[quote="EmZo"]
Хехехе браво Филарн, на ксоро си спука ръката сега и това, но спокойно не си единствен, същата случка ми се случи и на мен миналата година а тогава ОЩЕ НЕ БЯХА сложили предупредителните знаци... начи случката е следната: Бяхме карали на някъде с Асен и него го бях оставил в магазина. И си карам аз по пробива (за хората които не знаят във град Враца "пробива" е нещо като главната в Пловдив само плочки пейки и тн.. абе пешеходна зона от всякъде бъкана с хора, но аз съм свикнал да карам там и никога не съм имал инциденти). Та значи набрал съм се аз подобаващо по пробива някъде с 35-38км/ч.и като минавам покрай киното и гледам отсрещната пресечка (откъм м-тел) двама униформени си вървят и единия ми прави знак да отбия и да спра!!!

:boggled::confused::crazy::dunno::eek::eek2:. Аз отначало хич не знаех за какво става на въпрос понеже никой не ми е казвал за никаква забрана! Спирам аз и се провежда следния разговор(цитирам по памет): П:(полицая)Абе баце неви'ш с колко караш?! Аз: Миии някъде към 30, кво му е?! П: Ми ако утрепеш некуе малко детенце?! Аз: ами аз карам внимателно, имам опит до сега никога не съм имал инциденти! П:Абе маани ти тия.. АЗ::dunno::indiffe: П: Е ти незнаеш ли че тука моат да са возът саму деца до 11 годишна възраст?! Аз: Моля?!!! П: Нема к'во а молиш, така кат' те гле'ам имаш ли 11? АЗ: Е сигурно не! П: Ми ай тогава Ела (с ударението на Е) тука да пишем акт! Аз:(вече предал се.) Емии добре. Лична карта имаш ли? Трите имена... бъра бъра бъра... И ми писаха акт хората съвсем законни полицаии, съвсем законен акт! Това беше началото на миналата година, месец два по късно идваха няколко белешки, а аз бях забравил за случая, бележкие представлаваха покана от КАТ, на гърба пишеш няква глупост "Културата сред водачите на МПС незнам си кво си незнам си що си..." и пишеш да съм си бил носли ШОФЬОРСКАТА книжка?!:bigeyes:

Аз никога не съм имал подобен документ, не желая и да имам! Така и заебах случая и за сега нищо не е станало... чакам да мисе появят на вратат с белезници... ХахаХахахА.....

:^::D
[/quote]
abe hora, wie ot koq planeta padate? za kakwo izobshto im obryshtate na wnimanie na ti smeshnici???
che chak i da spresh i da te globqt.....

]
ne znam...