Дразни ли ви Федерацията?

Молим всички посетители, когато им се прииска просто да си поговорят глупости, да се помайтапят с дребни простотийки и т.н., да го направят в този форум. Тук е позволен по-груб език, стига да не е насочен към други членове на форума. Можете да пускате всичко, което като съдържание или стил би било неприемливо за останалите форуми. Но ако по наше усмотрение темата има смисъл или идея само за автора си, тя ще бъде изтривана!

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 400 / 400 / 2

Да, лазят ми по нервите.
23
44%
ДА МНОГО, ЩЕ ГИ РАЗМАЖА ОТ БОЙ!!!
11
21%
Не, пичове са.
18
35%

Общо гласове : 52

Мнениеот hardstyle_rider » Нед Дек 21, 2008 10:37 am

Мразите ли Федерацията?
hardstyle_rider

Рейтинг: 991

Мнениеот Antares » Нед Дек 21, 2008 11:34 am

Ако не друго - поне тая тема ще покаже колко човека наброява педерацията :]
Карикатурите ми
He who sacrifices freedom for security deserves neither!
Ben Franklin
Аватар
Antares

Рейтинг: 2000

Мнениеот bluskanie » Нед Дек 21, 2008 11:39 am

И що трябва да ме дразни? И ако пък не ме дразни, защо трябва да са пичове? :dunno:
Лау кучетия...
Аватар
bluskanie

Мнениеот sharky » Нед Дек 21, 2008 11:55 am

Някакси много измислени ми се виждат. Е така от нищото се появи няква федерация с някви пичове дето имат "западни" колела и сега са много важни. И като са "федерацията" кво ? Ще организират някое състезание ? Или пък ще изкопаят някъде нещо ? Или просто ще показват колко хбави колела имат насам натам ...
:dunno:
ИзображениеИзображение
Аватар
sharky

Рейтинг: 1834

Мнениеот MoRTi » Нед Дек 21, 2008 1:04 pm

Евалата момчета от федерацията готни са колелцата ама тва незначи нищо неси мислете,че като имате катива колела сте много хитрки и готини много хора от форума (Роската) ша ви цепи сичките,нали знаете колелото неправави шофьора
MoRTi

Рейтинг: 989

Мнениеот jd » Нед Дек 21, 2008 1:23 pm

Аз така и не разбрах wtf е това явление?
Иначе както каза sharky (подкрепям напълно),

sharky написа:И като са "федерацията" кво ? Ще организират някое състезание ? Или пък ще изкопаят някъде нещо ?

:dunno:
Изображение
Аватар
jd

Мнениеот 25thframe » Нед Дек 21, 2008 1:37 pm

jd написа:Аз така и не разбрах wtf е това явление?

Също не разбрах, каква е тази федерация, но има един младеж във форума, дето много я тачи. Ще обясни ли някой, за какво става на въпрос, или линк към сайта на таз федерация. :uhh:

Не беше лошо, в анкетата да има и отговор от типа - "Кои са федерацията", "Ъъъъ...кой???" или нещо от типа, нали за тези които падаме от луната...
Аватар
25thframe

Рейтинг: 1860

Мнениеот Rancid » Нед Дек 21, 2008 2:04 pm

Мен не ме дразни,дали е щото вече съм имал колело като на федерацията?!?
Изображение
Аватар
Rancid

Рейтинг: 1710

Мнениеот did » Нед Дек 21, 2008 2:10 pm

Федерация по Планинско Колоездене имаше доскоро. Нищо не направиха, само цоцаха пари и съсипаха десетки мероприятия. Накрая се изнесоха и МТБ се пое от Колоездачния Съюз.

Има доста коментари по тези теми тук, в темите отпреди 2-3 години.

Тогава Федерацията ме дразнеше.

Сега не ме дразни, просто съжалявам новите вело-мутрички, които са се нарекли така и парадират с това, което имат, а не с това, което могат.

Почва се със скъпи играчки, после с още по-скъпи играчки, после скъпи колелца, после ще има скъпи коли, после скъпи джипове...

Във всички случаи, едно е важното - някой друг да печели парите и да купува играчките.

Тия инфантилни келеши не могат да ме раздразнят. Съжалявам ги.
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот Deadmau5 » Нед Дек 21, 2008 2:11 pm

Rancid написа:...дали е щото вече съм имал колело като на федерацията?!?
Гиганто :bowdown:

по темата: Дразнят ме, но не чак толко (за сега)
Аватар
Deadmau5

Рейтинг: 1058

Мнениеот Rancid » Нед Дек 21, 2008 2:19 pm

did написа:...вело-мутрички...
Почва се със скъпи играчки, после с още по-скъпи играчки, после скъпи колелца, после ще има скъпи коли, после скъпи джипове...
ги.

Аз влизам ли в категорията "вело-мутрички"?Изобщо колко от тия хора познаваш и знаеш как са си изкарали парите?И моите пари ли ги изкарва някой друг?Колкото до скъпите джипове не виждам нищо лошо... :popcorn: :liplick: :D
Изображение
Аватар
Rancid

Мнениеот did » Нед Дек 21, 2008 2:23 pm

Rancid написа:
did написа:...вело-мутрички...
ги.

Аз влизам ли в категорията "вело-мутрички"?Изобщо колко от тия хора познаваш и знаеш как са си изкарали парите?И моите пари ли ги изкарва някой друг?Колкото до скъпите джипове не виждам нищо лошо... :popcorn: :liplick: :D

Не е лошо това, че имат.

Лошо е това, че имат, заради самото имане.

Които имат, за да карат, да са живи и здрави.

Ти не влизаш в категорията на Федерацията.

Като покажат първи места на националните състезания, пак да дойдат да се хвалят.

Дотогава да си крият скъпите играчки в гаражите и да ходят в планината да се учат да карат.
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот Rancid » Нед Дек 21, 2008 2:27 pm

А като някой се хвали с Рам-а си,защо няма такива реакции?За тях не важи ли същото за националните състезания?Или трябва да си "трети от българите"(всъщност на 250 място),за да имаш такова колело?
Изображение
Аватар
Rancid

Мнениеот did » Нед Дек 21, 2008 2:33 pm

Rancid написа:А като някой се хвали с Рам-а си,защо няма такива реакции?За тях не важи ли същото за националните състезания?Или трябва да си "трети от българите"(всъщност на 250 място),за да имаш такова колело?

Защото хората, които карат РАМ, не пущат по три теми на ден, за да се хвалят с колелата си.

А тия от "Федерацията", като идат на световен шампионат и завършат, пък било то и на 250-то място, тогава да се хвалят.

Но да се хвалят с карането си, не с колелото си.
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот marshall__ » Нед Дек 21, 2008 2:33 pm

bluskanie написа:И що трябва да ме дразни? И ако пък не ме дразни, защо трябва да са пичове? :dunno:

... :thumbu:
Аватар
marshall__

Рейтинг: 1995

Мнениеот MAN6 » Нед Дек 21, 2008 2:35 pm

did написа:
Rancid написа:А като някой се хвали с Рам-а си,защо няма такива реакции?За тях не важи ли същото за националните състезания?Или трябва да си "трети от българите"(всъщност на 250 място),за да имаш такова колело?

Защото хората, които карат РАМ, не пущат по три теми на ден, за да се хвалят с колелата си.

А тия от "Федерацията", като идат на световен шампионат и завършат, пък било то и на 250-то място, тогава да се хвалят.

Но да се хвалят с карането си, не с колелото си.

а ти с какво ще се похвалиш... :)
xund
Аватар
MAN6

Мнениеот sherpite » Нед Дек 21, 2008 2:36 pm

с това, че е помолил да изтрият че жена му ми вика майсторе
Аватар
sherpite

Рейтинг: 1623

Мнениеот Stancho » Нед Дек 21, 2008 2:40 pm

Абе тва "Федерацията" нещо голяма поза ми се вижда.... нито ме дразнят, нито ме кефят...

