Благодаря Предварително

axelmax написа:резни еластомера от едната страна после и от другата ако се налага
колко да го резнеш ,незнам
прецени от това ,колко мека искаш да е
R.monster написа:...който се получава и при всички SR Suntour![]()
Съветвам те,по добре да не правиш каквито и да е действия.....ако имаш възможност сменяй я по-добре
roskata написа:а ква вилка да си зема за крос кънтри по висок клас
Spartan написа:Абе незнам до колко сте сигурни в тези вилки ама аз бих му препоръчал Rock Shox Dart 3
Delta написа:защо Raidon е по-евтина от Epicon
botroid написа:Spartan написа:Абе незнам до колко сте сигурни в тези вилки ама аз бих му препоръчал Rock Shox Dart 3
Spartan написа:
С тия 28 мм тръби, 2200 грама тегло и само 100 мм ход, тоя Дарт 3 не е конкуренция на горепосочените Сънтури.
Да де ама Сънтурите хващат луфт 2-пъти по бързо от някой други марки вилки . Например предишната ми Сънтур вилка я карах половин сезон .... и хвана луфт да си Е*Е мамата . За това казвам незнам до колко са сигурни хората към тази марка вилки . Аз лично съм скиптично настроен за половин сезон с Дарт 3-ката нямам проблеми това че е с 10 см ход не пречи ... , може да си се регулира скоростта на връщането , заключване си има . Така че незнам дали няма да може да се конкурира с Сънтурите .
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 15 госта