Brave написа:Защото е очевадно безпринципно събиране на привържениците на различни политически отпадъци с лумпени футболни фенове, вечно мрънкащата биомаса от таксиметрови шофьори и други.
А, властта няма да я свалите така. Защото за разлика от '97-ма, просто живеем по-добре, минималните заплати са $150 а не 1,5$ Не че е добре, просто не е толкова зле, колкото беше.
И ще се изненадаш, ако наистина знаеше, колко малко открадна "гу'сина" на фона на следващите господа.
Alpina написа:По мои наблюдения примерно в Италия също има корупция, само че тя основно е до там, някой да спечели сделката и така да си осигури работа. После си я върши повече от съвестно.
agent_Jekov написа:И примерът ти за този модел е Софиянски?То ако беше така Рим да е боклучив и грозен като София бе, мен.
Alpina написа:Агенте, и ти ли предпочиташ Халите да бяха оградени от метални огради с плакато пи тях, да бяха свърталище на клошари и да се пахнат на... да не казвам на какво
gesh*fresh написа:Ако мислиш, че ми пука, че ме ебават жестоко се лъжеш! Просто немога да разбера какво му е смешното !
Alpina написа:Агенте, и ти ли предпочиташ Халите да бяха оградени от метални огради с плакато пи тях, да бяха свърталище на клошари и да се пахнат на... да не казвам на какво
PtD написа:Alpina написа:Агенте, и ти ли предпочиташ Халите да бяха оградени от метални огради с плакато пи тях, да бяха свърталище на клошари и да се пахнат на... да не казвам на какво
Toва ли беше единствената алтернатива? Не беше ли възможно да се реализират ДОСТА по-високи приходи?
agent_Jekov написа:Иначе ми е интересно твойто мнение какво е?
PtD написа:http://en.wikipedia.org/wiki/File:Maxim_Maschinengewehr_1910.jpg
Иначе, единствената работеща политическа система си остава транайската.
Шекли, та Шекли...PtD написа:Иначе, единствената работеща политическа система си остава транайската.
PtD написа:Не беше ли възможно да се реализират ДОСТА по-високи приходи?
Stancho написа:И НАЙ - ВАЖНОТО - КОЙ ЩЕ УПРАВЛЯВА, КАТО ЕДИНСТВЕНИТЕ УПРАВЛЯВАЩИ СИ ОТИДАТ?
Alpina написа:като има избори си седи на задника, после ходи да протестира, че му били криви...
did написа:Простестите са 100% реализация на леви идеи.
agent_Jekov написа:@bikerider Е като ще съм аз защо се дразниш?Нали ще ти осигуря някой благ пост, спокойно.
PtD написа:Досега не видях никой да обясни защо в Западна Европа е нормално да се правят огромни протести по най-различни (и далеч по-незначителни) поводи, а у нас не е и веднага оплюваме тези, които искат да си изкажат мнението?
Аз лично видях с очите си 200000 души в Мадрид, които се събраха, защото не-знам-кой-си искал да промени нещо по течението на една река.
Все ми се струва, че по нашенско имаме доста повече и по-основателни поводи за недоволство.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта