outfaced написа:a колко време изтрайват тия ножчета ... че жилет напоследък станаха безсрамно скъпи и малотрайни
При мен около четири месеца на ножче (бръснене през два-три дни), което е около два пъти повече спрямо Mach3.
outfaced написа:a колко време изтрайват тия ножчета ... че жилет напоследък станаха безсрамно скъпи и малотрайни
Daniel Panev написа:outfaced написа:bikerider написа:Daniel Panev написа:Gillette Fusion
С вибратор направо гази, толкова лесно не съм се бръснал никога...
a колко време изтрайват тия ножчета ... че жилет напоследък станаха безсрамно скъпи и малотрайни
Аз лично ги ползвам по 3-4 пъти и... Толкоз. Хвърлям.
Alpina написа:Хм, аз ли нещо не съм вред или едно ножче ми кара по месец и нещо - два
bobiracing059 написа:Alpina написа:Хм, аз ли нещо не съм вред или едно ножче ми кара по месец и нещо - два
Зависи къде се бръснеш с него...![]()
Antares написа:Май Петък вечер е било тежкоAn Alien Hoopajupe написа:...пияната...задлжителна...пиянатаОще ти е пияно, кат' те гледам
skiman написа:Хъм. Ползвам от години Жилет блу ту ексел(еднодневките). Бръсна се почти всеки ден или най-малко през ден. С една бръсначка карам по 2 месеца някъде. Как го правите това за 3 бръснения да я сменяте, не знам![]()
Стар бръснарски трик за чувствителни кожи. Мокрите една кърпа с гореща вода и я слагате на лицето преди бръснене за 2-3 мин. После мажете там каквото ползвате(гел, пяна, бръснарски сапун) и пак чакате 2-3 минути.
Alpina написа:bobiracing059 написа:Alpina написа:Хм, аз ли нещо не съм вред или едно ножче ми кара по месец и нещо - два
Човече с съмобръсначката за лице не се бръсна другаде
Ползвам друга за това!
bobiracing059 написа:Alpina написа:bobiracing059 написа:Alpina написа:Хм, аз ли нещо не съм вред или едно ножче ми кара по месец и нещо - два
Човече с съмобръсначката за лице не се бръсна другаде
Ползвам друга за това!
Да де,не съм искал да те нахраня.Просто щях да споделя идеята ми за две бръсначки за различните места,както ти спомена.
Аз лично също така действам с крем Виит.Малко е скъпичък,обаче маха космите безпроблем,няма опасност за хора с 2 леви ръце да се нарежат и общо казано е за мързеливи.![]()
TheAnimal написа:Абе друго си е да го "забелиш"![]()
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
TeDo_BaPHa написа:Това, че някои хора освен лицето си бръснат примерно подмишници, гърди или "триъгълника". Виж ти ако се бръснеш на всички места с една самобръсначка
TheAnimal написа:Абе друго си е да го "забелиш"![]()
bikerider написа:outfaced написа:a колко време изтрайват тия ножчета ... че жилет напоследък станаха безсрамно скъпи и малотрайни
При мен около четири месеца на ножче (бръснене през два-три дни), ...
bluskanie написа:Ехеее, а после с ВД40 ли махаш старото ножче? Според мен след 20-то бръснене вече "дере".
MonsterGreen написа:gilette mach 3+ (или там както е модела) + nivea gel
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 5 госта