Колоездачен Клуб "ИСПОЛИН" - Габрово

Форум за организирани или неорганизирани несъстезателни карания, срещи и дейности на клубове, неформални групи и др., както и общи теми за карания, обединени по даден признак (например регионални).

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 500 / 500 / 5
Правила на форума
В различните форуми и подфоруми на раздел "Мероприятия" действат особени правила, които можете да прочетете в тази тема, т. ІІІ.

Напомняме на всички потребители в раздел "Мероприятия", че в рамките на МТБ-БГ има Календар на събитията, който включва дори и индивидуални карания, стига инициаторите им да желаят това, т.е. да са вписали карането си там. По принцип в Календара ще намерите всички състезания и официално организирани карания. Календарът е на този адрес: http://www.mtb-bg.com/index.php/events/calendar .
Повече подробности за Календара можете да научите от тази статия: http://www.mtb-bg.com/index.php/other/o ... 7-calendar

Мнениеот botroid » Чет Дек 25, 2008 4:55 pm

Ееее, пичове, благодаря ви за чудесното каране днес, както и за винцето :drunk2: Ако не ми давате толкова зор на спусканията, ще сте идеални. Искам да ви кажа, обичам ва и честита коледа! :santa2:
Аватар
botroid

Рейтинг: 1343

Мнениеот nicky bike » Чет Дек 25, 2008 7:43 pm

ЧЕСТИТА ВИ КОЛЕДА НА КОЛЕЛА

Честита коледа. Желая на всеки само здраве и късмет другото може да се купи.

Нали ви обещах да кача снимките по бързо. Добро каране стана, като не можахме да караме цяла година.:thumb: :wavey:
Та, да започнем от сутринта. :crazy2: Имаше бая изблици от страна на трудно събуждащите се Попа :qright: ,Ивайло (Ivo_O) :uzi: ,диджея (SStoeV). Имаше бая изречения от рода на :crazy: :fire: :cussing: :dark: ,обаче събрахме се Аз Веско, Ботройда, Диджея, Ивайло и не на последно място Попа дойде да ни благослови и да каже ,че по обективни причини няма да дойде. Поехме към язовир Хр. Смирненски - Билото - Руйчевеци и обратно. Имаше малко сняг. Аз останах много доволен за други... не знам. Направихме опити да видим сърни и елени ,но нямахме това щастие (отблизо). Бях малко груб с Ботройда (моля да ме извини) ,но трябва да свикне с мисълта ,че не кара сам. Винаги съм казвал "Ще стане човек от него" и ето го началото...
botroid написа:Ееее, пичове, благодаря .... както и за винцето ...

По традиция има коледно-новогодишен купон за който писах по горе. Очакваме всички фенове да се съберем да си похортуваме и се повеселим. :drunk: :hbang2: :xx(: :santa2: :santa2: :santa2:
Радвам се когато се събираме повече хора и след каране или веселба или разходка всеки да каже накрая "прекарах добре". Това за мен е достатъчно за всичко което се опитвам да направя.
Ааа.... щях да забравя към Недевци на асфалта намеринме порфейл с 20лв. и лична карта вътре по нагоре намерихме и собственика (има го на снимките) един колшар.
Ето и обещаните снимчици от мен.

Следващото каране в неделя 10 пред магазина.. Нали така се разбрахме.
Последна промяна nicky bike на Чет Дек 25, 2008 7:55 pm, променена общо 1 път
Умния човек не говори много, а действа, простия ... само пише, когато няма какво друго да направи!
Аватар
nicky bike

Рейтинг: 2000

Мнениеот SStoeV » Чет Дек 25, 2008 7:47 pm

Много приятно каране стана,особено така с малко снежец по пътя :)Снимките също са станали много готини,тия дни трябва да измислим отново нещо подобно :beer: :bowdown:
Аватар
SStoeV

Мнениеот ivo-o » Чет Дек 25, 2008 8:28 pm

ахахах :D добро каране си беше ама дето ме дигнахте от леглото без закуска си беше убийство за мене :D :scared: :dark: :buck: :buck: ама иначе си беше убууу :peace: :beer: с винцето нещата се наредиха :roll2: :santa:
Don't just ride.... slide !
ivo-o

Рейтинг: 1265

Мнениеот ivo-o » Пет Дек 26, 2008 9:11 am

:hbang2: :santa2: :snorkel: ето го и дългоочаквания сняг заваля най-накрая :hbang2: :knockou: сега да видим какви шъ ги дрънкаме :popcorn: :mean: :santa2: само остава да понатрупа малко и да са лъзгаме :D :thumb: :xx(: :D
ivo-o

Мнениеот nicky bike » Пет Дек 26, 2008 12:47 pm

Обръща ме към не записалите се!
Тези които не ги пускат жените може да взема и тях...
:D :rofl: Побъзайте защото хората трябва да си направят подготовката. :beer:
Умния човек не говори много, а действа, простия ... само пише, когато няма какво друго да направи!
Аватар
nicky bike

