Ужасът ОТ и ЗА Федерацията

Молим всички посетители, когато им се прииска просто да си поговорят глупости, да се помайтапят с дребни простотийки и т.н., да го направят в този форум. Тук е позволен по-груб език, стига да не е насочен към други членове на форума. Можете да пускате всичко, което като съдържание или стил би било неприемливо за останалите форуми. Но ако по наше усмотрение темата има смисъл или идея само за автора си, тя ще бъде изтривана!

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 400 / 400 / 2

Мнениеот yahutu » Пон Дек 22, 2008 1:20 pm

@федерация.. всичко ок ама не разбирам за кво им се обеснявате кво е федерацията и кво правите и т.н. оставете ги да си мислят квото си искат..
дразнили се от федерацията и т.н - ми недейте да им четете темите кво са виновни хората че се дразните то си е до човек, явно повечето в тоя форум са такива... и тея дето се дразнят от фукане и т.н. са завистливи лайнарчета дето ги е яд на другите че са успяли да се сдобият с нещо дето те немогат - ценете това което имате.. абе тва е общо взето..
@GECKO кат ти е любопитно тоя Иван дали одобрява тая реклама и т.н. - ми иди го питай.. не са малки разбрали са се и ще се оправят и без теб най вероятно :agree:
Flesh Bike Team :finger:
Аватар
yahutu

Рейтинг: 1089

Мнениеот sherpite » Пон Дек 22, 2008 1:30 pm

Напълно подкрепям всяка една дума на yahutu :D
@yahutu за такива думи се влиза във федерацията :D :rofl:
Аватар
sherpite

Рейтинг: 1623

Мнениеот TOYAGA » Пон Дек 22, 2008 1:43 pm

Нормално е нямащите да завиждат на имащите. В случая това се проявява под формата на доста комичния знак на равенство между "нямащ" и "можещ".

Темата е забавна и поучителна. Вече успя да хвърли ярка светлина върху няколко голи задника. :santa2:
Дръж се земьо, шоп те гази!
Аватар
TOYAGA

Рейтинг: 1634

Мнениеот GECKO » Пон Дек 22, 2008 1:44 pm

Аз проблем с Федерацията също нямах, но явно тя има проблем с мен, а Иван "Каймата" (прякор който аз не харесвам, и не бих използвал, нито бих го нарекъл половин България - защото го смятам за обидно).

sherpite написа:....
@Цецко федерацията съм аз не знаеше ли... а Иван е половин България .... :rofl:
...

sherpite написа:...
@yahutu за такива думи се влиза във федерацията :D :rofl:

Хъмм... :dunno:
Аватар
GECKO

Рейтинг: 2000

Мнениеот sherpite » Пон Дек 22, 2008 2:03 pm

Геца говоря аз от мое име не намесвам никой и ти не го прави...
Ти каза Иван, а Иван се казват много хора .....
Не знам защо намесваш хора, които и дума не са
обелили във форума, май не следиш...
Познавам Иван Каймата, но не смея да му споменавам името напразно, защото като го видят хората и стават кротки като агънца .... :rofl: съмнявам се че това искаш :rofl:
Аватар
sherpite

Мнениеот NovemberCharlie » Пон Дек 22, 2008 2:10 pm

Що се разправяте за глупости? Първо тук има хора, които не са от Федерецията, а могат да си купят много колела от по 10000 лв, но си мълчат. Второ колело от 10000 лв., показано във форума, не върви по-бързо, но може да бъде открадното по-бързо. Трето, аз карам за кеф и ми дреме на ху* кой кво колело кара.
Конституция на Република България
Чл. 36. (1) Изучаването и ползването на българския език е право и задължение на българските граждани
Аватар
NovemberCharlie

Мнениеот sherpite » Пон Дек 22, 2008 2:15 pm

NovemberCharlie Федерацията не говори за пара бееи :D само показа снимки на байкова на хора от България.... :D
Аватар
sherpite

Мнениеот Teodor40 » Пон Дек 22, 2008 3:03 pm

Комплексарска тема. Много на сериозно се взимат някой май май :)
Това си е мое мнение де ;)
Клуб и вело училище http://gravity-bike.com/
Аватар
Teodor40

Рейтинг: 1896

Мнениеот hitar_potter » Пон Дек 22, 2008 3:14 pm

Хм, не мисля, че единствените "скъпи" колела са на федерацията. Но досега никога не съм виждал дразги във теми, свързани с нов байк. Така, че, ще ме прощавате, драги господа, но проблемът не е в звистливите копеленца... Явно проблемът е другаде... Едно е да се заяждаш, защото ти нямаш байк за еди си колко, друго е да се заяждаш с някого, че прави овъркил с въпросният байк. Аз съм на мнение, че на хората не са им нужни вещи, които не умеят да ползат, или пък не им трябват.. Други хора може и да си мислят друго. За това аз няма да си купя DH байк за сумати пари, няма да си купя и огромен джип, в който да се гъчкам из задръстванията... Съжалявам, ако съм обидил някой (дали има такъв - не знам), от въпросната ферерация, който си е купил байк, за да го кара както си му е реда..
Изображение
Аватар
hitar_potter

Мнениеот gdude » Пон Дек 22, 2008 4:07 pm

Каймата да не го ползвате за бостанско плашило :idea:

и замалко да забравя едно поздравче към нашата мила федерация : Мили другарчета!
Бъдете здрави и ... твърдоглави!!!
Днес сте Бендери ... утре сте Глупендери!!!

http://vbox7.com/play:9e05d580
gdude

Рейтинг: 1641

Мнениеот airborneone » Пон Дек 22, 2008 5:38 pm

sherpite написа:
@Цецко федерацията съм аз не знаеше ли...

sherpite написа: Не знам защо намесваш хора, които и дума не са обелили във форума, май не следиш...

Иво, в такъв случай някой представящ се за "Федерацията" ,
звъни на хората и ги заплашва.
Човека може да е кибритлия и да се е объркал,
ама се е представил като Иван - Каймата.

Та сега ще ни кажеш ли Иван какво общо има с федерацията
и защо заплашва хората?

п.п.
Мисля че БЕЗПЛАТНАТА реклама ,която му се прави във всяка тема за ново колело (нищо против колелата и хорат, нека купува)
и против правилата и трябва да спре.
Ако ли не да си плаща за реклама като всеки нормален професионален продавач.

поздрав на всички съюзи, синдиката, врачки и тн.
Аватар
airborneone

Рейтинг: 1998

Мнениеот sherpite » Пон Дек 22, 2008 6:00 pm

Аз до колкото виждам хората заплашват федерацията а не обратното :rofl: няма да изброявам имена, а за бай Тошо кво да кажа с охрана живее човека :rofl:
Аватар
sherpite

Мнениеот bikerider » Пон Дек 22, 2008 7:42 pm

sherpite написа:защото като го видят хората и стават кротки като агънца .... :rofl:

@airborneone: скива ли :D

ебаси пародията :rofl:
Do or do not. There is no try...
Аватар
bikerider

Мнениеот MoRTi » Пон Дек 22, 2008 8:17 pm

Верно тая тема е комплексаркса.@Sherpite ти кфо си мислиш,че като имаш хубаво колело и вече си написал ''Федерацията'' и си нкъф шофер?Братле не съм първия който го казва ама не само колелото прави колоездача.Иван е много печен човек ама незначи,че като го познавате и като копувате колела и чарколяци от неги и вече сте нинжи...
MoRTi

Рейтинг: 989

Мнениеот axelmax » Пон Дек 22, 2008 9:02 pm

излагате се всички :dunno:
"У планину се раджаю ора, а у полье тикве"
Аватар
axelmax

Рейтинг: 1614

Ре : Важно

Мнениеот energiesixty » Пон Дек 22, 2008 11:24 pm

Всичко е много погрешно разбрано тук всички обичаме байковете си и самия спорт който е уникален нали така ?Стига спорове и зависливости всеки има право да си покаже "бижуто" тук и всеки имаправо да коментрира културно нали все пак байка е нещо лично но нещата не ги приемаите лично не разбирам защо е това напрежение ако някой не му хареса някоя част от байка на другия не го каже ако пък му хареса нека го каже но културно и в двата случая.Простотията води само до скандали явно тук има много такива хора които са прости и не могат да се изкажат интелигнетно и тактично без да засегнат другите искам да знаете,че никой от така наречената "федерация" не е засегнал друк човек тук само завистниците го правят и бъркат човек който няма нищо общо с нас.ФЕДЕРАЦИЯТА Е ПРОСТО ШЕГА РАБЕРЕТО ГО ВСИЧКИ
energiesixty

Рейтинг: 1067

Мнениеот airborneone » Пон Дек 22, 2008 11:45 pm

Публично се извинявам за набъркването на Иван Маджаров с
тъй наречената Федерация.
След поучителен разговор се изясни факта, че той няма
нищо общо с нея и темите, които са поствани в нашия форум.

п.п.
Запазвам си правото на мнение било то и негативно по отношение на който и да е байк продукт. (Без значение от вносителя му) :popcorn:
Аватар
airborneone

Рейтинг: 1998

Мнениеот Cedric Gracia » Пон Дек 22, 2008 11:56 pm

Леле майко тука става луда работа.Заебете тая федерация ли е педерация или каквото ще там да е тяхна си работа.Просто за да изразим недоволството си от много ненужни теми при следващата такава нека никой не пише нищо там накрая ще им омръзне да пускат теми и готово няма нужда от обиди заплахи и други подобни.

:offtopic: :offtopic: Моя гладиатор си е НАЙ-хубавото колелце а тея на федерацията са нищо пред него :banana: :naughty: :tongue: :^: :^: аз така ги чувствам нещата :tiger:
Аватар
Cedric Gracia

Рейтинг: 970

Мнениеот Coccolino » Вто Дек 23, 2008 12:15 am

Ой!
Снощи пуснах темата, но днес нямаше как да я следя и да ви отговарям овреме и подобаващо :^: ... за моя радост, вие си свирите едно и също и отговорите общо взето са в първия ми пост.

Някой каза, че не вижда смисъл в това да се оправдавам и е прав.
Само да довърша.... обаче! :dunno:

Колкото до чейн реакшън и пазаруването в нета, всички знаете какви са недостатъците - доставки, гаранции, чакане ... :crap:

На тия дето са им проблем 1000 евро минимум - изплащане, заеми, заложни къщи. Какви ли не възможности има вече ...
В ретроспекция това, което излагате като липса на пари, а не на skilzzz (умения), пак си е бездарие - ако си толкова добър защо не ти плащат да караш за някого или от друга страна погледнато - пак си бездарник щом не можеш да измислиш от къде аджеба да извадиш 2к лева. :stupid:

Съвсем пристрастно и субективно за мен Федерацията е мястото. Не ми харесват завистници и манипулатори.

Нека всички знаят, че в БЪлгария се ценят и се "търкалят" хубави колела, също нека знаят, че има хора, които яростно се борят срещу съществуването на подобна тенденция :asshole: .
Сега ще кажете: "Ама ПЕдерацията ....т'ва ....онова ... :bawling:мин мин мин."
Ако не е тя ще e "Shine crew" или каквото ни скимне... :idea: а вие пак ще сте вероятно на: "Аз така добре карам ... ама нямам колело!?!"
:crazy: :stupid:
:^:
Аз ви пожелавам да родите идея, с която да имате възможност да си купите колела, като нашите - Titus, Giant Ellsworth, Santa Cruz, Nicolay ... Scott или каквото искате, само да се почувствате по-добре.

Аре, уморих се от изкарването на пари за колела и ще си лягам.

Hasta manana(до утре) .... :agree:
What it is, it ain't,
and what it ain't it is.
Аватар
Coccolino

Рейтинг: 1228

Мнениеот naso » Вто Дек 23, 2008 12:43 am

абе аз казах ли ви че и аксела ще се намеси... аре дайте са последните 10 кинта...
naso

Рейтинг: 1993

Мнениеот GECKO » Вто Дек 23, 2008 1:17 am

Та, имаше среща днес между хората измислили "Федерацията" (не БФПК, а тази от темата тук), Иван (собственика на магазина на бул. Христо Смирненски), мен, Тодор (airborneone) и други заинтересовани хора с мнение покрай тези теми. Стигнахме до няколко решения, едно от които е да си уточниме точно какво смятаме по темата, та ето:

1-во "Федерацията" е смешка, породила се в миг на забавление на хората, които се отъждествяват с това име в момента. Тя е пренесена във форума и не бива да се приема на сериозно.

2-ро Иван, нито магазина му, не трябва да се свързват с "Федерацията". Те с момчетата от "Федерацията" се познават и са приятели, но няма причина единят да отговаря за думите на другият. Та за общото благо, бих искал да се извиня на Иван, жена му и на малкия Иван (да е жив и здрав мушморока!), за това, че намесих семейният им бизнес в тази тема. След разговора ни стана ясно, че няма място за такова сравнение, и грешката беше моя да го направя.

3-то Не одобрявам поведението на момчетата свързани с шегата "Федерация", но не е мое място да ги съдя за това. Обсъдихме го заедно с Иво (sherpite) и с Любо и се стигна до решението ако има проблеми при взаимоотношенията между тях и други членове на форума (независимо коя е засегната страна) без да се задълбочават споровете да се алармират модораторите, за адекватно справяне със сигуацията.

4-то Обещавам на MAN6, че няма повече да се интересувам от гащичките, възрастовата разлика, или кой да е друг аспект на приятелката му. Също така се извинявам за тази шега - тя остана неразбрана точно толкова, колкото и цялата история с "федерацията"

Толкова за цялото неразбирателство покрай "Федерацията", което се шири дори извън тази тема.

@Coccolino - това се отнася за настоящата тема - Велосипедите са чудесни, чудесно е и да ги виждаме по страниците на форума, както и по трасетата в България - аз съм засичал поне половината и то не на рядко, и за това избягвах да коментирам в темите. Виж обаче начина по който се реагира на негативните оценки е меко казано неприятен. Все пак, когато си пуснете снимките на велосипедите Вие по някакъв начин искате да бъдат оценени (не финансово, а като време и усилия, които са ви коствали), та прав си до някъде.

И дори ако има някаква завист (а това е неизбежно) не бива да се засилва и да прераства до степен на обиди, а за да се стигне до там, някой трябва да отговори на провокацията ;)

Ако съм засегнал някой, знаете как да се свържете с Admin-а, кажете му, и той ще ме санкционира.

Поздрави, и весели празници на всички!
Аватар
GECKO

Мнениеот RAM-FR » Вто Дек 23, 2008 1:19 am

2001 малко не съм знаел за тоя спорт, но за 3-те години който карам мисля че имам малко повече километри на колело в планината от вас

И относно изказването в първия пост "РАБОТЕТЕ" мноу ми е интерено Дафи от кога работи и какво за да си позволи такова колело ?
Аватар
RAM-FR

Рейтинг: 1958

Мнениеот Coccolino » Вто Дек 23, 2008 2:09 am

А бе ей .... :censore:, ти продължаваш да се чудиш какво става около теб.
Понеже вече нещата ги обръщаш в персонални да ти кажа, тук на всеослушание, за какво става въпрос. Това, че те поздравявам на улицата като те видя е просто учтивост.... а иначе Шампионе, си смехоран в моите очи. Един път ме попита защо ми свирело феродото на препечено и аз ти казах да се качваш на лифта и да не ме занимаваш с глупости, налага ли се да съм по-убедителен???

Колкото до карането, Шампионе - Дафи, кара пъти по-добре от теб, а най-важното, е че много симпатичен млад момък, а не хвалипръцко и на всяка манджа мерудия. Как си изкарва парите за колелата не е твоя работа, но все пак ще ти разкрия, че за да получи това или което и да било друго нещо е предприел значителни, отговорни и смислени стъпки.

В километрите, приятелю мой, си много по-назад. Твоята пишчица не е достатъчно голяма даже да я покажеш, камоли да я мериш с нечия друга ( това е в преносен смисъл и произлиза от метафората "Да си мерим пишките").

Гледай си твоята попарка, гледай да станеш шампион и да получиш за без пари много награди и признания, а не да плямпаш като пубер тъпотии и да се излагаш като кифладжия.
Иска ми се да ти кажа, че си имбецил, ама за това трябва да съм лекар, иначе ще звуча прекалено много като теб.

Успех!!!
What it is, it ain't,
and what it ain't it is.
Аватар
Coccolino

Рейтинг: 1228

Мнениеот Admin » Вто Дек 23, 2008 2:43 am

Тъй като темата отиде към своя край, който ще поставя след малко, искам и аз да кажа няколко думи, но не само за конкретния случай, а и за неща, които той илюстрира.

Както стана ясно, "федерацията" по принцип е едни майтап. Друг би казал една "лигня". Трети би казал "поза". Все тая. Ясно е, че не е нещо сериозно, поне за повечето хора.

Напрежението в последните дни се повдигна, след като "федерацията" взе да се споменава по два пъти на ден в разни теми, все в тоя несериозен стил, но придружен вече и от някои откровени заяждания и дори обиди. На този етап се намесих и аз. Макар че Иво (sherpite) и още 1-2 профила (не знам кои хора стоят зад тях) от моя гл.т. си позволиха малко повече да прекрачат добрия тон, за което мисля, че с него се разбрахме по нормален начин днес, не мога да не отбележа и друго: прегледах темите за колелата им, които не бях чел, прегледах и други теми и е факт, че има и доста заяждания към тях. Не ми е ясно как се е получило, но видях хора, които изобщо не познават на живо собствениците на колелата, да ги подиграват за това къде и как карат. Видях и други хора, които бяха коментирали в темите не защото имат да кажат или да питат нещо съществено, а по-скоро да се заядат така лекичко по някакъв повод. Няма нужда за пореден път да казвам, че точно по тоя начин се стига до нарастване на напрежението. И докато пиша това, още примери са налице - Coccolino е избухнал в последния си пост, при положение че сам още в началото на темата е наложил стила, в който му говори и RAM-FR. Стил "кой е по-по-най". А всъщност и двамата нямат особена причина да пишат по въпроса за "федерацията", нали?

Нашата среда е малобройна. В нея има много лични отношения и те се пренасят във форума. Нормално е, може би е неизбежно и непреодолимо на този етап, но не пречи малко да се позамислим и да преценим така ли е по-добре? Трябва ли да търсим удобния случай да жегнем някого? Трябва ли да коментираме в някои теми с едничката цел да подразним някого, ей така, защото ни се струва забавно? Трябва ли да се връзваме на глупости и да разменяме по тоя повод реплики с хора, които дори не познаваме? Трябва ли после да се чудим, когато дразненето се усили и се премине към обиди, заплахи, псувни и останалия репертоар?

Нито рейтингите, нито модераторска намеса могат да изкоренят тези неща. Но може би малко замисляне и броене до 7, преди да напишете нещо, биха помогнали. Никого не обвинявам, защото не виждам добра и лоша страна в тия глупости, даже не виждам две страни, а много повече. Всеки обвинява някой друг в нещо: този не можел да кара, онзи не си бил изкарал сам парите, третият парадирал с моженето да кара, четвъртият завиждал и т.н., и т.н. Тъпо е. За съжаление на някои пък им е забавно.

Затова просто ви призовавам да се замислите следващия път, преди да се заядете с някого - може би не си струва. И е крайно време поне този конкретен случай да приключи, така че не се опитвайте да възродите караницата утре. ОК?
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin

Предишна

Назад към Бла - Бла