беше с Пежо-то аз със Рам ХТ3 и направо ми стопи лагерите,като се има в предвид,че предавките на шосейката не могат да се сравняват с тези на МТБ в планината.
OneSickBastard написа:
Аз не си търся колело за състезание,нито да го експлатирам професионално,а колкото да има там да излезем някои слънчев луикенд с приателката на обиколка до близките села.За това ми трябва колело което отговаря на моите размери,и съвет кои модел е най-подходящ(не че моделите са много в този ценови диапазон,но все пак има 4-5 колелета които могат да се намерят) та...мерси пак на вклучилите се
DstupidBastarD написа:жените и шосейките са несъвместими
CR1 написа:OneSickBastard написа:За мен двата термина са сходни пистов-шосеен бегач,но и за да не будя двусмислици с моята некомпетентност съм дал пример с Darg-Blade-а че такъв тип колело търся...
Взимай си "Drag-Blade", щом си решил, и не се притеснявай....ако започне да ти харесва този спорт, сам ще навлезеш в нещата и ще си кушиш по-добра шосейка. Аз от планинско минах на шосейно, и една година карах едно Пежо от преди 20г., с части които повечето хора във форума даже и не биха погледнали..."DstupidBastarD" доста време караше те таквоз http://www.raleigh-bg.com/catalog/product_info.php?cPath=23&products_id=39
и честно да ти кажа бая си въртеше, а доколкото знам още си го върти...ама моя личен съвет - не си взимай таквоз (сори Росене).
Принципно въобще не съм превърженик на ДРАГ(даже точно обратното) и иначе не бих ти го препоръчал, но като първо колело си е ОК...само имай в предвид, че после малко трудно ще го продадеш на някаква прилична цена....(тоест купиш ли го, твое си е)
За килограмите и ръстта немай грижа - с ръстта нищо не можеш направиш, но пък има (поне така мисля, може да ме корегирате)доста професионлни колоездачи с тоз ръст. Килограмите хич не са толкоз много, а и като почнеш да въртиш ще ги свалиш.
Но наистина ако можеш, вземи си http://www.niko-bikes.com/eshop/product ... cts_id=562
по-добре е....
Тая Веломания дето си ходил нещо и е крива информацията. Blade е го има по магазините от вчераstan40 написа:@OneSickBastard
Искам да ти кажа да си имаш едно на ум, ходих до Веломания да си купя ДРАГ БЛЕЙД и нямаше.Казаха ми, че скоро нямало да се произвежда, може би другата година.
![]()
Успех!
Назад към Други видове колоездене
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 11 госта