bikerider написа:@Holz: Недей да даваш готови "универсални" рецепти за шим-стака. На (почти) всички ни е ясно, че трябва да се играе с компресията и налягането.
Нека първо TENDER каже каква е рамката.
Harka написа:Каква е рамката?
Holz написа:А мислиш ли,че сме го отворили,преди да пробваме всички други варианти ? С ремонт на шимстака е най-добре,нека flex си каже мнението,все пак той го кара
TENDER написа:@Harka, Xfusion-а ми нямаше нужда от разработване. От първия ден до сега си работи по един и същ начин. Нима този трябва да се разработва?
TENDER написа:
@Shady™, рамката е същата която си виждал преди. (но не е Wheeler)
Според някои хора които видяха на живо как работи, шока е тунингован за Santa Cruz. Лепенката с надпис VP Free/V 11 също води до това заключение. В 9.30ч имам среща с Любо (продавача). Ако някой може да ми каже какво трябва да се направи за да работи нормално на моята, пък и на която и да е друга рамка и каде могат да го направят, да пише до 8.50ч. А най-добре и да си остави телефона (на ЛС) за да мога да му се обадя, че не остава много време.mirelay написа:Според мен няма смисъл да го връщаш. Шока е бавен когато натискаш колелото на едно място. При каране работи доста добре, дори чисто нов. Разработи го, както всички ти казват. Налягането което трябва да има е от 50 до 175 PSI, така че не е проблем да го сложиш на 70-80 PSI и ще усетиш подобрение.
TENDER написа:... за Santa Cruz. Лепенката с надпис VP Free/V 11 ...
Назад към Продукти за спускане и фрийрайд
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта