outfaced написа:Иначе то си е ясно ... уиндоуса е най стабилната система ... стига да го оставиш да работи само сам със себе си
А пък да знаеш колко е стабилен, ако въобще не му пускаш ток !

outfaced написа:Иначе то си е ясно ... уиндоуса е най стабилната система ... стига да го оставиш да работи само сам със себе си
Alpina написа:bikerider, ти нищо не разбираш.
bikerider написа:Alpina написа:bikerider, ти нищо не разбираш.
Ми да, само се излагам...:roll2:
На мен лично ми е все тая какъв ми е ОС-а, стига да работи добре и да ми върши работа. Виж за радикалите и хейтърите това явно не е достатъчно.
bikerider написа:На мен лично ми е все тая какъв ми е ОС-а, стига да работи добре и да ми върши работа. Виж за радикалите и хейтърите това явно не е достатъчно.
chill написа:Несъвместимост на културите.
chill написа:ПП. Чудя се, какво ли се опитва да инсинуира Alpina с фразата "А и не си модерен"?
chill написа:ПП. Чудя се, какво ли се опитва да инсинуира Alpina с фразата "А и не си модерен"?
Че е модерно да хулиш Windows? Трябва да е някаква доста стара мода, започнала поне от 1995г, когато се попикавахме от смях с лайтмотива на Micros~1 "full 32-bit preemptive multitasking".
bikerider написа:chill написа:Несъвместимост на културите.
Нямах теб предвид, но щом се разпозна...
Alpina написа:chill написа:ПП. Чудя се, какво ли се опитва да инсинуира Alpina с фразата "А и не си модерен"?
Че е модерно да хулиш Windows? Трябва да е някаква доста стара мода, започнала поне от 1995г, когато се попикавахме от смях с лайтмотива на Micros~1 "full 32-bit preemptive multitasking".
Защо не, модата към нещо трябва да минава за 2 месеца ли?
![]()
chill написа:Все пак заниманията ми с компютри и програми се простират далеч отвъд "от девет до пет", че да съм доволен просто от Бозата "да си работи".
bikerider написа:Знаеш ли какво казват жените след третия оргазъм?
bikerider написа:Знаеш ли какво казват жените след третия оргазъм?
Antares написа:Резюме. Пич. Намери си някой сносен Windows. При това не "XP SP7 ALL DR1V3RZ by h4k3r4o samo ka4va6 i igrae6", или "s vgradeno SP3 - RABOTI!", или "lite", или "heavy", или "by chico Pencho ot Pernik"...
Щом държиш да е от замундата - можеш да пробваш това, въпреки, че аз лично съм малко скептичен към OS от замунда (макар че от там си свалих PCLinuxOS).
outfaced написа:ilinkolov написа:did написа:Всичко е въпрос на настройки и политики.
Като за начало да не се ползва администраторски акаунт.
като цяло съгласен с did ... аз win преинсталирам само като сменям хардуера ... т.е. на 2-3 години
много зависи обаче какъв софтуер и колко има накачулен ... и ако искаш стабилен уин трябва знаеш какво и къде бърка всяка една програмка, която се качва и всеки един драйвер и съответно на някой програмки да им се поорязват мераците.
Иначе то си е ясно ... уиндоуса е най стабилната система ... стига да го оставиш да работи само сам със себе си
Sharkfucker написа:10тина минути след пускането на Win-a ми излиза Send/Don't Send прозорец за грешка в Generic Host Process (svchost). Проверих за вируси с avast и Spyware Terminator - не намериха нищо. С Win Xp SP2 съм. Някакви идеи? Иска ми се да избегна reinstall на wina....
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта