Много се двоума какъв баик да си купя и не мога да реша.Дали шосеен или планински.Та Ви моля ако може да си кажете мнението по въпроса.Ще са ми полезни вашите отговори по въпроса в избора ми на баик.
Благодарности предварително!!!

hitar_potter написа:Кажи поне какво мислиш да правиш с негоКъде ще караш /в града, в парка, в планината/ Също така кажи колко тежиш и колко си висок
Shady™ написа:Какво е "Hard Trail bike" ?
dichodichev3 написа:...НО докато стигна до гребната с тая шосеика бая дупки и ями има на някои места и ме притеснява някаде да не направя с яицевидна форма каплите...
За теб, мисля, най-добрия вариант ще е някой евтин твърдак с Два комплекта гуми (че дори и два комплекта капли с гуми) - единия комплект за планинско каране, другия комплект - за шосейно. Друг вариант е да си вземеш семи-слик гуми - т.е. гуми, които по средата почти нямат грайфер, а по краищата имат сериозен грайфер. В комбинация с по-голямо налягане ще полчиш това, което искашdichodichev3 написа:Извинявам се на АДМИНА и на ВАС съфорумници че така лишперски написах въпроса и темата![]()
![]()
![]()
Ем много ми е мерак за шосеика защото ми е кеф да карам възможно наи-бързо НО докато стигна до гребната с тая шосеика бая дупки и ями има на някои места и ме притеснява някаде да не направя с яицевидна форма каплите![]()
Та мисалта ми беше които е опитал и от двете да ми каже своите впечатления![]()
175,66 кг съм
А HARD TRAIL BIKE![]()
![]()
![]()
![]()
то било ХАРД ТАИЛ
![]()
![]()
аз съм го сгафил, та за тва ти си знаеш няма кво да са правя на разбирач
![]()
.
Колело наи-често карам градско.Разкарвам са из кварталите.И до гребната
wolf написа:Здравейте!
от къде мога да си купя сносно шосейно колело.....дайте варианти.......
wolf написа:какво е различното между DRAG MASTER I DRAG BLADE ........и кое е по добре за височина около 1.76см
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
alext20 написа:zdr , v momenta jiveq v London i nqkyde ot okolo dve godini karam kolelo ( Peugeot Competition ) baq redovno. Imam nqvyrtqni s nego okolo 2000 mili.
Vyprosa mi e moje li nqkoi da mi dade adresi kyde da proverq cenite na road bikes v Bg, poneje az namerih edin dva ama imaha samo 2 ili 3 modela a povecheto adresi koito otkrih nqmashe ceni a samo opisanie na kolelata.Poneje sym ot Pld i mislq skoro da se pribiram kym bg, i v tozi smisyl ako ima dobri kolela na snosni ceni da ne si nosq moeto a da si vzema edno ot bg?
I ne e li opasno da se kara po shosetata na bg?
Ne se pritesnqvam ot trafica ili kolite poneje tuk ( UK ) predpochitam na karam na ojiveni ulici, pred alei i parkove( koito izbqgvam) , no tuk kato che li shofiorite te pazqt dokato v bg imam chuvstvoto che na 2-rata minuta shte me iztrqskat!?
mersi predvaritelno
alhimik написа:до колкото разбрах ти е първо колело честно казано по добре байк с него можеш да ходиш навсякъде без мн мн да му мислиш. аз имам байк и шосейка и карам мн повече шосейката но за планината и гадното време имам спасителен вариант байка
за първо колело по добре да имаш възможноста да караш и по черно и по асвалт пък после и една шосейка
Redhat написа:Обратния вариант обаче не е възможен.
ioioioto написа:Ако си купя Драг Блейд мога ли за в бъдеще да му сложа от по качествените оборудванея (оптегач скорости курбели ...) или стандарта е друг на по - скъпите ?
Назад към Други видове колоездене
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 15 госта