Незаконното ще свършим веднага. Неконституционното изисква малко повече време.
jd написа:За физиотерапия - някой да знае нещо повече за раздвижването? Че имах 1 позната физиотерапевтка, но е заминала за САЩ...
Harka написа:Какво точно си и счупил на китката?
IVO Jordanov написа:...знам добри упражнения за колената...
Не ни е смешно - просто е разумно.Още повече, че в сряда споделих рецептата.Анелия написа:Може да ви е смешно, но на мен са ми препоръчвали хрущяли (в свинските уши има много, както и в разните субпродукти - крачета например).
На теб , ако може, ще ти кажат такива терапии, дето нямат общо със колената (тяхните).Може да имат общо с твоите.kikon написа:IVO Jordanov написа:...знам добри упражнения за колената...
На мен, ако може, да ми кажеш, може и на ЛС.
За възстановяването едва ли ще кажа нещо ново, но - активна почивка, пълноценно хранене (месо, яйца, зеленчуци, млечни продукти, малко плодове и малко зърнени култури и ако мислиш че е нужно - хранителни добавки като рибеното масло), постепенно раздвижване (физиотерапия, нагревки, мускулите ти ще са малко или много атрофирали, трябва да ги заздравиш) и горе главата с мисли за следващия сезон. Правилно, Постепенно, Постоянно, както се казва в един друг сайт
По-здрави!
NovemberCharlie написа:На теб , ако може, ще ти кажат такива терапии, дето нямат общо със колената (тяхните).Може да имат общо с твоите.kikon написа:IVO Jordanov написа:...знам добри упражнения за колената...
На мен, ако може, да ми кажеш, може и на ЛС.
За възстановяването едва ли ще кажа нещо ново, но - активна почивка, пълноценно хранене (месо, яйца, зеленчуци, млечни продукти, малко плодове и малко зърнени култури и ако мислиш че е нужно - хранителни добавки като рибеното масло), постепенно раздвижване (физиотерапия, нагревки, мускулите ти ще са малко или много атрофирали, трябва да ги заздравиш) и горе главата с мисли за следващия сезон. Правилно, Постепенно, Постоянно, както се казва в един друг сайт
По-здрави!
Аз лично прибягвам до услугите на физиотерапевтите от ортопедията в Горна баня.
kikon написа:.... мускулите ти ще са .... много атрофирали...
jd написа:За физиотерапия
ортопедията в Горна баня
търпение му е майката ... търпение!
bokichaa написа:Иди на доктор.
Rancid написа:Аз да попитам след като преди 2 години си изкълчих глезена,а това лято го изкълчих още 2 пъти,да очаквам ли изненади?И евентуално какви мерки да предприема?
bokichaa написа:Иди на 4-ти км., спортната база на ЦСКА и
търси Христо Запрянов /доцента/.
bokichaa написа:jd написа:За физиотерапияортопедията в Горна баня
Не стъпвай ТАМ.
bokichaa написа:Преди 3,5г скъсах кръстна връзка и менискус
jd написа:f-ra ossis leomeoti siu (ако правилно съм успял да разчета доктоския почерк на картончето за контролния преглед).
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 373 госта