XeDoX написа:.... По-рано и правех целия(почти) ход дори на място ако се понапъна.
Това преди или след смяната на маслото?
XeDoX написа:.... По-рано и правех целия(почти) ход дори на място ако се понапъна.
- то крайните положения са две - бързо връщане и бавно, за кое от тях питаш? Аз карам обикновено с настройка близка до най-бързо връщане и винаги ми съска, което е съвсем нормално.случвало ли му се е на някого да му съска ребаунд-а когато го завърти до крайно положение
ACID BURN написа:Пайк-а му е майката!
ACID BURN написа:И за това казвам, че Пайк-а му е майката!
XeDoX написа:Проблема си остана...като наближа 90те мм и спира все едно карам локната вилка...не спира на твърдо но я усещаш,че не може да влезе повече...Да прави 110-120мм от хода няма да ми е проблем...ама 90мм малко ми е тъпо така.Някакви идей ?
Ти носи ли я на ремонт?XeDoX написа:като наближа 90те мм и спира все едно карам локната вилка...не спира на твърдо но я усещаш,че не може да влезе повече...
XeDoX написа:другата е,че имаше много много масло в ботуша на рибаунда(по-вероятната причина).
XeDoX написа:Колко ml са 15cc/ml защото количеството на маслото в упътването е дадено в такава единица,а спринцовката ми е в ml.
XeDoX написа:Видима ли е разликата между 5WТ и 15WТ,защото в manual-а е дадено маслото в upper leg да е 5WТ ,а в lower leg - 15WТ,само че и на двете места при мен изглеждаше еднакво.
XeDoX написа:И последния въпрс - греста по пружината каква трябва да е,защото при мен беше нещо средно между грес и масло и то лъскаво,все едно има стружки.Благодаря предварително.
skiman написа:След предварително смазване със силиконов спрей, днес вилката не можах да я позная. До сега не съм карал по-мазна и хубава вилка(то и не съм карал, кой знае колко видове). Направо съм във възторг от работата и. Представям си какво е с нещо от по-висок клас....но за това огодина. Макар, че за моето каране тази си ми е перфектна.
Назад към Продукти за крос-кънтри
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта