ko3er написа:Някой може ли да ми каже как една фулфейс каска ще пази повече от друга.Все пак при всички положения цялата глава е скрита вътре...
bodo написа:http://www.bikescenter-bg.com/images/bike_center/pricelist/1887/_thumbs2/Stealth_Helmet.jpg
http://screambikes.eu/userfiles/image/drag_flame_2.jpg
Открийте разликите
Attention-rider написа:В теглото и че едната е Drag другата TSG. Та иначе между Airoh Runner Nero Black и TSG Face OFF коя бихте избрали?
25thframe написа:За малко повече пари тази мисля че е по-добър избор, карам с такава и освен че е много удобна се проветрява добре и пасват доста видове маски дори моето скиорско боле. За здравина не мога да ти кажа, все още не съм имал нещастието да се видя лице в лице с нещо твърдо, но уж я хвалят.
Attention-rider написа:Цената не е проблем! Бях се насочил към Airoh, защото каската за момента, ще се кара колело, но по-нататък, ще се кара и с колело и с мотор. Затова се насочих към каска с DOT. Просто Airoh-a е 190лв. и е 1350+/-50, и след това видях модела на TSG и просто ме впечатли теглото и цената! Пак мога да си купя Airoh-a, но ако това е по-доброто, зашо не то?
*) За Airoh Runner Nero става на въпрос!
Attention-rider написа:Ето това ми трябваше! Просто неми пречи кой знае колко теглото и Airoh-a като си го сложих на главата и неми ограничаваше видимостта изобщо и теглото също не го усетих (не на място ами си покарах със нея). Просто ме интересуваше, кое е по-добро (впечатление ми направиха съотношение цена/тегло!) Мерси много!
Edit: С Airoh-a караш ли колело?
gjfts написа:...Щом става дума и за каране на мотор ,просто няма смисал да говориме.
evilll написа:gjfts написа:...Щом става дума и за каране на мотор ,просто няма смисал да говориме.
???
Кое няма смисъл, че нещо може и погрешно да съм разбрал?
Като караш мотор няма смисъл да караш и колело ли? Ако е така...не си прав. Аз карам и мотор, а имам и 2 колела...да ти кажа даже позарязах мотора заради колелата(тръпките просто са различни).
n3k01 написа:evilll написа:gjfts написа:...Щом става дума и за каране на мотор ,просто няма смисал да говориме.
???
Кое няма смисъл, че нещо може и погрешно да съм разбрал?
Като караш мотор няма смисъл да караш и колело ли? Ако е така...не си прав. Аз карам и мотор, а имам и 2 колела...да ти кажа даже позарязах мотора заради колелата(тръпките просто са различни).
Може да се каже че и аз поотебах мотрите откакто карам колелце по-сериозно.Тръпката е съвсем различна.
Иначе по темата не разбрах кои какъв опит има с TSG,защото и аз сам заинтересуван от каската.Наи-вече предпазва ли (не питам в сравнение с DRAG-а),освен че пасва с еди ква си маска,защото смятам първо каската да взема пък тогава ще мисля маската.
An Alien Hoopajupe написа:Ми за какво вобще пишеш тука тогава ? Форуми за мотори колкото искаш ...
gjfts написа:An Alien Hoopajupe написа:Ми за какво вобще пишеш тука тогава ? Форуми за мотори колкото искаш ...
Пич.Пиша по тема за каска.Това ,че карам мотори не значи ,че не мога да посещавам форума.
did написа:gjfts написа:An Alien Hoopajupe написа:Ми за какво вобще пишеш тука тогава ? Форуми за мотори колкото искаш ...
Пич.Пиша по тема за каска.Това ,че карам мотори не значи ,че не мога да посещавам форума.
щом не караш колело, можеш да си четеш колкото искаш, но не и да съветваш С КАКВА ЕКИПИРОВКА да се кара КОЛЕЛО!
Гори там бензин и се кефи. Лесно е да се кара по лесния начин.
Назад към Продукти за спускане и фрийрайд
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта