gdude написа:Взимаш си един башгард,би следвало да спре падането на веригата
sedmi написа:благодаря. и моите наблюдения са подобни. надявах се това усукване да е нещо нормално. все пак 8-9000 км ми се струват малко за едно колело да даде подобен дефект.
в такъв случаи каква рамка бихте ми препоръчали. за момента съм се спрял на RAM HT2.
тук е момента да спомена че през годината варирам от 85 до 100 кг .
Да, прав си, че не бива да се тръгва от 3та плоча. Но преди не е имал този проблем. Алуминиеви рамки бол. И моята е такава (онтарио), но пък аз нямам такъв проблем. Сигурен съм, че и мойта ще се усуква. Аз продължавам да очаквам снимка на декланшораPirate написа:Човека мисля, че си изясни вече откъде му идва проблема. Включвам се единствено, защото забелязвам, че доста хора са очудени от факта, че рамката му се усуква при натискане на педалите на голям венец отпред. Не виждам какво е толко странното като това се случва на не една алуминиева рамка. Преди карах Драг Гризли и рамката се осукваше при същите условия, а съм едва 60кг. При мен веригата не е падала просто защото никага не съм напъвал до такава степен. Друг е въпроса, че явно човека прекалява с напъването на курбелите вместо да тръгва от по-подходяща предавка. Без да искам да го засегна да има предвид, че не е желателно да тръгва с верига на най-големия венец отпред, ако е с 3 плочи отпред.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 19 госта