А ако спрат да пускат яко теми за нови колела, няма да е лошо...
Аватар
Stancho

Рейтинг: 1699

Мнениеот dibo92 » Нед Дек 21, 2008 2:42 pm

А защо въобще трябва да се хвали?Какво,като имате хубави колела?Имайте си ги и си ги карайте със здраве,но каква федерация сте?
Федерацията това,федерацията онова...Какво сте постигнали?Състезатели ли сте,какви сте?Или сте федерация ей така,щото е яко?
Колко хора ви питаха,а отговор няма...
ПП: Забравих да изразя мнение по темата:Няма как да ме дразни нещо,което дори не знам какво е.Имат хубави колела.Не ги познавам и незнам как карат,нито какви хора са,за това не мога да кажа че мисля,че са пичове.
@energiesixty:Искаш да кажеш че федерация няма и само тъй си говорите?Ок,въпроса е изчерпан.
А,и не съм въшка. :agree:
Последна промяна dibo92 на Нед Дек 21, 2008 3:19 pm, променена общо 1 път
Аватар
dibo92

Рейтинг: 1985

Мнениеот Stancho » Нед Дек 21, 2008 2:46 pm

dibo92 написа:А защо въобще трябва да се хвали?Какво,като имате хубави колела?Имайте си ги и си ги карайте със здраве,но каква федерация сте?
Федерацията това,федерацията онова...Какво сте постигнали?Състезатели ли сте,какви сте?Или сте федерация ей така,щото е яко?
Колко хора ви питаха,а отговор няма...

Тва "Федерацията" като тея малките агенти дето crew-та си правят, на такова ми прилича... А истинското значение на федерация не е поза, а организация на състезания и мероприятия и действие в интерес на колоездачите... Така че за да се наричате "Федерацията" и да се хвалите за нещо - като гледам бая работа имате...
Аватар
Stancho

Рейтинг: 1699

re

Мнениеот energiesixty » Нед Дек 21, 2008 3:14 pm

Абе въшка смешна то бива да си тъп ама осети се малко,че всичко е ебавка заради въшки като теб
Последна промяна energiesixty на Нед Дек 21, 2008 3:25 pm, променена общо 1 път
energiesixty

Рейтинг: 1067

Мнениеот 25thframe » Нед Дек 21, 2008 3:18 pm

sherpite написа:с това, че е помолил да изтрият че жена му ми вика майсторе

Теб визирах в поста по-горе. did даде някакво що годе обяснение, без явно дори да членува там. Мисля че вместо да се заяждаш, с него е по-добре да изтъкнеш някакви качества на Ф-та, като не би било лошо да започнеш с леко резюме от типа "какво е федерацията", и говоря съвсем серизоно, моля да обясниш. Благодаря.
Аватар
25thframe

Рейтинг: 1860

Мнениеот Admin » Нед Дек 21, 2008 3:32 pm

sherpite написа:с това, че е помолил да изтрият че жена му ми вика майсторе

Като нямаш необходимата информация, не говори глупости по адрес на did.
Никой не е молил да бъдат затрити глупостите ти, няма и нужда някой да го прави. Просто взехте да прекалявате с лигнята и както в други подобни случаи, в един момент е добре да се усетите и да спрете със спаменето. И понеже явно не се усещате и не спирате, се налага да използвам наличните във форума средства. И понеже в един момент ще ми писне да трия поредната тема за федерацията (нямам предвид тези за велосипедите ви, а другите, подобни и на тази в момента, както и на изтритата и визирана от теб тема), има и други средства, ако не се усетите дотогава.
Като си нямате работа, търсете друго поприще за лигня и простотия, не тук.
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin

Назад към Бла - Бла