обща покупка от chainreactioncycles.com

За всичко свързано с МТБ, което не е за някой от другите форуми. Например: разкази и преживявания, мнения по различни общи въпроси, интeресни продукти, новости и т.н.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Мнениеот jd » Пон Ное 24, 2008 10:20 am

10x jivkonik ;)
+
:beer:
Изображение
Аватар
jd

Рейтинг: 2000

Мнениеот usmihnatia » Сря Ное 26, 2008 12:58 am

неса много запознати тез в Англия,Внимаваите с поръчките.винаги пробутват работи които ги има в комплектите.питам преди това с писмо,и ми казват 4е незнаят дали тази част пресъства в комплекта,и аз отделно поръчвам часта,и след това получавам 2 еднакви 4асти.така 4е внимаваите много.от 2 пъти 2 грешки имаше и то не за моя сметка.аз бях на загуба с20 паунда.умната.мислят че като сме толкова далеч,могат да ни моткат
usmihnatia

Рейтинг: 1100

Мнениеот TeDo_BaPHa » Сря Ное 26, 2008 6:00 am

Ако правописати на английси е бил като този на български бих ги разбрал ;)
ХОРА, ИЗПОЛЗВАЙТЕ ТЪРСАЧКАТА, ТЯ Е НАПРАВЕНА ЗА ДА ВИ УЛЕСНИ!!!
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
Аватар
TeDo_BaPHa

Мнениеот freerider » Сря Ное 26, 2008 5:02 pm

usmihnatia написа:неса много запознати тез в Англия,Внимаваите с поръчките.винаги пробутват работи които ги има в комплектите.питам преди това с писмо,и ми казват 4е незнаят дали тази част пресъства в комплекта,и аз отделно поръчвам часта,и след това получавам 2 еднакви 4асти.така 4е внимаваите много.от 2 пъти 2 грешки имаше и то не за моя сметка.аз бях на загуба с20 паунда.умната.мислят че като сме толкова далеч,могат да ни моткат

НЕ МОГА ДА КАЖА ТАКОВА НЕЩО !!!
Хората там си знаят работата и не са българи да мамят напред и назад , хоратата са си точни ;) Евала им прая ;)
Аватар
freerider

Рейтинг: 1067

Мнениеот moz » Пет Ное 28, 2008 3:07 pm

Струва ми се че днес нещата в CRC са с нови цени, доста по-високи. Не знам дали всички, но съм сигурен за две-три работи които вчера гледах.
moz

Мнениеот hitar_potar » Пет Ное 28, 2008 3:30 pm

ми... може, но определено е само за някои неща, щото и аз ся зяпам в сайта и квото ме интересува, си стои на същата цена.
Make it idiot-proof, and someone will make a better idiot.
Аватар
hitar_potar

Мнениеот moz » Пет Ное 28, 2008 4:25 pm

Май само са намалили процентите отстъпка на някой стоки, които са на sale.
moz

Мнениеот shepo » Пет Ное 28, 2008 8:49 pm

явно и на тях им влияе световната икономическа криза :dunno:
Количеството интелект на планетата е константа, а населението расте...
shepo

Рейтинг: 1606

Мнениеот outfaced » Пет Ное 28, 2008 9:32 pm

ако има навитаци от Пловдив да свиркат ... трябват ми още 60-70лири
подробностите на ЛС
Аватар
outfaced

Мнениеот outfaced » Пет Ное 28, 2008 11:03 pm

опа ... стига толкос ... аз не съм магазин :D
не ма търсете повече
Изображение
Аватар
outfaced

Мнениеот k0cTaHeB » Съб Ное 29, 2008 7:59 am

outfaced написа:опа ... стига толкос ... аз не съм магазин :D
не ма търсете повече
Изображение

:rofl: :rofl: :rofl:
Изображение Интереса клати феса.
http://www.gravitamin.com http://chetaplusplus.com/
Аватар
k0cTaHeB

Мнениеот usmihnatia » Пон Дек 01, 2008 1:25 am

аз предупредих какво се случи с мен,за това с сгрешените капли,апак вие си правете изводи за вас си.правят грешки.неказвам че неса точни.но незнаят какво продават,или гледат да пробутат повече стокапросто дадох 20 лири повече(а всеки продавач иска това) :) инъче наистина цените им са много по добре от тук.наистина преди 20 дена увеличиха всички неща на SHimano.(проценти немога да кажано сравнете сами-курбелXTR-ot 199 na 250лири.това според мен нее малко.заден декланшор-с 15 лири.,може да е заради празниците :beer:
usmihnatia

Рейтинг: 1100

Мнениеот jivkonik » Пон Дек 01, 2008 2:12 pm

Имам около 25 пратки от тях през последните няколко години и смея да твърдя, че хората подхождат много коректно към клиентите си! За 25 пратки - нито едно сгрешено нещо! Разбира се АЗ съм правил грешки при поръчки (най-вече с размери на дрехи) като винаги съм имал опция да ги изпратя обратно за моя сметка в оригиналната им опакова и с етикети и да бъдат заменени с искания от мен номер или парите да ми бъдат възстановени! Същото важи и за части (условето е да нямат следи от монтаж и ползване).

Това, че цените на пощенските услуги на БЪЛГАРСКИ ПОЩИ в посока извън БГ са меко казано НЕАДЕКВАТНИ и правят подобни връщания по-неизгодни от това, да продадеш грешно поръчаното нещо тук, е тема на друг разговор.... :crap:
Аватар
jivkonik

Мнениеот shepo » Пон Дек 01, 2008 3:16 pm

:bigeyes:
Количеството интелект на планетата е константа, а населението расте...
shepo

Рейтинг: 1606

Мнениеот EmZo » Пон Дек 01, 2008 8:44 pm

jivkonik написа:цените на пощенските услуги на БЪЛГАРСКИ ПОЩИ в посока извън БГ са меко казано НЕАДЕКВАТНИ

Това е щото услугите им са адекватни! Когато поръчвах аз, от склада на CRC до летище София пратката стигна за по-малко от два дни, а от летище София до Търново, за съвсем малко над две седмици. :D
Аватар
EmZo

Мнениеот XTR » Съб Дек 13, 2008 9:35 pm

Ако някой случайно ще поръчва след Нова Година, да пише :agree:
Изображение
Аватар
XTR

Рейтинг: 1395

Мнениеот ko3er » Нед Дек 21, 2008 8:25 pm

Някой мисли ли да поръчва нещо скоро?Имам нещо в предвид за 90 паунда..

Айде,че паунда е на 2.05 лв и нещата се връзват цифра ефтино...
Аватар
ko3er

Рейтинг: 1955

Мнениеот Bolverk » Нед Дек 21, 2008 11:31 pm

Аз имам един въпрос към тези, който вече са поръчвали. Всъщност са малко повече, но са свързани.

Първо, извинете ако ги има някаде из сайта, като информация - аз не я намерих.

Второ - Имам Виза електрон, но е заредена с български левчета, ще я приеме ли или ми трябва такава с еврота, паундове, долари и др. ?
Ако приема такива карти то по какъв курс ги обменя или тоест - прецаква ли ?
Аватар
Bolverk

Мнениеот hitar_potar » Пон Дек 22, 2008 2:37 am

Bolverk написа:Аз имам един въпрос към тези, който вече са поръчвали. Всъщност са малко повече, но са свързани.

Второ - Имам Виза електрон, но е заредена с български левчета, ще я приеме ли или ми трябва такава с еврота, паундове, долари и др. ?

първия въпрос нещо ми убягва, колкото до втория, аз поръчах точно преди седмица с Visa Electron на пощенска банка, с левчета, няма никакъв проблем с плащането, направо дръпнаха кинтите, без да се ползва системата на PayPal. колкото до курса, не прецакват - деня когато поръчвах гледах курса на паунда 2,19, беше издърпана сума, равняваща се на курс 2,21-2,22лв. за паунд.
Аватар
hitar_potar

Мнениеот Cipokrila Zizibaga » Пон Дек 22, 2008 10:54 pm

Мога да се включа със 70-80 паунда, нека ако има повече заинтересовани да пишат в темата... :X
Аватар
Cipokrila Zizibaga

Рейтинг: 1334

Мнениеот XEK » Пон Дек 22, 2008 11:00 pm

аз мога да се включа с 22 паунда
Аватар
XEK

Рейтинг: 1478

Мнениеот dibo92 » Чет Дек 25, 2008 6:21 pm

И аз имам нещо дребничко за около 20 паунда.Ако ще се поръчва,драснете едно ЛС.
:popcorn:
Аватар
dibo92

Рейтинг: 1985

Мнениеот An1MaL » Чет Дек 25, 2008 8:02 pm

Ако поръчвате и аз мога да се включа с около 20 паунда! :beer:
Аватар
An1MaL

Рейтинг: 1942

Мнениеот Cipokrila Zizibaga » Пет Дек 26, 2008 11:19 am

Временно съм пас :paperba:
Аватар
Cipokrila Zizibaga

Рейтинг: 1334

Мнениеот Disorder » Сря Дек 31, 2008 6:13 pm

hitar_potar написа:
Bolverk написа:Аз имам един въпрос към тези, който вече са поръчвали. Всъщност са малко повече, но са свързани.

първия въпрос нещо ми убягва, колкото до втория, аз поръчах точно преди седмица с Visa Electron на пощенска банка, с левчета, няма никакъв проблем с плащането, направо дръпнаха кинтите, без да се ползва системата на PayPal. колкото до курса, не прецакват - деня когато поръчвах гледах курса на паунда 2,19, беше издърпана сума, равняваща се на курс 2,21-2,22лв. за паунд.

Да разбирам ли, че само с дебитни карти на пощенска банка може да се плаща директно(без да се обменя предварително валута) или това важи за други банки?
P.S.: Искам да направя покупка от chainrеaction и ще съм благодарен ако някой, който е пазарувал ми обясни подробно как стават нещата. (за да не пълним темата със спам ми пратете ЛС)
Благодаря предварително.:)
Аватар
Disorder

Рейтинг: 1255

Мнениеот hitar_potar » Пет Яну 02, 2009 3:53 am

ми... аз пазарувах с КРЕДИТНА карта виза електрон на пощенска банка, доколкото разбирам, не гледат на коя банка е картата, а дали вс данни са точни и изрядни, а и вида на картата - дали е мастъркард, виза, виза електрон или някаква друга... мисля някъде в сайта имаше изброени картите, с които работят.
Аватар
hitar_potar

Мнениеот low_rider » Сря Яну 07, 2009 6:33 pm

Аз си пазаря от там с дебитната ми Виза от ПИБ, предпоръчвам ви нея, защото е изпробвана на много места и е безотказна при разплащане в интернет:)) А и да е в левчета се обменя по курса на банката за деня.
low_rider

Рейтинг: 1200

Мнениеот jivkonik » Пет Яну 09, 2009 8:11 am

low_rider написа:Аз си пазаря от там с дебитната ми Виза от ПИБ, предпоръчвам ви нея, защото е изпробвана на много места и е безотказна при разплащане в интернет:)) А и да е в левчета се обменя по курса на банката за деня.

:nono: Не винаги! Ако използваш PayPAl за плащане - те обменят по някакъв техен курс за деня от валутата, в която плащаш към лева, който не можеш да видиш никъде освен точно в момента на плащането, и разбира се, е "по-дървен" от междубанковия обменен курс за деня.... с две думи - скубят ти още некой лев от джоба :(!: Капиталисти недни.....
Аватар
jivkonik

Мнениеот hitar_potar » Пет Яну 09, 2009 9:03 am

jivkonik написа:
low_rider написа:Аз си пазаря от там с дебитната ми Виза от ПИБ, предпоръчвам ви нея, защото е изпробвана на много места и е безотказна при разплащане в интернет:)) А и да е в левчета се обменя по курса на банката за деня.

:nono: Не винаги! Ако използваш PayPAl за плащане - те обменят по някакъв техен курс за деня от валутата, в която плащаш към лева, който не можеш да видиш никъде освен точно в момента на плащането, и разбира се, е "по-дървен" от междубанковия обменен курс за деня.... с две думи - скубят ти още некой лев от джоба :(!: Капиталисти недни.....

а ти през пейпал ли плащаш??? щото аз със българска карта направо платих през сайта им, без да ползвам системата на пейпал.
Аватар
hitar_potar

Мнениеот EmZo » Пет Яну 09, 2009 10:57 am

jivkonik написа:

Да и аз го усетих. Вчера поръчахме. Понеже ми стана малко тъпа ситуациуята с това, че незнам какво точно става и с къвто и крус от посочените във валутна информация на банката да го изчислявам, все не излиза сметката.... :(!: . Обадих се в Първа инвестиционна, обясних им че пазарувам чрез пей пал и попитах за курса. Отговориха ми, че от сметката ми която е в лева, сумата се конвертира в евро и после от евро в паундове :(!:. Тоест цакат ни двойно. Съответно, реших да изчисля сумата от валутния калукалтор на БНБ лева => евро => паунд и пак не излезе сметката. Доста неприятно. В крана сметка, като разделих взетата сума от сметката в лева, на сумата в паундове излезе курс 2.22 за паунд.
Аватар
EmZo

ПредишнаСледваща

Назад към Общ форум