trix написа:Има ги в Практикер.Представлява здрав еластичен плат,под него мек и жилав силикон,дебел повече от сантиметър,най от долу гума с пъпки-за да стои стабилно на седалката.Всички части са добре залепени като под седалката има връзка за затягане.На моята спортна седалка направо лепна,стои стабилно и е невероятно удобна.Цената е ок 14лв.Хубавото е че може да се маха при кратки преходи и да се слага на продължителни.
SilverWolf написа:ТОЧНО! Не разбирам защо обаче ме болят колената като карам! Понася се обаче е наистина остра болка. Защо се получава така?!
bobiracing059 написа:SilverWolf написа:ТОЧНО! Не разбирам защо обаче ме болят колената като карам! Понася се обаче е наистина остра болка. Защо се получава така?!
Аз имах същия проблем и преди,имам си го и сега.Първо мислех,че е от зле настроени парчета на клипсовите педали,после си ги коригирах и станаха перфектни но проблема с болката в коленете остана,ползвах някой мазилаци и други такива и тва не помогна трайно и понеже там където карам редовно е по-равно а аз всичките си колела ги карам с максимално свалена седалка,подучух,че е хубаво да се кара дори и нанадолни дисциплини,при които не стоиш толкова много на седалката но все пак сядаш от време на време,да е вдигната седалката,та пробвах и да ти кажа има резултат,болката я има в много студено време когато не съм разгрял а съм се юрнал да карам но в никакъв случей не е както беше преди да науча за метода с вдигнатата седалка.![]()
А как може да се предотврати това ? Потребители, разглеждащи този форум: evilzet и 31 госта