brumbar написа:Това е нещо, което много трудно може да се обясни на един байкарПросто сме замесени от различно тесто.
Грешка. Говориш наизуст.
brumbar написа:Това е нещо, което много трудно може да се обясни на един байкарПросто сме замесени от различно тесто.
Много си далече от истината. Поне от истината за естетиката и мтб.Като и за главите и каските. Може би не си чувал за ХС. То е същото като вашето каране, ама с по-малко изгорели газове и доста по-разнообразно. Е, малко по-бавно. Но пък с по-малко химия.brumbar написа:Ако тръгнеш да обясняваш за естетиката на някой, който като отива да кара си оставя главата в къщи, а си носи само каската или шлема, най-малко би те гледал леко с недоверие - проверено е...
SOG написа:Не мисля,че има някакви правила за снимане на колело,всичко е въпрос на лични предпочитания.По-нагоре в темата има снимки правени по-отниско.Това за кормилото ми е пределно ясно,че е нагоре,на старите снимки си е с нормална позиция.Умишлено съм го завъртял леко нагоре,защото както вече бях писал колелото се кара само градско и така ми е много по-удобно.Радвам се,че си загрижен за позицията ми,но като цяло това са елементарни неща и според мен за хора каращи и сглобяващи си сами такъв клас велосипеди би трябвало да се подразбира,че ако имат някаква странност във велосипеда то тя не от незнание,а просто защото така им харесва.
Иначе ще се радвам ако в галерията се качват повече снимки на шосейки на хора от форума,че ми е интересно кой какво кара,а и ми писна само планински велосипеди да гледам.
старши написа:ами понеже имаш претенции, че си наясно с материята, такива грешки не се допускат. И понеже гледаш по форуми в чужбина трябва да си наясно как се правят снимките. А и челесте не хармонира с черна рамка и черно седло, няколко спейсъра са в повече и лапата я смени с 120 мм.![]()
brumbar написа:Ако тръгнеш да обясняваш за естетиката на някой, който като отива да кара си оставя главата в къщи, а си носи само каската или шлема, най-малко би те гледал леко с недоверие - проверено е...
,а не място да покажем колко сме зависливи и недружелюбни към хората с по-бързи капачкиglass написа:Моля да не забравяме че идеята на тази тема е да бъде галерия.
Благодаря.
Митко Ruse написа:щото и аз се почувствах така/както той сега/ след като показах снимка на току що купеното си колело.А критиките бяха главно от негова страна/начи имало господ/.
старши написа:Дадох си мнението, след като си си показал колелото явно искаш такова.
DstupidBastarD написа:Една снимка от днес:
http://image010.mylivepage.com/chunk10/ ... %20004.jpg[/img]
И още една:
http://image010.mylivepage.com/chunk10/ ... %20005.jpg[/img]
Едно нещо да знаете от мен, приятели, ако Туше ви предложи некой маршрут, не мислете, а просто кажете "разбира се, идвам!"
Kpoko написа:Ъ, това ли ти е представата за ДХ![]()
Леле.
Поне на долу да караха, а не да катерят.
Нека позная, ти караш "DH"
Назад към Други видове колоездене
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 14 госта