This absorbed water causes gas bubbles to form in the system which creates a 'sprongy' feel
dido85 написа:сигурен ли си, че LHM-a ще е безвреден за гумените уплатнения на Шиманските спирачки ? (ако е така ще остана много доволен, защото 1 литър струва 11,90лв)
А в каква мерна единица е бил даден вискозитета на мястото, където си намерил тази информация?
le_faux написа:Някой да сподели впечатления, че никак не ми се дават 19лв за 50мл минерално масло.
Баси, цената му е като теглото му в злато. А съм сигурен, че Шимано нямат рафинерия за да го произвеждат, явно накой друг производител го прави за тях.
Не трябва да е гликолно, ако сме карали с минерално, и ако не искаме да се "напие" с вода.
dido85 написа: разядено де що има гума, всичко затлачено....и т.н. това само за пасивние елементи в системата, за активните да не говорим).
Hай-евтиния LHM, който "става" за употреба e "OMV" - 11,99лв/л (това по уверение на човек работещ в рафинерия, дето правят МХЛ-ите и останалите Български бъркочи).
dido85 написа:pc честно казано за мен няма значение, разяждат ли се, разрушават ли се или там каквито и да било други причини за излизането им от строя. Важното е, че се скапват нещата за отрицателно време и щом мога да си опазя дадения механизъм с помощта на едни 5лв отгоре, защо да не го направя???
(защо други марки хидравлични течности, на които си ПИШЕ че са за ситроени, не скапват системите на цитротата? Това беше риторичен въпрос)
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 17 госта