Та, имаше среща днес между хората измислили "Федерацията" (не БФПК, а тази от темата тук), Иван (собственика на магазина на бул. Христо Смирненски), мен, Тодор (airborneone) и други заинтересовани хора с мнение покрай тези теми. Стигнахме до няколко решения, едно от които е да си уточниме точно какво смятаме по темата, та ето:
1-во "Федерацията" е смешка, породила се в миг на забавление на хората, които се отъждествяват с това име в момента. Тя е пренесена във форума и не бива да се приема на сериозно.
2-ро Иван, нито магазина му, не трябва да се свързват с "Федерацията". Те с момчетата от "Федерацията" се познават и са приятели, но няма причина единят да отговаря за думите на другият. Та за общото благо,
бих искал да се извиня на Иван, жена му и на малкия Иван (да е жив и здрав мушморока!), за това, че намесих семейният им бизнес в тази тема. След разговора ни стана ясно, че няма място за такова сравнение, и грешката беше моя да го направя.
3-то Не одобрявам поведението на момчетата свързани с шегата "Федерация", но не е мое място да ги съдя за това. Обсъдихме го заедно с Иво (sherpite) и с Любо и се стигна до решението ако има проблеми при взаимоотношенията между тях и други членове на форума (независимо коя е засегната страна) без да се задълбочават споровете да се алармират модораторите, за адекватно справяне със сигуацията.
4-то Обещавам на MAN6, че няма повече да се интересувам от гащичките, възрастовата разлика, или кой да е друг аспект на приятелката му. Също така се извинявам за тази шега - тя остана неразбрана точно толкова, колкото и цялата история с "федерацията"
Толкова за цялото неразбирателство покрай "Федерацията", което се шири дори извън тази тема.
@Coccolino - това се отнася за настоящата тема - Велосипедите са чудесни, чудесно е и да ги виждаме по страниците на форума, както и по трасетата в България - аз съм засичал поне половината и то не на рядко, и за това избягвах да коментирам в темите. Виж обаче начина по който се реагира на негативните оценки е меко казано неприятен. Все пак, когато си пуснете снимките на велосипедите Вие по някакъв начин искате да бъдат оценени (не финансово, а като време и усилия, които са ви коствали), та прав си до някъде.
И дори ако има някаква завист (а това е неизбежно) не бива да се засилва и да прераства до степен на обиди, а за да се стигне до там, някой трябва да отговори на провокацията
Ако съм засегнал някой, знаете как да се свържете с Admin-а, кажете му, и той ще ме санкционира.
Поздрави, и весели празници на всички!