did написа:Никой тук не ти предлага такива условия на работа.
Щото никой не ги иска! Никой не ги и налага. Трябва ли за пореден път да откриваме топлата вода:
1. рибата се вмирисва откъм главата
2. не е луд тоя дето изяжда зелника
did написа:Никой тук не ти предлага такива условия на работа.
bikerider написа:Трябва ли за пореден път да откриваме топлата вода и че рибата се вмирисва откъм главата?
did написа:след 3256456346 вмирисани риби, някой може и да осъзнае, че е по-добре да яде прясна пъстърва и да си плаща за нея.
Ако насред разглабянето бяха ми звъннали (имаха координатите ми за връзка) - Пич, тука нещо яко запече
bokichaa написа:...е са да се изнесем всички от България ли?
did написа:bokichaa написа:...е са да се изнесем всички от България ли?
другото е плуване в блатото и мрънкане, че цените на услугите извън България са високи.
мъчиха се 10 минути накрая един фана една горелка пална я и ми нагря рамката при средното а на старото колело не ми признаха гаранцията на главината щото съм бил скачал а пък на едно друго момче имаше същия проблем и беше със същото колело а тоне беше от най-евтините продаваха го за 450лв та задължиха ме да си купя аз главина и имах пари само за такава с болт а не със щипчица и рамката ми се пукна точно кадето се завинтва и така не само че не ми признаха рамката но ми и счупиха рамката повече няма да стъпя в онзи сервиз
ОТНОВО, КАКВИ ШИБ*НИ НАХАЛНИЦИ! От къде се взимат подобни people=shit-аджии? MAN6 написа:
това, че на дадено място някой е прецакал нещо, означава ли че и на всички останали места ще се случи същото? означава ли това, че когато човек не знае за съществуването на нещо, то не съществува...
мисля че отговорите са ясни на всички...
колкото до англичаните- мислиш ли, че дори и да са имали резервни части за твоя евтин амортисьор...
...който тои си им пратил от майната си...
(което вероятно означава че си закъсал)
...ще седнат да се занимават с него, вместо да направят това, което са направили- предложили са ти да си закупиш фокс, тунингован от тях... за известна сума пари...
и за доста неща си има място в БГ, където на хората им пука за клиентите... където хората имат желание нещата да се получават както в нормалните държави... където също се ползва чук, само че освен него има още един куп инструменти, които помагат на чука да стои на страна и да се използва наистина само когато трябва...
друг е въпросът какво мнение се е сформирало за тях сред група хора, затворени в малкото си обществото и забравящи да се оглеждат извън пределите на монитора... да се самонадъхват и после да се чудят това защо се случи така... и да не зациклят над едни и същи остарели тъпотии...
awd_volvo написа:Като за начало искам да изразя съпричастността си към дискутирания проблем. Това е типично цигански модел на поведение, пълна селяния и мизерия, която мирише на кенефите в даскало.
Ето още нещо за селянията и циганията по бг "сервизите" и "майсторите"! Имам един IPod 30GB и не му работеше единия канал на стереото. От ЕДИНСТВЕНИЯ ОФИЦИАЛЕН Апъл сервиз ми казаха, че НЕ СМЕЕЛИ ДА ОТВАРЯТ IPod-и, ако искам, съм можел да си купя нов! Как НЕ! КАКВИ ШИБ*НИ НАХАЛНИЦИ. После разгледах в нета и видях, че в сервиз "Бушона", който бил ама мнооу добър оправяли IPod-и секакфи.
Дадох го там. След 1 седмица, от въпросният "сервиз" ми се обадиха и какато е в реда на нещата ми казаха, че ще струва скромните 177 лв(20%+ от цената на нов), защото се бил прецакал някъф лентов кабел (който струва 17$ в USA от И-Бей в комплект със специална анти-статична шпатула за отваряне на IPod-а + инструкции) и аз им казах че не ме устройва и искам да си го взема и да потърся друг вариант. Той беше, да си поръчам въпросният комплект (избягвах го, защото нямам банкова карта/сметка/акаунт в И-Бей и не ми се разправяше) После отидох да ги прибера от сервиза, където ми го върнаха НАДРАН, и полузатворен, защото са го отваряли със отверка и са му счупили едната от щипките! Аз почнах да им обяснявам, че съм го дал лъскавичък и новичък за да му сложат кабел за 20лв, а ми искат 177 и ми го връщат СЧУПЕН!Те казаха, че съм нямал доказателства и да се разкарам!
