ПС.Не съм много сигурен дали тук или в Други трябваше да пусна темата ,ще ме извинявате ,ако съм сгршил!
Blink92 написа:Да за пистите си прав, но извън тях бих казал, че неможе да ме обиждат много много.Все пак планините не са частна собственост както и снегът.Това е мнението ми по въпроса.
did написа:За колоездачите зимата е време за шосейни тренировки и XC.
did написа:аз, лично, бих си наврял моментално щеката между спиците на всеки колоездач, който ми оре ски-пистите с колело.
PtD написа:did написа:аз, лично, бих си наврял моментално щеката между спиците на всеки колоездач, който ми оре ски-пистите с колело.
Защо да влизаш в конфликт с мен, с Админа и с кой ли още не... заслужава ли си заради едно (според скиорите, които сме питали - чисто теоретично) оране?
bikezilla написа:did написа:За колоездачите зимата е време за шосейни тренировки и XC.
Айде полека с крайните изказвания, Митак
Да припомням ли, че под тепетата МТБ сезонът свършва на 31.12 и започва на 01.01? И не само за ХС
did написа:bikezilla написа:did написа:За колоездачите зимата е време за шосейни тренировки и XC.
Айде полека с крайните изказвания, Митак
Да припомням ли, че под тепетата МТБ сезонът свършва на 31.12 и започва на 01.01? И не само за ХС
тепетата са друга история.
бе не ми се бъркай, бе! ще се заяждам с когото си искам! ааааа!!!!
Вилката написа:Всеки скиор със стаж от 2 седмици (14 дни каране имам предвид) ще е в пъти по-бърз от колоездачите.
Вилката написа:@ animal:
1. Всеки скиор със стаж от 2 седмици (14 дни каране имам предвид) ще е в пъти по-бърз от колоездачите. Това е основният проблем, а не следите!
Вилката написа:@ animal:
1. Всеки скиор със стаж от 2 седмици (14 дни каране имам предвид) ще е в пъти по-бърз от колоездачите.
Вилката написа:Това е основният проблем, а не следите!
:popcorn:Вилката написа:2. Ако не забелязваш аватара - карам без щеки. Но и да си ги взема, все ще съм доста по-бърз и от байкърите, и от теб![]()
Вилката написа:3. Напоследък един ме убеждава, че широките ски са по-бързи за писта от състезателните, друг - че бордовете са по-бързи от ските по пистите, трети (то май пак е втория) - че и байковете са по-бързи от ските по снега.
bikerider написа:
....затова когато има много хора или снега е мокър карам плътно в ляво или дясно
PtD написа:Аз, дето карам супер-предпазливо, изпреварвам 99.9% от скиорите. Представи си по-агресивните карачи какво правят!
П.П. Спомням си зимата на 2006-та едни надъхани скиори се пробваха срещу Пупинатора. Пупи ги прегази брутално
Вилката написа:Когато някой нарече мое изказване като "глупости", очаквам конкретни факти с трасе и време за преминаването му
Вилката написа:1. Всеки скиор със стаж от 2 седмици (14 дни каране имам предвид)
Потребители, разглеждащи този форум: marinrr и 22 госта