ЧЕСТИТА ВИ КОЛЕДА НА КОЛЕЛА
Честита коледа. Желая на всеки само здраве и късмет другото може да се купи.
Нали ви обещах да кача снимките по бързо. Добро каране стана,
като не можахме да караме цяла година.
Та, да започнем от сутринта.

Имаше бая изблици от страна на трудно събуждащите се Попа

,Ивайло (Ivo_O)

,диджея (SStoeV). Имаше бая изречения от рода на

,обаче събрахме се Аз Веско, Ботройда, Диджея, Ивайло и не на последно място Попа дойде да ни благослови и да каже ,че по обективни причини няма да дойде. Поехме към язовир Хр. Смирненски - Билото - Руйчевеци и обратно. Имаше малко сняг. Аз останах много доволен за други... не знам. Направихме опити да видим сърни и елени ,но нямахме това щастие (отблизо). Бях малко груб с Ботройда (моля да ме извини) ,но трябва да свикне с мисълта ,че не кара сам. Винаги съм казвал "Ще стане човек от него" и ето го началото...
botroid написа:Ееее, пичове, благодаря .... както и за винцето ...
По традиция има коледно-новогодишен купон за който писах по горе. Очакваме всички фенове да се съберем да си похортуваме и се повеселим.
Радвам се когато се събираме повече хора и след каране или веселба или разходка всеки да каже накрая "прекарах добре". Това за мен е достатъчно за всичко което се опитвам да направя.
Ааа.... щях да забравя към Недевци на асфалта намеринме порфейл с 20лв. и лична карта вътре по нагоре намерихме и собственика (има го на снимките) един колшар.
Ето и обещаните
снимчици от мен.
Следващото каране в неделя 10 пред магазина.. Нали така се разбрахме.
Умния човек не говори много, а действа, простия ... само пише, когато няма какво друго да направи!