Мнениеот cholla » Пет Дек 26, 2008 4:44 pm

Честита Ви Коледа - на колела :beer:
Много хубави и незабравими карания да има до другата зима.
Botroid-a на 2 колела и винце в кръвта, да ареса ваш'та тайфъ ако не ще го папам за мезе :D
Попа расото да сваля, стига вече на икони се прекланя, зимата дойде време е за Шипченско шкембе...
DJ-SStoev с колелото из гората земе найде той момата...
Тримата мускетари де'т гръм ли ги удари? Пешо,Ицо и Светльо сменят таз година колело... Дед Мароз е добро момче 6те ги черпи и тех шкембе...
NikiBike с целата дружина 100 Балкана да превзима... Гази из гората, скрит зад тревата снима с фотоапарата... как пуска се тайфата надоле към... кръчмата.
cholla

Мнениеот SStoeV » Сря Дек 31, 2008 5:21 pm

За тази година стига толкова каране... днес неможахме да покараме през деня,но за това пък ще покараме масите.. :beer:
Весело изпрщане на старата 2008-ма година,готино посрещане на Новата 2009-та.Измина една много добра година откъм мероприятия,сбирки и всичко останало за което се сетя.Догодина здраве да има другото ще си го направим ние. Наздраве! :beer:
Аватар
SStoeV

Мнениеот cholla » Чет Яну 01, 2009 12:20 am

ПУКАЙ НАРОДЕ, Пукай :beer: :beer: :shooter: :shooter: :shooter: :shooter: :flamethr: :flamethr: :guiter: :guiter: :guiter: :clap: :clap:
АА Да изорете Балкана утреее Пиянки
cholla

Мнениеот lupi » Чет Яну 01, 2009 7:40 pm

стига с това пукане поне за ден. :puke:
Аватар
lupi

Рейтинг: 925

Мнениеот nicky bike » Нед Яну 04, 2009 10:22 pm

lupi написа:стига с това пукане поне за ден.

Ами ние пукаме ама и караме.
Вие карайте на 32 декември като не сте карали цяла година. :D :crazy:
Аватар
nicky bike

2008.01.11. Бухала

Мнениеот nicky bike » Нед Яну 11, 2009 10:06 pm

Ние днес трима ентусиасти решихме да покараме (опа полегнахме да помързелуваме)...

Лъжа ви бе. Ходихме да газим дълбок сняг по Боженци - Източник... :rofl:

Пак ви излъгах тръгнахме раничко който станал да е станал. Ходихме да снимаме до Бухала. Сняг няма много (60 - 80 см. навято). По боженци мое да е бил :bigeyes: към метър.
Щяхме да ядем Чорба ама беше свършила Мусаката и понеже никой (от нас) не я обича само пихме Чай с Ром ама и чай нямахме и останахме само на Ром (за пиене не този дет е за биене)... :D
Ето и малко снимчици от мен. :D
:banana: :banana: :banana: -------> :thumb: <------- :drunk: :drunk: :drunk:
Аватар
nicky bike

Мнениеот SStoeV » Пон Яну 12, 2009 2:00 pm

Жалко,че неможах да дойда :bawling: А снимчиците в сайта на БГ фото ли са ? :popcorn:
Аватар
SStoeV

Мнениеот cholla » Вто Яну 13, 2009 3:11 am

SStoeV написа:Жалко,че неможах да дойда :bawling: А снимчиците в сайта на БГ фото ли са ? :popcorn:

съня е загубено време на тази възраст, младежо...
cholla

Мнениеот nicky bike » Нед Яну 18, 2009 9:19 pm

Отдавна не бях карал до Дряновския Манастир. Сутринта беше доста хладно и колкото и странно да звучи на никой от нас тримата (Аз Фурнигов и Иво) не му харесваше спускането,но не за дълго.:D Към манастира ... нямам думи калта замръзнала какъв кеф е по пътеката (Иво може да каже повече). А връщането с малко повече шосе :V: ама няма как от там се прибрахме през Велковци като скокнахме и до кариерата на Скалско. Понаправихме и малко снимки.
А щях да забравя, не можахме да се окаляме :banana: :banana: :banana: Хахаха... Айде ,че :beer: :beer: :beer: се стопли. ;)
Аватар
nicky bike

Мнениеот ivo-o » Нед Яну 18, 2009 9:27 pm

хахаха :D :D какво мога да кажа аз само ме виж :D :rofl: :rofl: как съм поседнал у храстите :xx(: :hbang: :crazy2: :crazy2: :evil: :bowdown: :D :rofl: :rofl: иначе карането беше супер само дето ми изцеди силите :) :agree: гледките от скалите бяха No comment :bowdown:
ivo-o

