Нали ако направя смяната на маслото по-рано няма да има проблем ?

ecL1pse написа:Защо ми се образува пръстенче с масло и прах след всяко каране
А кое предимството на motion control при спускане
ecL1pse написа:Ако карам зимата с Тора 289 има ли шанс да измръзне ?
Gusterx написа:Как се држи тората при спускане имали вибрации при спускане за разлика од дурото
outfaced написа:@skiman вилката си е съвсем подходяща за АМ и си носи и на по хард спускания. Говорим обаче за 2008 модела ... 2009 вече забелязвам че са я окипазили
http://sram.com/en/rockshox/crosscountry/tora/
Pr3d4t0R написа:Ръцете могат да те болят поради няколко причини:
1. Вилката е с твърда пружина и ти караш твърде бързо по-неравностите (но това май е изключено след като сага ти е 3 см);
2. Гриповете не са ти удобни;
3. Комбинацията кормило лапа не ти удобна;
4. Позицията на лосчетата за спирачка са на неудобна позиция - като ъгъл и като отдалеченост на лостчето за дърпане от кормилото.
Най-лесно можеш да промениш позицията на лостчетата и кормилото. Също разгледай и някой хубави грипове. Освен с метода на проба няма как да разбереш удобната за теб позиция. Дерзай
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
TeDo_BaPHa написа:В момента ми предстои закупуване на нова вилка и съм се спрял на Тора. Въпроса ми се състои в това каква е основната разлика между 289 U-Turn и 302 U-Turn?
XTR написа:TeDo_BaPHa написа:В момента ми предстои закупуване на нова вилка и съм се спрял на Тора. Въпроса ми се състои в това каква е основната разлика между 289 U-Turn и 302 U-Turn?
302ката има Lockout![]()
Назад към Продукти за крос-кънтри
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта