+

Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
usmihnatia написа:неса много запознати тез в Англия,Внимаваите с поръчките.винаги пробутват работи които ги има в комплектите.питам преди това с писмо,и ми казват 4е незнаят дали тази част пресъства в комплекта,и аз отделно поръчвам часта,и след това получавам 2 еднакви 4асти.така 4е внимаваите много.от 2 пъти 2 грешки имаше и то не за моя сметка.аз бях на загуба с20 паунда.умната.мислят че като сме толкова далеч,могат да ни моткат
jivkonik написа:цените на пощенските услуги на БЪЛГАРСКИ ПОЩИ в посока извън БГ са меко казано НЕАДЕКВАТНИ
Bolverk написа:Аз имам един въпрос към тези, който вече са поръчвали. Всъщност са малко повече, но са свързани.
Първо, извинете ако ги има някаде из сайта, като информация - аз не я намерих.
Второ - Имам Виза електрон, но е заредена с български левчета, ще я приеме ли или ми трябва такава с еврота, паундове, долари и др. ?
Ако приема такива карти то по какъв курс ги обменя или тоест - прецаква ли ?
hitar_potar написа:Bolverk написа:Аз имам един въпрос към тези, който вече са поръчвали. Всъщност са малко повече, но са свързани.
Първо, извинете ако ги има някаде из сайта, като информация - аз не я намерих.
Второ - Имам Виза електрон, но е заредена с български левчета, ще я приеме ли или ми трябва такава с еврота, паундове, долари и др. ?
Ако приема такива карти то по какъв курс ги обменя или тоест - прецаква ли ?
първия въпрос нещо ми убягва, колкото до втория, аз поръчах точно преди седмица с Visa Electron на пощенска банка, с левчета, няма никакъв проблем с плащането, направо дръпнаха кинтите, без да се ползва системата на PayPal. колкото до курса, не прецакват - деня когато поръчвах гледах курса на паунда 2,19, беше издърпана сума, равняваща се на курс 2,21-2,22лв. за паунд.
low_rider написа:Аз си пазаря от там с дебитната ми Виза от ПИБ, предпоръчвам ви нея, защото е изпробвана на много места и е безотказна при разплащане в интернет:)) А и да е в левчета се обменя по курса на банката за деня.
jivkonik написа:low_rider написа:Аз си пазаря от там с дебитната ми Виза от ПИБ, предпоръчвам ви нея, защото е изпробвана на много места и е безотказна при разплащане в интернет:)) А и да е в левчета се обменя по курса на банката за деня.
Не винаги! Ако използваш PayPAl за плащане - те обменят по някакъв техен курс за деня от валутата, в която плащаш към лева, който не можеш да видиш никъде освен точно в момента на плащането, и разбира се, е "по-дървен" от междубанковия обменен курс за деня.... с две думи - скубят ти още некой лев от джоба
Капиталисти недни.....
jivkonik написа:low_rider написа:Аз си пазаря от там с дебитната ми Виза от ПИБ, предпоръчвам ви нея, защото е изпробвана на много места и е безотказна при разплащане в интернет:)) А и да е в левчета се обменя по курса на банката за деня.
Не винаги! Ако използваш PayPAl за плащане - те обменят по някакъв техен курс за деня от валутата, в която плащаш към лева, който не можеш да видиш никъде освен точно в момента на плащането, и разбира се, е "по-дървен" от междубанковия обменен курс за деня.... с две думи - скубят ти още некой лев от джоба
Капиталисти недни.....
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 390 госта