ss_leo написа:2.Онтарио Про с тази лейди рамка нещо май не е за мен-едър съм все пак и малко смешно ще седя
Благодаря Ви за помощта.
ss_leo написа:Aми на 20 съм и нямам интерес към скокове
по ми допадат дългите разходки из планините.За цял ден каране става въпрос не за едното му 10минутно спускане.Hе занaм стилът как точно се води крос-кънтри ?
185см 78кг
мен-едър съм все пак
Онтарио Про с тази лейди рамка
zero написа:185см 78кгмен-едър съм все пак
ss_leo написа:Kато че ли на Кроса ще се спра благодарение на Вас.Той с каква вилка е - пружинна или въздушна? Понеже ми препоръчват само на пружинна да се спра.
Рамките на онтарио, онтарио ПРО и онтарио ТЕ са еднакви. Разлики във вида има за различните размериss_leo написа:Добре ако взема Онтарио ПРО би трябвало да поръчам ХЛ размера-тогава рамката пак ли му е наклонена или има и нацяло права стил обикновенното Онтарио.И като се поръчва от сайт колелото разглобено идва нали?По-добре е май да ида при дилърът в Пловдив на Драг http://www.tandemcycles.com/ Нещо от нета да поръчвам-малко съм скептичен относно това.На место си е друго.
![]()
блг за помощта.
При по-скъпите колелета изобщо не се споменава, че са двустенни.. Такива са по подразбиране. "Двустенките" на крос, както и дисковте спирачки и задните пружини, които слагат на почти всичките си модели са маркетингови номераss_leo написа:Сега забелязах,че само на Онтаро ПРО каплите не са двойно стенни.Здравината означава ли,че е по-малка от другите с двойностенни като обикнното Онтарио,Кроса и Трек 3700?
Понеже е малко тъпо колело за толкова пари да има по-лоши капли от предишното ми колело ЕВО 9 за под 300лв.-беше с двойностенни капли алумин.Доста здраво беше.
Назад към Начален клас велосипеди и компоненти
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 16 госта