ОТНОВО, КАКВИ ШИБ*НИ НАХАЛНИЦИ! От къде се взимат подобни people=shit-аджии?
![]()
Така че, не е само със Маниту-тата, а със ВСИЧКО извън-гаранционно. Това е да имаш възможността и нуждата да ти поправят нещо и да няма кой! Това е да искаш да си дадеш парите за услуга и да няма кой да ти я извърши! И далеч не съм само аз!
Как може сектора на услугите в БГ, бъдейки огромна част от нашата икономика да е такъв БОКЛУК? После защо съм искал да живея в USA/UK... нека да ми предложат европейски услуги на европейски цени в България и на драго сърце ще си живея тук и ще се любувам на красивата природа,знаейки, че не съм жертва на разни малоумни отрепки и необразовани деца на чалга културата!
NovemberCharlie написа:За пример - когато ми се прецака челото на коляновия вал, вместо да ми го смени, като ме посъветваха от Супердизел(цена 1800 лв.), моя майстор го свали, челоса го на струг(0.1 мм) и сега колата работи перфектно (вече 25 000 км).
NovemberCharlie написа:Ако хората в магазина са достатъчно толерантни, след тази случка ще е добре да компенсират пострадавшия с нов шок. Надявам се, че той им е съобщил за последствията от ремонта.
PtD написа:Както обсъждахме с един многоуважаван форумец, високите цени за ремонти в Западна Европа, не се дължат на супер-оборудване или супер-квалификация на майсторите
О, не се съмнявай, че ще го смени. Говоря от собствен опит. Човекът, за който говорим се занимава с ремонт на коли от 1985г. и не прави неща, за които не е убеден, че стават. Още един пример - когато ми сменяше сегментите на предишната кола (купих я с един счупен маслен сегмент и за щастие нямаше поражения по цилиндъра) ги напасна един по един за всеки цилиндър на ръка - общо 4 часа - цена на ремонта без частите - 50 лв. За сравнение сегментите бяха Мале и струваха 150 лв. Преди да почне ремонт на каквото и да било всеки детайл се мие с пароструйка и след това с четка. И последно, когато не може нещо си казва - това не мога да го поравя/нямам условия/не знам как се прави. Супердизел ми взеха 100 лв. за диагностика + смяна на шайбата - 20 минути без да използват никакви специализирани уреди, освен пневматичен гайковърт. Което прави 2400 лв. надник. Шайбата отделно ми струваше 95 лв. Аз не се итересувам, кой колко велик майстор е - искам нещото да работи както трябва и да не ми струва толкова, колкото да си купя нова кола. Както казах има читави специалисти, които си вършат добре работата на цена, но са рядкост.Alpina написа:NovemberCharlie написа:За пример - когато ми се прецака челото на коляновия вал, вместо да ми го смени, като ме посъветваха от Супердизел(цена 1800 лв.), моя майстор го свали, челоса го на струг(0.1 мм) и сега колата работи перфектно (вече 25 000 км).
Бях се зарекал да не пиша както до сега в този форум (на всяка манджа мерудия), обаче...
Супердизел не си играят на ако стане - стане.
Те правят следното или ще направят ремонта така, че да могат да кажат "Тази част ще издържи еди колко си КМ, ако не ще я смениме", или просто няма да го направят. Не си играят са кърпят. За което имат моето уважение и признание, понеже ако пипнат - не мислиш повече.
За целта работят само с качествени части и си пазят името, обаче това струва пари.
В твоя случай си си ги спестил (в което няма лошо) но тази система показва колко работи в първия пост в тази тема.NovemberCharlie написа:Ако хората в магазина са достатъчно толерантни, след тази случка ще е добре да компенсират пострадавшия с нов шок. Надявам се, че той им е съобщил за последствията от ремонта.
Ако недай си боже, нещо стане пак с вала - твоя майстор ще го смени ли, заедно със останалите поражение, които може да нанесе? Не ти го пожелавам, просто питам?
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 12 госта