aK_47 написа:Аз съм с добро захранване бе човек...
Point of View Black Diamond 500W , има си букса за видео картата... Не е от нея...
dembi написа:Не мисля, че е от захранването ! Аз с Fortron 350W PNF храних старата ламя : ...
dembi написа: Бих те посъветвал да пишеш в HWBG
outfaced написа:тука обаче пак си пишем само лаф да става ... докато aK_47 не каже какви са му стойностите на волтажите и температурите в айдъл и под товар няма смисъл да се теоритизира
did написа:dembi написа:Не мисля, че е от захранването ! Аз с Fortron 350W PNF храних старата ламя : ...
Няма гаранция. Мойта ламя пък и на 600 вата прави кисели муцунки, така че проба му е майката!
dembi написа:Имаш проблем в даден чарк, защото да ти смуче 600W не знам с какви части трябва да си
dembi написа:did написа:dembi написа:Не мисля, че е от захранването ! Аз с Fortron 350W PNF храних старата ламя : ...
Няма гаранция. Мойта ламя пък и на 600 вата прави кисели муцунки, така че проба му е майката!
Имаш проблем в даден чарк, защото да ти смуче 600W не знам с какви части трябва да си
Товарите най-вече видеото.
Когато напрежението в мрежата е нормално, няма проблем. При токови сривове или пикове, обаче, понякога машината се рестартира, ако наистина в този момент всичко е натоварено на 100%.
did написа:dembi написа:did написа:dembi написа:Не мисля, че е от захранването ! Аз с Fortron 350W PNF храних старата ламя : ...
Имаш проблем в даден чарк, защото да ти смуче 600W не знам с какви части трябва да си
Нямам никви проблеми с чарковете.
Просто имам лакомо Quad core Q6600, на което и четирите ядра стоят денонощно на 100% натоварване, плюс разни други подобни чаркалъци.
Когато напрежението в мрежата е нормално, няма проблем. При токови сривове или пикове, обаче, понякога машината се рестартира, ако наистина в този момент всичко е натоварено на 100%.
Не се заблуждавайте, че с 3D игри товарите хардуера максимално. Товарите най-вече видеото. Най-хищното нещо, процесора, не надвишава 30-40% от максималната си кунсумация.
Впрочем, за подобно ползване, в университета в Майнц даже на P4-ките преди година-две слагаха 500-600 ватови захранвания.
При нормална домашна или офис-работа, това не може да се усети.
dembi написа: В нет-а има онлайн калкулатори, влезни и сметни колко ти харчи ...
dembi написа: По възможност пости шот, защото ме заинтригува...
aK_47 написа:Как мислите че е от захранването като другите части не ми дават проблеми ? А само видео картата...
Захранването не мисля че може да въздейства зле на 1 компонент пък на другите добре...
Просто казах че не мисля че би могло да е от него...
духах и прочие...
В момента съм с др видео и няма абсолютно никакъв проблем...
Моментално да беше изтичал с гаранционното ти видео в Рама и да го тествате, там имат и захранване и прочее. Ако го беше направил и наиситина проблема е в картата до сега да си я сменил, да се радваш на GTA IV (мамицата й как си изтрих сейвовете на 60% от историята) и темата да е локната.Картата не съм я слагал на друг компютър поради причината че нямам приятел с нужното захранване и др нужни части...
Когато ти минат 20-30 захранващи блока и същото количество графични ускорители, ще видиш че са възможни и по-неприятни ситуации (веднъж ми залепна процесора за сокета, веднъж ми гърмя (ама в буквания смисъл) паметта на видео картата, след клок + нестабилно захранване.слабо ми се вярва да е от захранването...
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 5 госта