И какво да караме ХС с фул фейс така ли ?
codename47 написа:когато нося каската в града имам чувството че всички ме гледат все едно падам от небето , което много ме дразни.
taurus13 написа:......ще трябва да носим и светлоотразителна жилетка.

Животът не се измерва с броя на вдишванията, а с моментите в които ти спира дъха!
mitakaman написа:И какво да караме ХС с фул фейс така ли ?
Reactor написа:...кача ли се на колело каската и ръкавиците са задължителни.
lupi написа:Здравейте хора.Аз да попитам за светлоотразителните жилетки вярно ли е че ваче са задалжителни за носене от колоездачи.
И аз имах такъв случай и от тогава си карам ХС с fullface и не ми дреме.Още повече, че сега на студа не запарва.jd написа:За мен лично, именно при една такава чуденка (преди падането и трошенето по-миналата седмица) ми спаси зъбите, защото тогава реших за ХС да карам с шлема.
sherpite написа:За мен това е идеалното за града
Единствено дето ти покрива задната част на главата май.Admin написа:А пък за града съвсем не мога да си представя какви предимства има през една хубава, лека, комфортна, проветрива и лесно регулируема (ХС) каска.
Леко главата ми сигурно ще бъде като тенджера под налягане, особено при изкачване на баири...MoRTi написа:аз подкрепям,че насякъде трябва да се кара с фул фейс защото имах едно фатално падане с челадинката и си разбих остат и носа едновреммено и горната ми усна нeможа да се оправи 1 месец...
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 17 госта