ПП Дано сте ме разбрали, че аз май не обясних добре.
dancho717 написа:аз така на 1 колело му скъсах вилката като махнах обтегача и веригата прекалено много я обтегнах,но ако имаш обтегач няма как да стане...
XeDoX написа: удължаване на стержена
dancho717 написа:аз така на 1 колело му скъсах вилката като махнах обтегача и веригата прекалено много я обтегнах,но ако имаш обтегач няма как да стане...
XeDoX написа:Вилката виждам,че е RST.Ако можеш да си намериш цялата горна част(стержен,арка,тръби) от друга RST същия модел като твоята(без рязан стержен разбира се) ще ти се размине по-евтино.Втори вариант е нова вилка и трети,който силно не го препоръчвам е удължаване на стержена при някой кадърен заварчик.
XeDoX написа:.. и трети...
marshall__ написа:XeDoX написа:.. и трети...
и четвъртия вариянт е да си потърсиш някакви по-малко стърчащи чашки; някой полуинтегриран модел който ще ти стане на рамката. Трябва ти една идея стержен още, за да можеш да си монтираш лапата... и ако има как да сложиш някакви по-подходящи чашки, то това ще е най-евтиния случай...
marshall__ написа:XeDoX написа:.. и трети...
и четвъртия вариянт е да си потърсиш някакви по-малко стърчащи чашки; някой полуинтегриран модел който ще ти стане на рамката. Трябва ти една идея стержен още, за да можеш да си монтираш лапата... и ако има как да сложиш някакви по-подходящи чашки, то това ще е най-евтиния случай...
Ozzie написа:@CoBHC
И с какво показания преходник ще помогне на автора на темата да си реши проблема с късия стержен?
CoBHC написа:...преходник като oдължение на стержена...
griffin написа:това е удължителя който имах предвид
vpravov написа:@nicky bike ако се вгледаш внимателно ...
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 19 госта