rarekin написа:...
TOYAGA написа:Assos Assos Assos......
Krismars написа:... бях със стария ми Диел Алпин. Не ме спари, дишаше добре...
ACID BURN написа:Много важен елемент е каската, защото провах без нея и като се прибвах в нас няма, нямаше и 2-3 часа се раболях.Бях се нагълтал яко със студен въздух.
botroid написа:ACID BURN написа:Много важен елемент е каската, защото провах без нея и като се прибвах в нас няма, нямаше и 2-3 часа се раболях.Бях се нагълтал яко със студен въздух.
Аве пич, ти явно си много изнежен и нежен, щом се разболяваш 2-3 часа след каранеСериозно помисли дали да пропуснеш зимния сезон и да караш при над 20 градуса, когато чувствителните ти дробчета няма да страдат от студен въздух
PtD написа:Понеделник. 3'С. Къси панталонки, leg warmers "Adidas", синтетична фанелка с дълги ръкави. Ръкавици 661 Storm.
rarekin написа:Ако не ви затруднява, моля ви, пишете поне точните модели и МАТЕРИИТЕ.
... дори след като се спомене по-конкретна материя, като, да речем, "полар", това все още не е достатъчно ясно.
TOYAGA написа: Всичко тъне в плътна маркетингова мъгла.
ACID BURN написа:.Препоръчвам ви тази техника с слоевете дрехи, найстина много е ефективно!
TOYAGA написа:Oбичайните 48 километра, обичайната за подобно време (слаб вятър, -1~3* С) екипировка, съставена от бельо Assos EarlyWinter Interactive, яке Assos Fugujack, клин Assos Airblock LL, ръкавици и чорапи Assos Early Winter, обувки Sidi Еnergy 2 Carbon, гамаши Assos Winter plus, шапка Аssos Robocap, каска Bell Sweep, очила Oakley Racing Jacket с плаки Gold Iridium. Обичайните перфектни резултати.
Admin написа:... пръстите ми мръзнеха... Чудя се дали това, че ръкавиците са ми малки (с един номер спрямо размера, който нося), оказва някакво влияние в отрицателна насока?![]()
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 24 госта