sharky написа:И като са "федерацията" кво ? Ще организират някое състезание ? Или пък ще изкопаят някъде нещо ?
jd написа:Аз така и не разбрах wtf е това явление?
ГигантоRancid написа:...дали е щото вече съм имал колело като на федерацията?!?
did написа:...вело-мутрички...
Почва се със скъпи играчки, после с още по-скъпи играчки, после скъпи колелца, после ще има скъпи коли, после скъпи джипове...
ги.
Rancid написа:did написа:...вело-мутрички...
Почва се със скъпи играчки, после с още по-скъпи играчки, после скъпи колелца, после ще има скъпи коли, после скъпи джипове...
ги.
Аз влизам ли в категорията "вело-мутрички"?Изобщо колко от тия хора познаваш и знаеш как са си изкарали парите?И моите пари ли ги изкарва някой друг?Колкото до скъпите джипове не виждам нищо лошо...![]()
![]()
Rancid написа:А като някой се хвали с Рам-а си,защо няма такива реакции?За тях не важи ли същото за националните състезания?Или трябва да си "трети от българите"(всъщност на 250 място),за да имаш такова колело?
bluskanie написа:И що трябва да ме дразни? И ако пък не ме дразни, защо трябва да са пичове?
did написа:Rancid написа:А като някой се хвали с Рам-а си,защо няма такива реакции?За тях не важи ли същото за националните състезания?Или трябва да си "трети от българите"(всъщност на 250 място),за да имаш такова колело?
Защото хората, които карат РАМ, не пущат по три теми на ден, за да се хвалят с колелата си.
А тия от "Федерацията", като идат на световен шампионат и завършат, пък било то и на 250-то място, тогава да се хвалят.
Но да се хвалят с карането си, не с колелото си.
dibo92 написа:А защо въобще трябва да се хвали?Какво,като имате хубави колела?Имайте си ги и си ги карайте със здраве,но каква федерация сте?
Федерацията това,федерацията онова...Какво сте постигнали?Състезатели ли сте,какви сте?Или сте федерация ей така,щото е яко?
Колко хора ви питаха,а отговор няма...
sherpite написа:с това, че е помолил да изтрият че жена му ми вика майсторе
sherpite написа:с това, че е помолил да изтрият че жена му ми вика майсторе
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 16 госта