Мнениеот Popa » Нед Яну 18, 2009 9:54 pm

Браво бе младежи, хубави снимки са станали. Как ми се ще да съм като вас , ама не мога - проспах деня , той мързела си е страшна работа, по на пролет може и аз да дойда да покарам . За сега само до пазара :beer:
Никога не спори с глупак - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит!
Аватар
Popa

Рейтинг: 1862

Мнениеот Popa » Пон Яну 19, 2009 6:02 pm

Днес с DJ STOEV решихме да покараме малко - нещо леко , като за нас , качихме се до горния край на яз . Христо Смирненски. Поокаляхме се малко, важното е че не проспахме деня , е можеше и да поработим малко , ама айде друг път. ;)
Никога не спори с глупак - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит!
Аватар
Popa

Мнениеот SStoeV » Пон Яну 19, 2009 6:09 pm

Аватар
SStoeV

Мнениеот lupi » Пон Яну 19, 2009 7:58 pm

Дряновският манастир.

СТРАХОТНО ПРЕЖЕВЯВАНЕ , С УДОВОЛСТВИЕ СЕ НАСЛАЖДАВАХ НА СНИМКИТЕ.
Аватар
lupi

Мнениеот ivo-o » Пон Яну 19, 2009 9:10 pm

бравос, хубава разходчица сте си направили покраи язовира :agree: :agree: за жалост аз не съм свободен през деня иначе не бих изпуснал такова 'убууу време за някой финна чофчица :P :xx(: :crazy2: :crazy2: :knockou: :P :P :roll2: :thumb:
ivo-o

Мнениеот lupi » Вто Яну 20, 2009 5:23 pm

http://vbox7.com/play:ac027b49 това трябва да стане не само в софия а налсякаде, и не само за ден трябва да се прави постоянно докато ни чуят
Аватар
lupi

Мнениеот SStoeV » Сря Яну 21, 2009 10:16 pm

По нашите тесни улици... има място само за велоалеи... къде ти е толкова трудно да се придвижваш в града?По големите кръстовища минавай по тротоара за да си по-сигурен... :agree:
Аватар
SStoeV

Мнениеот SStoeV » Съб Яну 24, 2009 7:37 pm

Ейй хубаво стана днес каране,калене и пиене на бира... всеки път тей да я правим :bowdown: :popcorn: :beer: :beer:
Аватар
SStoeV

Мнениеот ivo-o » Съб Яну 24, 2009 7:46 pm

пфффф :bowdown: :bowdown: аз мога ад кажа само че беше суперско :agree: :agree: :popcorn: биричката след карането ма филмира яко :popcorn: :rofl: :D :xx(: ама няма грешка :hbang2: :hbang2: :xx(: :drunk: :drunk: :usclap: :D :agree: :thumb:
ivo-o

Мнениеот Popa » Съб Яну 24, 2009 8:45 pm

Браво , добре сте покарали , а относно калта- то без нея не може.

Да имаше и кой да качи снимки.... ама няма. ;)

Утре в 9 часа на ............................. де беше забравих . :rofl: :rofl:
Аватар
Popa

Мнениеот nicky bike » Съб Яну 24, 2009 10:31 pm

SStoeV написа:Ейй хубаво стана днес каране,калене и пиене на бира... всеки път тей да я правим :bowdown: :popcorn: :beer: :beer:

Няма да казвам нищо ... :D следвай пианките...:drunk: :rofl:
Аватар
nicky bike

Мнениеот Popa » Нед Яну 25, 2009 10:27 pm

От много пиене няма кой една снимка да качи :rofl: .
Който карал - карал , който пил ....... ил.
:beer: :beer:

Събота - Боженци:

http://picasaweb.google.com/nickybike/2 ... 5744439570
Аватар
Popa

Мнениеот SStoeV » Пон Яну 26, 2009 9:17 am

Хубави снимки еййй :) тука ми се вижда,че се заформя нещо :idea: :
http://picasaweb.google.com/nickybike/2 ... 0247480850
Между индивидите най-отпред... :dunno: :bowdown:
kosiani написа:Само не разбрах защо Борко го няма на последната снимка? icon_idea.gif
Избяга от мероприятието... :bawling:
Последна промяна SStoeV на Пон Яну 26, 2009 10:00 am, променена общо 2 пъти
Аватар
SStoeV

Мнениеот kosiani » Пон Яну 26, 2009 9:52 am

SStoeV написа:Хубави снимки еййй :) тука ми се вижда,че се заформя нещо :idea: :
http://picasaweb.google.com/nickybike/2 ... 0247480850
Между индивидите най-отпред... :dunno: :bowdown:

Само не разбрах защо Борко го няма на последната снимка? :idea:
Аватар
kosiani

Рейтинг: 1347

ПредишнаСледваща

Назад към Клубове, групи и организирани карания